Google Reklamları
Sayın Ahmet Sinkay'a, 'Biz Türkmenistan sınırlarını...' başlıklı yazısı için...
Ötekileriz Kültür Sanat Girişimi Forumu
Mayıs 24, 2012, 02:53:41 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

ANASAYFA ANAFORUM Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Sayın Ahmet Sinkay'a, 'Biz Türkmenistan sınırlarını...' başlıklı yazısı için...  (Okunma Sayısı 1144 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Transferci
Yalçın Bozer
Yönetici
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« : Mayıs 06, 2009, 15:15:31 ÖS »

Sayın Ahmet Sinkay, zorlu bir dönemeçten geçiyoruz...  Eleştirme amacıyla olsa bile yasadışı söylemlerin alıntılanmasının bile örgüt propagandasına girebileceği ve mevzuat hükümlerine aykırı sayılabileceği bir zamandayız.

Ayrıca;emperyalizmi, emperyalizm odaklarını yererken, bir taraftan da 'biz yaparsak iyidir' hareket noktalı emperyalist söylemlere Ötekileriz kapalıdır. Tartışılmaz doğrularımızdan biri de budur.

Zorlu süreçte evrensel insani ilkelerden taviz vermeden, kültürel çeşitliliği tanıyıcı, tanıtıcı ve  her türlü teröre ve terörizme karşıtlığımızla kardeşliği ve barışı önceleyen bakış açımızın anlaşılmasını dileriz.

Bu yüzden, "Biz Türkmenistan sınırlarını..." başlıklı yazınızı silmek zorunda kaldım...

Bugünkü doğrularınız yarının yanlışları olabilir...

« Son Düzenleme: Mayıs 06, 2009, 16:12:00 ÖS Gönderen: Transferci » Moderatöre Bildir   Kayıtlı

Bana da Transfer işi yüklendi.
AhmetSinkay
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Mayıs 06, 2009, 17:46:25 ÖS »

Sayın Transferci kurallarınız bizim içinde geçerlidir. Benim yazımdan dolayı sitenizin kurallarından vazgeçmesini mutlak istemem ilgi ve anlayışınıza teşekkür eder, iyi eğlenceler dilerim.
Moderatöre Bildir   Kayıtlı
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!