saat çiçeği
ÖKS Girişimcisi

|
 |
« Yanıtla #120 : Mayıs 13, 2008, 10:16:13 ÖÖ » |
|
"gel konuşalım kanatmadan sözcükleri" Cumali Cumalioğlu
Merhaba, Cumali... evet ikinci şiir kitabımı toparlamaya çalışıyorum.
Sevgi ve şiirle... Nalan Çelik
|
|
|
|
|
|
Bahattin YILDIZ
|
 |
« Yanıtla #121 : Mayıs 13, 2008, 18:59:45 ÖS » |
|
Sevgili Cumali, üyelikten ayrılma isteğiniz üzerine, üyeliğiniz iptal edilmiş, yeniden üyelik başvurunuzu ise inisiyatif kullanarak onaylamıştım.
İç ilişkimizde üyeliğe geri dönüş talebinin kabülü, yönetici arkadaşların oybirliğine bağlı olduğu hususu tarafıma hatırlatılmış ve yapılan oylama sonucu çoğunluk görüşüne göre yeniden üyeliğe kabul edilmemeniz yönünde karar verilmiştir.
Bu nedenle üyeliğinizi silmek zorunda kaldığımıza anlayış göstereceğinizi umar, şimdiye kadar yapmış olduğunuz katkılardan dolayı birkez daha teşekkürlerimizi sunarız.
|
|
|
|
|
|
cumali22
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #122 : Mayıs 13, 2008, 19:12:48 ÖS » |
|
Merhaba Bahattin Ustam! Eğer üyeliğim isteğim dışında silinecekse tüm yazdıklarım silinsin. Aksi halde haklı bir gerekçeniz olmalı, sağduyulu olduğunuza inancım tam olmakla birlikte, birilerinin intikamı için hak etmemişse üyeliğimin silinmesini, protesto ederim. Ve ille de zayıf kalıp silecekseniz, lütfen özellikle "Kendimle Konuşmalr"ı siliniz. Hukukçusunuz, sağduyulusunuz. Dostsunuz! Lütfen siz de bunun için anlayış gösteriniz. Saygılarımla...
|
|
|
|
|
|
cumali22
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #123 : Mayıs 13, 2008, 19:27:57 ÖS » |
|
BEN GECEYE AŞIĞIM
Ahenkli sözcükte buldum erinci Halka seslenen söz her dem birinci Bulgurdan ayırmak gerek pirinci Hece bana ben heceye aşığım
Ben üzüldüm hiç kimseyi kırmadım Ayıbını hiç yüzüne vurmadım Doğru bildiğimden geri durmadım İnce bana ben inceye aşığım
Döküldü yaprağım döndü gazele Geçmişi bırak sen günü tazele Kayıtsız kalmadım hiç bir güzele Nice bana ben niceye aşığım
Çiçeğe sevdalı kuşlar böcekler Göremez çiçeğe açık kucaklar Geceleyin açar bütün çiçekler Gonca bana ben goncaya aşığım
Saygısı olmayan aşıklar gülmez Emekle beslenen sevgiler ölmez Gizemli bir sırdır, hiç kimse bilmez Nice bana ben niceye aşığım
Gürültü içinde dinlemek zor ya Kendimle kaldığım geceler var ya İncecikten başlar bir hazin arya Gece bana ben geceye aşığım
Bir gizem olmalı bütün her şeyde Hafif gelir bana gönlü teyteyde Onurlu olmalı bayan da bey de Onca bana ben oncaya aşığım
Kimlere şikâyet edem ben seni Çirkinlikler bekler her sabah beni Elbette var bunun bir çok nedeni Gece bana ben geceye aşığım
Cumali der gönlümdeki niceyi Kalbimden damıttım her bir heceyi Yüreğinle dinledin mi geceyi Gece bana ben geceye aşığım
(Aceleyle) Cumali Cumalioğlu
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 13, 2008, 19:31:31 ÖS Gönderen: cumali22 »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
|
cumali22
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #124 : Mayıs 14, 2008, 01:16:30 ÖÖ » |
|
Sevgilerin en çıkarsızı, saygıların en yücesiyle bekleyeceğim kitabınızı Sevgili Nalan!
|
|
|
|
|
|
cumali22
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #125 : Mayıs 14, 2008, 01:36:58 ÖÖ » |
|
Not: Belki bir dost gittiğim yeri merak eder diye yazmıştım! Reklâm hiç aklıma gelmemişti.
|
|
|
|
|
nesredede
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #126 : Mayıs 14, 2008, 11:03:03 ÖÖ » |
|
Cumali bey haklısınız ! Gideceğiniz yeri yazarken "reklam" yapmış olmadınız. İyi bir edebiyat okuru sizin gideceğiniz yeri "kara liste"ye alır, uğramak ne kelime yanına yaklaşmaz. Acımasız mıyım ? Konu edebiyat olunca birazcık evet ! Güle güle Cumali Bey üyeliğinizin sonlanması konusunda herhangi bir talebim olmamıştır. Size son söyleyeceğim biraz da "okur" olmanın tadını çıkarın yani "saf" değiştirin. Seviye sorununu bu şekilde çözebilir, aşamaları emek harcamadan zıplayarak geçemeyeceğinizi anlarsınız. Olgunlaşma sürecinizin tamamlanmaması "yanlış anlama"larınızı da artırıyor. Refleksleriniz bu yüzden sinyalleri hatalı alıgılayıp sizi müşgülata sokuyor. Sizi başkaları kötü duruma düşür-e-mez Cumali Bey, Bulunduğunuz yeri siz belirlersiniz, gerçek dostlar pusula gibidir "yağcılık, popülizm" yapmaz "ayna" tutup fotoğrafınızı görmenizi sağlarlar. Güle güle Cumali Bey...
|
hangi kalpsiz cami avlusuna b?rakt? bu halk?///a. öktem
|
|
|
|
Transferci
|
 |
« Yanıtla #127 : Mayıs 14, 2008, 13:07:10 ÖS » |
|
Sayın Cumali Cumalioğlu'nun Ötekileriz üyeliği silinmiştir. Bu an itibarıyla kendisine yanıt hakkı kazandırıcı ortamlar yaratılmaması önemle rica olunur.
|
Bana da Transfer işi yüklendi.
|
|
|
|