nihat
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« : Haziran 04, 2009, 01:08:57 ÖÖ » |
|
YOKLUĞUNUN VARLIĞI
Üşüyorum sen yok iken kayıp bir şehrin, kayıp insanı gibi; bulamıyorum kenti ve benliğimi. sen varsan var bu kent,bu cadde,bu insanlar
Yoksan sen, kor bir alev gibi yanıyor benliğim, söndürmek için yokluğunun varlıgına sığınıyorum.
yoklugun bir zehir gibi kaplıyor bedenimi. Üşüyorum ısıtmak için bedenimi benliğimdeki sana bir liman gibi sığınıyorum, yokluğunun varlığına.
|
|
|
|
|
nihat
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 04, 2009, 01:17:03 ÖÖ » |
|
HAYAL İLE GERÇEK
--------------------------------------------------------------------------------
yakından uzaktasın sen bana ulaşmak kolay kavuşmak zor olan gibisin
hayal ile gerçege benziyor ilişkimiz gerçek olanla olamayana
düşünmek ve hayal kurmak mutluluk adasına demir almak bu limandan
hayalin gerçegi gerçegin hayali gibisin sen gerçek ben hayal ben gerçek sen hayal
|
|
|
|
|
|
Nisa NUR
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 08, 2009, 21:47:24 ÖS » |
|
Sevgili Nihat, Yazdıklarınıza şiir diyebileceğimiz günleri bize armağan edeceğine inancım tamdır. Sarıl sözcüklere, hadi.
|
|
|
|
|
nihat
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 18, 2010, 00:47:49 ÖÖ » |
|
G İ T Mademki gidiyorsun çalmadan girdiğin bu kapıdan çarpıp çıkıyorsun git gittiğin yere özlemlerini götürme bırak onlar bende kalsın hatıralarıda bırak bırakmassan onlar seni bırakacak
Medemki gidiyorsun git gitme demiyecegim aldığın ne varsa sende kalsın gitmeden önce bana senden kalan tek bir şeyi istiyorum anlamak isteyipte anlayamadığın sevgimi alma
Gelmeden önce gitmiştin sen kalacak ne varsa izlerini siliyordun sana rağmen benliğimdeki senliği
|
|
|
|
|
nihat
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 19, 2010, 01:07:09 ÖÖ » |
|
H Ü Z Ü N
Tropikal bir meyve ağacına benziyordun mevsimli, mevsimsiz açan çiceklerin vardı yaban ellerde olmanın hüznünü yaşar gibi ilkbahar sana hep sonbahardı nedensiz nedenlerin haykırışı belkide en verimli çağında meyve vermemen.
|
|
|
|
|
nihat
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 23, 2010, 16:20:48 ÖS » |
|
F I R T I N A
İçselliğin dışlanmış izlerinde arar iken kendini masum bir çocuk oluyordun bazen hırçın bir dalga
hiç beklenmedik anlarda şiir oluyordun belkide resim senliğindeki benliğim oluyordun uzun nehir yollarında kayboluşum bir sandal oluyordun hiç beklemedik bir anda bardaktan boşalırcasına bir yağmur ve hiçliğimin varlığı oluyordun kör zamanlarımda aydınlığım ve göremediğim ışık oluyordun çoğu zaman payın paydası oluyordun.
|
|
|
|
|
|
Mehmet Ak
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 26, 2010, 10:07:38 ÖÖ » |
|
efil efil esen "fırtınaya" merhaba...
|
ah bu lambalar, küçücük c?l?z lambalar…
|
|
|
nihat
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 23, 2011, 18:14:49 ÖS » |
|
Umutlarının yerini alırsa hüsran ve kaybolur giderse neşen ara bulmak ister isen seni sende bulur isen beni bıraktığın yerdeyim
|
|
|
|
|
|
zeyno
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 23, 2011, 02:15:48 ÖÖ » |
|
YOKLUĞUNUN VARLIĞINDA tam 4 tane GİBİ var. O ''gibi'' ''gibi'' ''gibi'' ''gibi''lerin yerine, başka bir söyleyiş biçimi keşfedilirse; benzeti için, hiç gerek kalmaz gibi, O gibilere.. Yanlış olabilirim. Ama merak edilir de sorulursa şiirin bir ustasına, doğrusunu o bilir.
|
|
|
|
|
nihat
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 23, 2011, 23:56:39 ÖS » |
|
Fırtına savurduğu parçalanmışlıktan arta kalan kırıntıların izlerinde bulmuştum seni arar iken kendimi. Soğuk bir kış gününde gelmişti yaz. Sendin ve senliğimdeki benliğimden arta kalandın. Yaslanmışlığımın duvarında kırık dökük bir ayna ve aynaya bakandım. Güneş alabildiğince uzanırken ovaya kırlangıçlar şarkısında mırıldanıyorlardı yazın tam ortasında ,yağıyordu karlar Odanın penceresi ağaçların ortasına yoldu. Pencere kadar mesafe uzanmak için demir parmaklılarla ürülmüştü . Perdeyi kapatmakta yetmiyordu biliyordum oradaydın kapısız bir labirent içinden ağaçlara uzanan örgülü bir penceremdin.
|
|
|
|
|
|