|
Transferci
|
 |
« Yanıtla #15 : Ekim 12, 2008, 11:03:26 ÖÖ » |
|
Sevgili Bünyamin, merhaba. Hoşgeldiniz. Değerli ürünlerinizi paylaşıma açtığınız için teşekkür ederiz. Diğer internet sitelerinde araştırma olanağım olmadı... Yazımın altına eklediğim Ötekileriz Kuralları 5.maddeye aykırı bir durum varsa gidermeniz konusunda yardımlarınızı rica ediyoruz. 'Ötekileriz'de yayınlanan ürünlerin, elektronik ortamda ilk kez Ötekileriz'de yayımlanıyor' olması kuralı önceliklerimizden biri... Saygı ve sevgilerimizle.
5. ÜRÜNLER SİZE AİT VE ELEKTRONİK ORTAMDA İLK KEZ otekileriz.net’de YAYIMLANIYOR OLMALIDIR. Ekledikleriniz öznel ürünleriniz olmalıdır. Ötekileriz Girişimcisi olmayanların ürünleri, ancak size ait ü.s.t.e.ki.f. lerinizde (ü.s.t.e.k.i.f.'in Açılımı : Ürün-Sanatçı- Tanıtım- Eleştiri- Kuram- İnceleme Fırtınalarınız) değerlendirebilirsiniz. Varsa alıntılarınız; kaynağını açıkça göstermeli ve ürününüzün beşte bir oranını geçmemelidir.
Matbuat hariç, SOMUT ÜRÜNÜNÜZÜ İLK KEZ SİTEMİZDE YAYIMLANIYOR OLMALISINIZ. ELEKTRONİK ORTAMDA ÖNCEDEN YAYIMLANMIŞ OLAN ÜRÜNLERİNİZİ ÖTEKİLERİZ SİTESİNE SUNMANIZ KESİNLİKLE YASAKTIR. ü.s.t.e.ki.f.lerinizde konuya uygun alıntılar yapabilirsiniz. Ötekileriz’de yayımlanmış olan ürününüzü, başka adresli elektronik ortamlarda yayımlamanız halinde ise, ilk kez otekileriz.net adresinde yayımladığınız dipnotunu eklemeniz önerimizdir.
|
Bana da Transfer işi yüklendi.
|
|
|
Bünyamin Durali
Girişimci
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #16 : Ekim 12, 2008, 12:06:59 ÖS » |
|
sustum
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 04, 2009, 15:09:41 ÖS Gönderen: Bünyamin Durali »
|
Moderatöre Bildir
|
ne vakit ?a??rsam umulmad?k zamanlarda yönümsün
|
|
|
|
Transferci
|
 |
« Yanıtla #17 : Ekim 12, 2008, 12:33:33 ÖS » |
|
Sevgili Bünyamin, alıntı yaptığım kuralı bilmediğinizi ben de düşünmüştüm. Bu nedenle bu değerleri ürünlerinizi silmeye elim varmıyor.
Elektronik ortamda yayımlanmamış (matbuat hariç) paylaşımlarınızı dört gözle bekleyenlerden biri olacağım. Daha nice paylaşımlara... Anlayışınıza teşekkür ederim.
|
|
|
|
Bünyamin Durali
Girişimci
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #18 : Ekim 12, 2008, 13:17:50 ÖS » |
|
sustum
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 04, 2009, 12:39:45 ÖS Gönderen: Bünyamin Durali »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
|
Transferci
|
 |
« Yanıtla #19 : Ekim 12, 2008, 13:27:19 ÖS » |
|
Maalesef efendim...
|
|
|
|
Bünyamin Durali
Girişimci
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #20 : Ekim 12, 2008, 13:46:55 ÖS » |
|
sustum
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 04, 2009, 12:39:14 ÖS Gönderen: Bünyamin Durali »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
|
zeyno
|
 |
« Yanıtla #21 : Ekim 12, 2008, 16:09:06 ÖS » |
|
Hoşgeldiniz efendim.
|
|
|
|
|
|
Şeyda GÜNEŞ
|
 |
« Yanıtla #22 : Ekim 12, 2008, 18:03:53 ÖS » |
|
Hoşgeldiniz sayın Bünyamin DURALİ. Eskiden uzaktan izlerdim sizi, şimdi yakından izleyeceğim, burada, Ötekileriz'de. Nice paylaşımlara. Birlikte şiir adına nice güzelliklere.
Şeyda GÜNEŞ
|
|
|
|
|
Bünyamin Durali
Girişimci
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #23 : Ekim 12, 2008, 22:02:21 ÖS » |
|
sustum
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 04, 2009, 15:08:30 ÖS Gönderen: Bünyamin Durali »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
Bünyamin Durali
Girişimci
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #24 : Ekim 12, 2008, 22:05:13 ÖS » |
|
sustum
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 04, 2009, 15:08:05 ÖS Gönderen: Bünyamin Durali »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
Bünyamin Durali
Girişimci
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #25 : Ekim 12, 2008, 23:05:42 ÖS » |
|
Merhaba Nisa Nur,
Bu denli dağınığımdır işte. Çok af edersiniz, hakikaten yeni fark ettim selamınızı.
Çok teşekkür ederim. Nice şiirsel paylaşımlara.
|
|
|
|
|
TayyibeAtay
|
 |
« Yanıtla #26 : Ekim 13, 2008, 16:04:07 ÖS » |
|
hoşgeldiniz sevgili Durali...
dümdüz değildir yollar arada bir kesişir kesiştiği yerde tanıdık yüzlerle şenlenir ve sevinir yol...
yeniden merhaba!..kolaylı gelsin size...emi!:))))
saygı ve sevgilerle,nice paylaşımlara....
|
|
|
|
|
|
Sanat Dedektifi
|
 |
« Yanıtla #27 : Ekim 13, 2008, 21:56:42 ÖS » |
|
BÜNYAMİN DURALİ ŞİİRLERİ GENİŞ BİR YELPAZEDE ÇOĞALIYOR:
Bünyamin DURALİ şiirlerini okuyunca insan kendini renkler armonisine düşmüş buluyor. Bir uçtan diğerine, elvan çeşit renk: Sarı, beyaz, siyah, mavi, turuncu,kırmızı... Göz alabildiğince. Geniş bir bakış açısı ve izlek: Yeri geldiğinde bir Filistin türküsü, yeri geldiğinde bir aşk ezgisi. Toplumsalcı duyarlılık, öğreticilik (Didaktizm), metafor-eğretileme, pastoralizm de var onun şiirlerinde. İmgeyi reddetmeyen bir yapı içerisinde sadeliğe yaslanmayı önceleyen bir dil. "101 Pare " şiirinde olduğu üzere aforizmaya da el veriliyor. Durali şiirleri anlatımcı, öykülemeci bir anlayışı da bünyesine katmış. Söylemi esnek, insanı kuşatan bir edası var. Onun şiirleri için koyduğum tek şerh şu: Şiirlerini "anlatımcı" yapıdan elden geldiğince uzak tutmalı! Çünkü, şiir öyküden farklı.
Zehra YENİCE
|
|
|
|
|
|
TayyibeAtay
|
 |
« Yanıtla #28 : Ekim 14, 2008, 01:09:46 ÖÖ » |
|
"yetmez mi dedi kadın neyim olsun daha hanlarım hamamlarım mı dedim ya bir şiir yazmasını bilirim dilimin döndüğünce bir de karasevdayı sonunda sarıldılar daha bir keyifllendi ve sonra hârelendi onları uzaktan uzağa hüzünle seyreden sarmaşıklar " Bünyamin DURALİ  ))))) doğruyu söylüyordu kadın...yalanlı bir dünyanın kör ışığında gördüğü tek şey kalemiydi ve kalemin mürekkebine gömdüğü sevgisi... aldı eline evirdi çevirdi olmadı en sivri yerinden öptü kalemi... sayfaya bir damla gelecek döküldü ve dize aralarında sek sek oynayan çocuklar güldü!.. parantez içi acı cümle sonu ölüm noktalı virgüllü...  )))) kutluyorum saygı ve sevgiyle...birazcık söylendim işte...yani "orta halli" bir şaircik edasıyla...kanım,dudağıma yürüdü!..
|
|
|
|
|
|
yaprakunvar
|
 |
« Yanıtla #29 : Ekim 14, 2008, 12:04:57 ÖS » |
|
Dost paylaşımlar dileği ile hoş geldiniz...saygıyla...şiirle...
|
gölgem kan kaybediyor temmuz ü?üyorum...
|
|
|
|