Google Reklamları
AZ ÖZ YAZILAN ÇOK OKUNAN KÜLTÜR-SANAT SİTESİ : ÖTEKİLERİZ...!
Ötekileriz Kültür Sanat Girişimi Forumu
Mayıs 24, 2012, 13:40:39 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

ANASAYFA ANAFORUM Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: AZ ÖZ YAZILAN ÇOK OKUNAN KÜLTÜR-SANAT SİTESİ : ÖTEKİLERİZ...!  (Okunma Sayısı 1051 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Transferci
Yalçın Bozer
Yönetici
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« : Aralık 20, 2010, 11:49:29 ÖÖ »

Ötekileriz'in, değişik nedenlerle netsel yayım hayatına kısa süreli aralar verdiği biliniyor. Buna karşın sitemiz, enerjisini ve ilgi odağı olma cazibesini çarçabuk elde etmeyi her defasında başardı.  Kültür sanat sitelerinin birkaçı dışında otekileriz.net'e link vermemiş olması bu sonucu engellemiyor... Bakınız, site istatistiklerini raporlayan alexa.com'a ve Forum sayfamızın genel istatistik verilerine ne demek istediğim daha iyi anlaşılacaktır. Son günlerde, günlük 6.000'e yakın ziyaretçi sayısına ulaşmamız bunun somut göstergesidir.

Otekileriz.net; az öz yazılan, başvurusu çok kimlik bilgileri istendiği için üye kaydı az olan ama çok takip edilen ve okunan özelliğiyle kültür sanat sitelerinin başatlarındandır. Bunda Ötekileriz'de ürünleri olanlarla, yazmayı sürdüren yazar ve şairlerimizin katkısının büyüklüğü açıktır.

Sevgimle.  
« Son Düzenleme: Aralık 20, 2010, 12:15:23 ÖS Gönderen: Transferci » Moderatöre Bildir   Kayıtlı

Bana da Transfer işi yüklendi.
Transferci
Yalçın Bozer
Yönetici
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #1 : Aralık 20, 2010, 11:54:52 ÖÖ »

Başta, üyelik kaydı bulunanlar olmak üzere nitelikli ürün sahibi şair ve yazarlarımızdan katkı ve katılım bekliyoruz.
SLOGANIMIZ : ÖTEKİLERİZ HEPİMİZİN!... 
Moderatöre Bildir   Kayıtlı

Bana da Transfer işi yüklendi.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!