Google Reklamları
"BAHATTİN YILDIZ" VEFAT ETTİ...
Ötekileriz Kültür Sanat Girişimi Forumu
Mayıs 24, 2012, 13:06:14 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

ANASAYFA ANAFORUM Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: "BAHATTİN YILDIZ" VEFAT ETTİ...  (Okunma Sayısı 481 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bahattin YILDIZ
Bahattin Yıldız
Yönetici
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« : Mayıs 18, 2010, 13:13:10 ÖS »

Daha önce Ötekileriz'de yazmış ve ilan etmiştim; "Güllerin Vedası vd.yazarı Bahattin Yıldız'la ben farklı kişileriz," diye... Arama motorlarına, ad ve soyadımla yapılan aramalarımda, çoğunlukla ya onunla ya da benimle ilgili linkler çıkar...
Kitaplarımı (Dansöz Kıvırmaları- Istakoz Büyüsü-Kimlik No 666 adlı romanlarımı) satışa sunan bazı internet kitapçılarında, onun ismiyle kitapları arasında benim kitaplarımda görünür, benim kitaplarımında yazarı sayılırdı. Birçok kez bu hatanın düzeltilmesi için ilgili editörlerin adresine eposta gönderirdim.
Benimle karıştırılan Bahattin Yıldız, 1956 Sivas doğumlu, Savaşan Afganistan, Cihat Günlüğü, Kar Çiçeği, Karda Ayak İzleri, Güllerin Vedası isimli kitapların yazarıydı...

Bakışı ve yorumu çoğu zaman benimkinden farklı olsa da, kitaplarındaki ortadoğu, ABD vd. ana temaları, kitaplarımınkiyle benzeşti.
Dünden şimdiye kadar defalarca cep telefonum çaldı. "Yaşıyor musun?" diyorlardı...  Arayanlar sesimi duyunca derin bir nefes alıyordu.
Dün (17.05.2010 günü), Afganistan'da düşen yolcu uçağında bulunan üç Türkiyeliden birinin Bahattin YILDIZ olduğunu öğrenenlerdi, arayanlarım...
Araştırdım... İHH’nın Kunduz’da açmayı planladığı yetimhaneye arsa bulmak için bölgeye gidenlerden biri olan Bahattin YILDIZ'ın benimle karıştırılan yazar olduğunu öğrendim... Evet, Gülllerin Vedası kitabının yazarı dünyaya veda etmişti. Tanış olmasam da, ad, soyad aynılığından dolayı kendisine karşı pozitif sıcaklığım olan yazar, iyi bir iş için gittiği Afganistan'da bir uçak kazasının kurbanı olmuştu.

İçim burkuldu... Gözlerim buğulandı... Diğer vefat edenlerle birlikte adaşım ve soydaşım olan Bahattin Yıldız'ın toprağı bol olsun... Yakınlarına ve sevdiklerine Allah'tan sabır dileyerek, taziyelerimi bildiriyorum.  
« Son Düzenleme: Mayıs 20, 2010, 12:48:26 ÖS Gönderen: Bahattin Yıldız » Moderatöre Bildir   Kayıtlı
HBozkurt
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Mayıs 19, 2010, 21:44:25 ÖS »

bir yıldız kaymış..sizin de başınız sağolsun Bahattin Bey
Moderatöre Bildir   Kayıtlı
Bahattin YILDIZ
Bahattin Yıldız
Yönetici
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #2 : Mayıs 20, 2010, 12:46:59 ÖS »

bir yıldız kaymış..sizin de başınız sağolsun Bahattin Bey

Hüseyin hocam, teşekkür ederim.
BAHATTİN YILDIZ yazılı pusulayı eline almış AZRAİL sanki... Azrail'in, Afganistan ve Bolu (27 Ocak 2010 Trafik kazasında vefat edenlerden biri de Bahattin Yıldız'dı) semalarındaki ölümcül seyru seferini, Adana'ya; bana kaydırmasından çekinmeye başladım.
« Son Düzenleme: Mayıs 20, 2010, 12:49:26 ÖS Gönderen: Bahattin Yıldız » Moderatöre Bildir   Kayıtlı
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!