|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bahattin YILDIZ
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 20, 2008, 22:58:58 ÖS » |
|
Festivalin 2. günü ( 17 Ekim 2008) saat : 18:00'da, yer : Adana Kaktüs Tiyatro
'DİZİLER VE HAYATIMIZDAKİ ROLÜ' konulu panelin panelistlerinden biri de ben olacağım.
Katılımcılar :
*Kenan Şensalıver (Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi) -Adana *Bahattin Yıldız (Yazar) -Adana *Murat Yıldız (Gazeteci) -Adana *Veysel şahin (İdil Kültür Merkezi) -İstanbul *Adil Okay (Şair) - Mersin *Ümit Kılıç (Gazeteci) - Ardahan *Prof.Dr.İsa Kayacan ( Şair-Yazar-Gazeteci) - Ankara
|
|
|
|
|
|
Sanat Dedektifi
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 21, 2008, 22:20:25 ÖS » |
|
Kısmet olursa Mersin'den kalkıp Bahattin YILDIZ'ı dinlemek için Adana'ya gelmeyi isterim. Az kalsın unutuyordum bir de hemşerim var katılımcıların içinde: Adil OKAY. E bir taşla birkaç kuş vuracağız demek ki.
Zehra YENİCE
|
|
|
|
|
cigdemünal
Çi?'dem
ÖKS Girişimcisi

Kaça??m, e?kiya a?klar ya?ar?m durmadan.
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 22, 2008, 21:38:50 ÖS » |
|
Başladığı gün Adana'ya çadır kuracağım 
Canım Adil Okay ve kıymetlim Bahattin Yıldız'ın mutlaka dinleyicisi olacağım.
Sevgimle, Hürmetler
|
Borcum Yok! Bozdurdum Ömrümü.
|
|
|
Zeki Karaaslan
Girişimci
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 23, 2008, 12:49:02 ÖS » |
|
Sevgili Bahattin Yıldız'ı, 3. Çukurova Halk Kültür Festival'inde mutlaka dinleyeceğim. Tabii ki o güzel romanı ile ilgili (Kimlik No 666) bazı sorularım da olacak. Çukurova'da yapılan ve yapılacak etkinliklerde sevgili dostlarımın etkisi olmuştur. Mersin'den katılacak dostlar da bizi onurlandıracaktır. Gönül bu etkinliklerin Çetin Yiğenoğlu'nun başkanlığında gerçekleştirilen Uluslararası Çukurova Sanat Günleri gibi nitelikli olmasını ister...
Zeki KARAASLAN
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 23, 2008, 21:19:19 ÖS Gönderen: Zeki Karaaslan »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
|
Bahattin YILDIZ
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 23, 2008, 20:26:16 ÖS » |
|
Sanat bulvarında ki tesbitleri, şiir eleştirileri, maske altı yüzleri deşifresiyle 'Sanat Dedektifi' ünvanını tartışmasız hak eden Sevgili Zehra Yenice'ye, II.Çukurova Sanat Günlerinin Mersin ayağında yapmış olduğumuz söyleşi ve bildiri sunumlarında, Zeki abiyi, İlhan Kemal'i, Mehmet Ak'ı ve beni yalnız bırakmayanlardan (burada yalnızlaştırmaya çalışanlara da yergim var sanırım) mütekabil'kıymetlim' sevgili Çiğdem Ünal'a, ve 'bir şiir bu kadar mı paralel olur, bu romanla...' dedirten şiiri; 'Dünya Kardeşliği' şiirini 'Kimlik No 666' adlı romanımın giriş sayfasında (ve roman içeriğinde) yayımlama izni veren Sevgili Zeki abiye, sonsuzca selamlar, sevgiler. Bekliyorum, bekliyoruz efendim... 'Düğün Kambersiz, panel dostsuz olmaz, olmamalı.' 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 23, 2008, 20:28:16 ÖS Gönderen: Bahattin Yıldız »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
Sahra
Girişimci
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 23, 2008, 22:07:36 ÖS » |
|
Sevgili Bahattin Paris'ten kalkıp oralara gelmek, İlhan Kemal'le, Zeki abi, Mehmet, Zehra ve Yılmaz ile birlikte olmak inan çok hoş olurdu, ama geçtik mesafelerin uzunluğunu, engel çok gelemememe. Umarım tez zamanda görüşürüz. Etkinlikte sana başarılar diler arkadaşlara çok selam ederim.
Merak ettiğim bir şey var ama onu telefonla sorarım.
En iyi dileklerimle.
Sahra MAVİ
|
|
|
|
|
EminEser
ÖKS Girişimcisi

|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 23, 2008, 22:19:48 ÖS » |
|
'DİZİLER VE HAYATIMIZDAKİ ROLÜ' konulu panelin dinleyicilerinden biri de ben olmak isterdim ancak... Sizlere başarılar, çok güzel geçeceğinden eminim...
|
|
|
|
|
ömer hayal
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 23, 2008, 22:40:21 ÖS » |
|
Hiç panalist olmadım, tahmin ediyorum fakat; zor iş...
|
|
|
|
|
|
Bahattin YILDIZ
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 04, 2008, 20:48:59 ÖS » |
|
Hiç panalist olmadım, tahmin ediyorum fakat; zor iş...
Ben de ilk kez olacağım... Hazırlandım, sanırım kolay geçecek...
|
|
|
|
|
|
Bahattin YILDIZ
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 04, 2008, 20:52:45 ÖS » |
|
'DİZİLER VE HAYATIMIZDAKİ ROLÜ' konulu panelin dinleyicilerinden biri de ben olmak isterdim ancak... Sizlere başarılar, çok güzel geçeceğinden eminim...
Teşekkür ederim Sayın Emin.
|
|
|
|
|
|
Bahattin YILDIZ
|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim 04, 2008, 20:55:16 ÖS » |
|
Sevgili Bahattin Paris'ten kalkıp oralara gelmek, İlhan Kemal'le, Zeki abi, Mehmet, Zehra ve Yılmaz ile birlikte olmak inan çok hoş olurdu, ama geçtik mesafelerin uzunluğunu, engel çok gelemememe. Umarım tez zamanda görüşürüz. Etkinlikte sana başarılar diler arkadaşlara çok selam ederim.
Merak ettiğim bir şey var ama onu telefonla sorarım.
En iyi dileklerimle.
Sahra MAVİ
Sevgili Sahra, teşekkürler... Birgün isteğiniz kısmet olur umarım. Selamınız başım üstüne. Etkinlikle ilgili paylaşımda bulunacağım. Görüşmek dileğiyle, selamlar. Telefonu bekliyorum.
|
|
|
|
|
|