|
ayse
|
 |
« : Mart 12, 2008, 11:39:45 ÖÖ » |
|
Gördüm Elini
Ele avuca sığmazsa, toprağa sızar.
Dibi tutar göğün! ...
Harman olan yaşta, harman olan baş.
Onu var ya!
On parmağı da emiyor çocuk.
ayşe keskin/ Trabzon
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 15, 2008, 13:48:17 ÖS Gönderen: Transferci »
|
Moderatöre Bildir
|
buradan dörtnala geçti ac?lar?m?z
|
|
|
|
HBozkurt
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 16, 2008, 15:30:16 ÖS » |
|
Gördüm Elini
Ele avuca sığmazsa, toprağa sızar.
Dibi tutar göğün! ...
Harman olan yaşta, harman olan baş.
Onu var ya!
On parmağı da emiyor çocuk.
ayşe keskin/ Trabzon
Ayşe Keskin dip dalgaların kuzeyden sesi..küçücük bir şiir ömre sığdıran minik bir elin yaratacağı devrimi şimdiden görür gibi HB
|
|
|
|
|
|
ayse
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 17, 2008, 10:51:09 ÖÖ » |
|
Teşekkürler Hüseyin bey.
Göze Gözü
ben vardı bir ben elası nemde. Örtme! Bak! Zaman, bebeği cemre düşürdüğünde, ruh veren gücün, göze gözünden içtik,
derin kaynakta susamak yangını serinde tutulmak, derinde gülünce sırda sır olup, ölmeyi bildik. ayşe keskin -Trabzon
|
|
|
|
|
fundadane
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 19, 2008, 10:13:59 ÖÖ » |
|
ıslaktır her işaret bu sebeple, bir damla göz yaşını gösterir. el avuç susar düşünde görgünün. başlarız yalınayak toprakla söyleşiye...
sevgilerimle...
|
|
|
|
|
|
ayse
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 19, 2008, 23:03:59 ÖS » |
|
Sevgili Funda ne güzel tamamlamışsınız dizeleri. Yarım olan, yarım bırakılmış herşey gibi bu dizeler de öksüz kalmamış. mühim olan duyguyu tamamlatacak duyguları çıkarmak. Doğaçlamanızı sevdim. sevgiler.
|
|
|
|
|
Sanat Dedektifi
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 19, 2008, 23:06:19 ÖS » |
|
Şiirle.
Zehra YENİCE
|
|
|
|
|
|
ayse
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 19, 2008, 23:12:44 ÖS » |
|
Zehra hanım bu da sizin için.
selamlar Trabzon'dan
Güç Bilek yetmiyor hali bilmezlere neşe edası goncadan devşirme sine el aç yüz sür bin bir duada terle sonra tavaf et tespihin dinle çek
sona dek hislidir tözü gürleme dağılır cümle düşte şimşek bile gözü açılan canı tek/bîr sözde hayat en bilinir dille ağlamak
özlemek tende susamak buğusu hangi suyun serindir bağ kuyusu Yusuf’un feri bilmeyen uykusu gülümser sır emirle açılır denk
her toprak kara değil kızıl lavdan özü gülden alması sarı baldan sesine doyan kumrusu bozkırdan bağrına sinen en yüce güç bilek
ayşe keskin/ Trabzon
|
|
|
|
|
YeldaKaratas
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 20, 2008, 00:46:47 ÖÖ » |
|
Güzelliğini gördüm ben de senin sevgili Ayşe...
|
|
|
|
|
|
Oresay
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 20, 2008, 01:48:01 ÖÖ » |
|
Sevgili Ayşe Keskin'in kalemi bakışımıza zenginlik katıyor...
|
|
|
|
|
|
fundadane
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 20, 2008, 11:26:04 ÖÖ » |
|
Sevgili Funda ne güzel tamamlamışsınız dizeleri. Yarım olan, yarım bırakılmış herşey gibi bu dizeler de öksüz kalmamış. mühim olan duyguyu tamamlatacak duyguları çıkarmak. Doğaçlamanızı sevdim. sevgiler.
güzel yansıyan duygunun peşi sıra yola koyulmuş sesleri sevmenize bende sevindim sevgilerimle...
|
|
|
|
|
|
sedef Kandemir
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 23, 2008, 20:37:26 ÖS » |
|
Tekrar okuyabilmenin sevinci ile merhaba, her zamanki gibi güzeldi paylaşımlar. 
|
"Çalmadan, ç?rpmadan bize ekme?imizi verenleri aç, bizi giydirenleri donsuz b?rakmadan ya?amak istemek bu kadar güç, bu kadar mihnetli, hatta bu kadar tehlikeli mi olmal? idi". -Sabahattin Ali-
|
|
|
|
ayse
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 26, 2008, 23:09:03 ÖS » |
|
İsyandır Hayat uzak görüntülere bebekleri bırak uyuyan gözlere isyandır hayat.
vira bismillah çarka dolaş ay karanlıkta soluklanır sen hele bir güneşi yak.
ayşe keskin/ Trabzon
|
|
|
|
|
TayyibeAtay
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 29, 2008, 05:48:09 ÖÖ » |
|
İsyandır Hayat uzak görüntülere bebekleri bırak uyuyan gözlere isyandır hayat.
vira bismillah çarka dolaş ay karanlıkta soluklanır sen hele bir güneşi yak.
ayşe keskin/ Trabzon
surt helyumu cakmaktasina bak nasil yanar yakmak istedigin yuvarlak!.. kapa gozlerini alip gitmesin ferini gece topak topak... ucuna mum ekle!..  )))))))))) diyesim geldi sevgili Ayse,dedim de!..kutlayarak sevgilerimle...
|
|
|
|
|
|
ayse
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 29, 2008, 12:36:16 ÖS » |
|
Güneş varken "mum"a ne gerek ey Tayyibe sultan, dibine düşen karanlığa bile hayrı yokken.
ben güneşe yöneleyim, sen muma istersen:)
|
|
|
|
|
ayse
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 30, 2008, 11:31:21 ÖÖ » |
|
Maksat Sonsuzluğa Varmak
Saldım sancılarımı yaprağa acıya çalan yeşilim, süreğen gövde içinde hare ömür neviyim.Kuru yolların patikası ıssız, dağ evi uzakta Çıtırtılar, derin ürpertiler ulaştırmada. Kıs korkunun çığlığını koş yamaca. Üşümüş ruha iyi gelen surelerle içini yıka. Pervayı geç siste kaybolma. Kovalayan karanlığa dön, şakağına daya!
Aldırma her tün sussa da cismi süreli. Ananın ak sütü gibi doğar şafak, süzgün sülün koşan kunduz, seken ceylan masalsı koruda Yakılan ocak, bacada duman, çınarda salıncak, uğuldayan rüzgara dayan!...
aç kapıyı! maksat sonsuzluğa varmak.
ayşe keskin/ Trabzon
|
|
|
|
|