Google Reklamları
İstanbul 2010'a hazırlanıyor...
Ötekileriz Kültür Sanat Girişimi Forumu
Mayıs 24, 2012, 02:41:28 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

ANASAYFA ANAFORUM Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: İstanbul 2010'a hazırlanıyor...  (Okunma Sayısı 524 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
suna su
suna su
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

ab-? hayat

« : Nisan 18, 2009, 22:07:10 ÖS »

Biliyorsunuz ki; İstanbul, 2010 kapsamında, Macaristan’ın Peç ve Almanya’nın Essenkentleriyle birlikte
Avrupa Kültür Başkenti olarak seçildi. "Avrupa Kültür Başkenti" uygulamasıyla Avrupa şehirleri, Avrupa'nın
farklı kültürlerinin zenginliğini, çeşitliliğini, renkliliğini ve ortak özelliklerini yansıtacak şekilde bir yıl süren bir
kültürel program sunumundan bulunacaklar...

Ne diyordu şair Yahya Kemal BEYATLI: "Sana dün bir tepeden baktım azîz İstanbul!
/ Görmedim gezmediğim, sevmediğim hiçbir yer. / Ömrüm oldukça, gönül tahtıma keyfince kurul! /
Sâde bir semtini sevmek bile bir ömre değer..."

Şiirin, aşkın İstanbul'u... Sokak çocuklarının, yoksulların, zenginlerin İstanbul'u... İstanbul; Galata'nın,
Haliç'in İstanbul'u... Binlerce yıldır sırrı çözülmemiş aziz İstanbul! Gelin birlikte arayalım bu esrarengiz
şehrin izini..

Ayrıntılı bilgi için İstanbul & IZLER e grubunu ziyaret edebilirsiniz. Aydın ve sosyal insanlarla paylaşımda
bulunmak istiyoruz.

Amacımız: İstanbul'da fotoğraf, resim, şiir sergisi düzenlemek,sokak çocuklarını ve engelli cocukları
desteklemek için bir ağ oluşturmak. Bu projeji geliştirmek için sizleri de davet etdiyoruz.

Istanbu Izler grubuna ilgi duyan üyeler lütfen benimle irtibata geçmelerini rıca ediyorum.

Paylaşımda sizleri canı gönüle grubumuza bekliyoruz...
Ve bizde Istabul Sahne Senin, Biz Geliyoruz!, diyoruz..
Sevgiler, saygılar...

suna su
Moderatöre Bildir   Kayıtlı

"Karde?lerimi Allah yaratt?, fakat dostlar?m? ben buldum." GEOTHE
Bahattin YILDIZ
Bahattin Yıldız
Yönetici
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #1 : Nisan 19, 2009, 08:49:29 ÖÖ »

Sayın Suna Su, ötekileriz kültür sanat girişimi sanal alanda olduğu gibi kültür-sanat festivalleriyle, etkinlikleriyle de adını duyuran bir girişim. Varoluş amacımıza, ilkelerimize açıkça aykırı olmayan çerçevede sürdürüleceğine inandığımız kültür sanat etkinliklerini düzenleyecek organizayonlarının yaptıkları davetlerde, ortaya konan taslak çalışması üzerinden karşılıklı öneri ve değerlendirmelerde bulunarak yönetimimizce uygun görüldüğü takdirde katkı ve katılımda bulunmaktayız. 

Bunun için ; etkinliğin sponsor-finans kaynakları, organizasyonun öz kimliği, gayesi, süresi, katılımcı aday adayları, içerik, program taslak çalışması, etkinlikle birlikte yürütülebilecek varsa yan çalışmalar gibi konuların tamamen aydınlığa kavuşturulması öncelimizdir...

Ötekileriz Girişimcilerinin tümününde benzer düşünceleri taşıdığını sanıyorum. Uygun olan açıklamaları foruma yazabilirsiniz...

otekileriz@gmail.com eposta adresine yaptığınız grup daveti içinse, yine aynı adresten ya da msn adresim olan starbah@hotmail.com adresinden, -sonuç kararı yönetimimizin belirleyeceği çekincesiyle- ön çalışma başlatabiliriz.

Saygı ve sevgilerimizle.

suna su
suna su
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

ab-? hayat

« Yanıtla #2 : Nisan 20, 2009, 00:42:49 ÖÖ »

Saygı değer Bahatin bey,

öncelikle sitenize katılabilmekten onur duyuyorum. Ötekileriz Istanbul Izler grubuna
 üye olmasınla, kültürler arasında bir köprü oluşduğunu düşündüm. Sizlerle hemfikirim,
 mutlaka girişimler ve projeler Ötekileriz çizgisine uymalı. Aslında her zaman önce
 yönetime danışarak böyle bir bildiriyi gruba yazar ve yerleştiririm.Kültür Sanat
 panelinde bir ilk olsun diyerek bu yazıyı motive olsun diye yerleştirdim.

Kusur etdiysem afınıza sığınarak, en güzel şekilde bu güzel projemizi sunmak istiyoruz.
 İsterseniz şimdilik yazımı iptal edin. Sizlere gereken bütün bilgileri sunup yeniden
 kültür paneline yerleştirelim. Ötekileriz grubunla ıcabında bir köprü oluşturup..
 kültürümüzü, sanatlarımızı, şiirlerimizi avrupa ve dünyaya sunalım..

Bilgi paylaşdıkca çoğalır ve insanı bir adım daha ileriye götürür.. bu adımlar içinde
 sizler gibi aydın bilimli insanları mutlaka aramızda isteriz.. Amac birlik beraberlik
 oluşturup dünyaya ÖTEKİLERİZ' le dünya'da İZLER bırakmak !

Güzel paylaşımlar ve dostuklar ümidi ile..

saygılar sevgiler

Suna Su

"Karde?lerimi Allah yaratt?, fakat dostlar?m? ben buldum." GEOTHE
Bahattin YILDIZ
Bahattin Yıldız
Yönetici
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #3 : Nisan 20, 2009, 12:32:36 ÖS »

Sayın Suna, nazik ve alçakgönüllü açıklamalarınız için çok teşekkür ederim... Forum yazısının bir duyuru olarak kalmasının yararlı olacağını düşünüyorum.

Kültür-sanat siteleri arasında; hele ülkeler bazında seviyeli bir diyalogun olmasından tarafız... Tabiri caizse, 'aynı kafadanız'... Sanırım 2006 senesinde Azerbeycan menşeli bir kültür-sanat sitesiyle ön anlaşma yapılmış, daha sonra her nasıl olmuşsa -ya kendiliklerinden  ya da iyiniyetten uzaklarda 3.şahısların dolduruşuyla- devamını getirememiştik.

Kültür-sanat siteleri anlamında evrensele ulaşma yolunda, 'ÖTEKİLERİZ ile İZLER örnek adımlar atabilir' kişisel kanımı, yönetimle de paylaşacağım.
Sonuca ulaşıncaya kadar ayrıntıları özelden yazışmak üzere, saygı ve sevgiyle...

« Son Düzenleme: Nisan 20, 2009, 12:34:52 ÖS Gönderen: Bahattin Yıldız » Moderatöre Bildir   Kayıtlı
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!