Google Reklamları
İnsan yiyen yamyamlar
Ötekileriz Kültür Sanat Girişimi Forumu
Mayıs 24, 2012, 02:59:21 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

ANASAYFA ANAFORUM Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: İnsan yiyen yamyamlar  (Okunma Sayısı 3029 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nihat
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Mayıs 17, 2009, 02:19:43 ÖÖ »

Minibüs muavini çarşııı çarşı bu arabaaa
sesine aldırış etmeyen duraktaki yolculara bu kez,gidiyormusunuz abiii diye seslendi seksen yaşlarındaki adam gidecek olsak
bineriz herhalde oğlum dedi yanındaki kişi sesinde anlam yüklü bu ifadeden etkinlenmişti,minibisün hareket etmesi ile yanındaki kişiye ne kadar yanlış değilmi diye sordu,cevap vermesi kolaydı  fakat soruya kısa cevap vermek istemiyordu,
Yanlış tabiki amca fakat yanlış olan bir tek bu değilki dedi,adamının gözleri derinden  ifadeler yüklüydü fırtınaya benziyordu;bakın dedi kaldırımları
görüyormusunuz işgal altında esnaf tezgahanı kaldırımlara çıkarmış ve kaldırımdan gecemeyen insanlar cadde kenarından yürümek zorunda kalıyor ve dolayısı ile araçlar onlara çarpmamak için karşıdın gelen araçları teğet geçiyor ve her şey normal gibi  yadırgamıyor insanlar,burası  afrika gibi bir ülke diyince dinlemekte olan adam birden hayır sen afrikaya hakaret edemessin dedi sekiz tane dil bilirim gezmedigim ülke kalmadı afrikada yıllarca bulundum ben ülkemi özledim
ve yaklaşık dört aydır buradayım ve gördüklerime inanamıyorum dedi evet fırtına etkisini göstermeye başlamıştı bir kaç otobüs gelip geçmişti bu arada gidecekleri yerin vasıtaları, genç adam bu okyonus derinliklerini dalışın bir sahnesini bile kaçırmamak için adamı dinliyordu dün akşam televizyonda dedi genç adam futbol maçı sonrası satırlarla birbirine saldıran insanları gördüm yaralanan ve sonrada ölen
insanları hayretle izledim ve sonra maç sırasında tribünlerdeki yüzlerce kalabağı düşündüm futbolcuların mücadelelerini ölmeye ölmeye geldik sesleri çınladı zihnimde anlamlımıydı bu kadar gerçekten bu olay yuvarlak bir meşini karenin içinden geçirmek ve ölmek bu uğurda
   zekamdan dedi amca dün gece haberleri izlerken zekamdan şüphe ettim
gülümsedi ve neden diye sordu,Öyle ya dedi genç adam bu kadar insan bu işi ciddiye alıyorsa demekki bu olay önemli,önemli ise  ben neden önemini anlayamıyorum bir kaç kişide degil  milyonlarca insan,bu kadar insan yanılıyor olabilirmi?
    dedim ya burası afrika gibi bir ülke birden adamın sözlerini hatırladı ve pardon dedi verilerin algılara yükledigi bu ifadeleri gülümsemesinde yansıtıyordu,yok dedi deli meli değilsin aklından şüphe etme
bir alman bizim sahilde kamp kurar ailesi ile
gece kasabadan üç kişi kamp yerine gelir ve adama bağlayıp gözleri önünde karısına tecavüz ederler karakola giden alman durumu anlatır.jandarmalar süpheli şahsı yakalar  alman tesbit eder  ve mahkemeye çıkarlar
şuçlular suçunu kabul eder hakim sorar almana bunlara  ne ceza vereyim Alman hayretler içinde hakime seslenir sayin hakim yıllarca afrikada yamyam dedigiimiz insanların içinde tatil yaptım karımın ve çocuklarımın kılına zarar gelmedi uygar bir ülke olarak geldigim ülkenizde karıma tecavüz ettiler ve sen soruyorsun ne ceza vereyim
senin kanununda bunların cezaları belli değilmiki bana soruyorsun
hiç bir ceza verme çünkü verecegin cezanın adil olacagı kanaatinde degilim der  solanu terk eder
   işte der afrika ile bizim aramızdaki fark; o ara otobüs gelir genç adam fırtınanın dindigini anlar,adamın bindiği otobüse kendi yolu olmadığı halde biner yanına oturur amca der sen nereye
takılıyorsun sizinle her zaman görüşmek isterdim.Adam gencin omuzlarına dokunur ben der
önümüzdeki hafta tekrar dönecegim yurt dışına genç adam bulmuşta kaybetmiş olmanın verdigi hüzünle vedalaşır.
Moderatöre Bildir   Kayıtlı
Mehmet Ak
ÖKS Kurucu-Yönetici
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #1 : Mayıs 18, 2009, 12:56:50 ÖS »

Sevgili Dostum,
Çalışmalarını ilgiyle takip ediyorum. Bu konuyla ilgili sana bir iki önerim olacak.
Birincisi; yazdıklarını önce bir Word sayfasına kaydedip, gerekli düzeltileri yaptıktan sonra form sayfana asman. Bu çalışma ürünün daha anlaşılır ve akıcı olmasını sağlar.

İkincisi; Ürünlerini bir başlık adıyla form açarak bir arada toplaman, okumak isteyenlerin kolaylıkla bulmasını sağlar.

Örneğin: Nihat Öyküleri, Nihat Şiirleri veya Nihat Yazıları v.s. senin uygun bulacağın başlıkla olabilir.
Başarılar diliyorum, sevgilerimle...

ah bu lambalar, küçücük c?l?z lambalar…
nihat
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Mayıs 18, 2009, 22:43:21 ÖS »

Dostum kelimesindeki dostluğunuz anlaşılır bulundu teşekkür ederim.
Öncü kimliğinizin altını çizer saygılarımı belirtmek isterim.
Dagılmış bir deryada,dalga boyunu yakalamaksa gayemiz
okyonusun kenarındanda olsa
ulaşmaksa  hedefimiz
ister sandal olsun,ister sürat teknesi
yinede çok teşekkür ederim.

ışık ve sevgiyle
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!