Google Reklamları
SELAM VER
Ötekileriz Kültür Sanat Girişimi Forumu
Mayıs 23, 2012, 12:25:48 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

ANASAYFA ANAFORUM Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: SELAM VER  (Okunma Sayısı 3469 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şeyda GÜNEŞ
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Ağustos 29, 2008, 09:16:49 ÖÖ »

sEVGİLİ ÜYE ARKADAŞLAR SİTEDE DOLAŞMAYA BAŞLAMADAN ÖNCE KİM VAR KİM YOK BİR BAKALIM VE YAŞAMIN VE ŞİİRİN HATIRINA EN AZ GÜNDE BİR DEFA BİRBİRİMİZE MERHABA DİYEREK BİR DOST SISAKLIĞI BİR SİNERJİ OLUŞUMU YOLUNDA KATKI KOYALIM.  SELAMIN YANINA TARİH DE YAZALIM Kİ TARİHE GEÇŞİN.AÇILIŞI YAPIYORUM:

-MERHABA ZEYNO (29.08.08)
Moderatöre Bildir   Kayıtlı
Sahra
Girişimci
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Ağustos 29, 2008, 15:14:27 ÖS »

Merhaba Engin AKBABA.

Merhaba Dursun NADİR

(29.08.2008)
zeyno
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Ağustos 29, 2008, 22:06:32 ÖS »

-Merhaba Şeyda, Merhaba Güneş, Merhaba Herşey ve herkes, Merhaba Dünya (29 . 08. 2008 / Saat 22.05)
Sanat Dedektifi
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Ağustos 29, 2008, 22:33:37 ÖS »

Merhaba şiir insan: Zeyno.  (29.08.08 saat:22.35)
zeyno
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Ağustos 30, 2008, 19:37:09 ÖS »

Merhaba Dedektiflerin En Sanatkarı Sevgili Zehra, Merhaba Bay Transferci, Merhaba Herşey ve herkes, Merhaba Barış, Merhaba Dünya (30 Ağustos 2008 / Saat 19.37)
Bahattin YILDIZ
Bahattin Yıldız
Yönetici
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #5 : Ağustos 31, 2008, 14:32:41 ÖS »

Selam Şeyda, selam Sahra, selam Perihan ve selam tüm ötekileriz. (31 ağustos 2008, saat : 14:32)
zeyno
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : Ağustos 31, 2008, 16:48:48 ÖS »

Bir selam Sayın Bahattin Bey'e, bir selam Sayın Dursun Nadir'e..
Du bakiiim, bu iki sıcak selamdan sonra arda kalan selamlarımın topu nereye!?

yine herşeye, yine herkese, yine barışa ve barışı çooook özlemiş çooook.. dünyaya, yine... (31 Ağustos 2008 / Saat 16.48)
« Son Düzenleme: Ağustos 31, 2008, 16:49:55 ÖS Gönderen: zeyno » Moderatöre Bildir   Kayıtlı
Bahattin YILDIZ
Bahattin Yıldız
Yönetici
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #7 : Ağustos 31, 2008, 17:50:39 ÖS »

Bu forumu ötekileriz'e kazandıran Sevgili Şeyda, aynı gün birçok kez selam verme şansımız var mı?... Wink

Sevgili Ötekileriz'e ve forumda sürekli görünür olan Sevgili Zeyno'ya selam vermeye doymayacak bu deli gönlüm...

Selam... Selam... selam... (31 Ağustos 2008, saat:17.51)
« Son Düzenleme: Ağustos 31, 2008, 17:51:11 ÖS Gönderen: Bahattin Yıldız » Moderatöre Bildir   Kayıtlı
Şeyda GÜNEŞ
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : Eylül 02, 2008, 18:11:30 ÖS »

27 Ziyaretçi, 5 Üye
Son 300 dakika içinde aktif olan üyeler:
zeyno, Dursun Nadir, Transferci, enginakbaba
--------------------------------------------------------

Merhaba. (02.09.2008 Saat:18.15)
Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #9 : Eylül 02, 2008, 20:30:39 ÖS »

Selam verene şeker, lokum dağıtılıyo mu? Neysem Komplocu bir selamı esirgedi deditmem, koca  koca merhabalar. Büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden..

Komplocu Geldi Hanımmm!!! Darma daın... Darma Daın...
Sanat Dedektifi
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : Eylül 03, 2008, 21:06:31 ÖS »

SANAL HAKİKATEN Mİ SANAL ?

Selam kuşlar, ağaçlar, böcekler, çiçekler, çakıltaşları, hayvanlar... Selam.

Bugün Ötekileriz ana sayfası saldırı sonucu çökertildi.

Evet farkındayım, selamın içinde insan yok. Neden olsun, kültür-sanat edebiyat alanında öncü işlere, ilklere, ilkeli bir şekilde el veren bir edebiyat sitesi -Ötekileriz- kurulduğundan bu yana dört defa saldırıya uğruyorsa, neden selam vereyim incelik yoksulu insanlara. Neden selam vereyim, aslında duygudaşlarımız bildiğimiz -en azından edebi anlamda- üyelerden bile bu saldırılara karşı bir kınama gelmiyorsa. Ne için emek harcıyoruz hakikaten, bir Allah kulunu incelik, içtenlik yolunda şu kadarcık dönüştürememişsek. Gitmeli, o güzelim şiirleri uzay boşluğuna atmalı. Belki başka dünyalılar okur, bir işe yarar. İçimiz başka dışımız başka, öyle mi? Sahi, şiir ne içindi? Yanılmayı çok isterim, fakat, bu saldırıların edebiyat çevrelerinden geldiği, ya da en azından kendilerini öyle gören kesimlerce organize edildiği ağırlıklı bir ihtimal. Ötekileriz'in gücünden çekinenler bu yöntemlere başvurmakta... Ama yeteriniz. Bir değil, iki değil, üç değil. Bu kaçıncı saldırıdır. İnsaf. İyi edebiyatı, şiiri savunmak, incelikleri savunmak, evet bu erdemler neden insanlara dokunuyor, neden? Bazan kaybetmek kazanmaktır. Evet iyilik kötülüğe mağlup oldu tam dört defa. Ama bu defa ebediyen kaybederek kazanma ihtimalimiz oldukça yüksek, yıldık, usandık, darıldık artık. Yönetim dava açmadan tutunuz da, siteyi ve girişimi fesh etme dahil her türlü fikri tartışmalı, böylesi bir ortam için mi bunca çaba, düşünülmeli. Sanal hakikaten sanal mı?... Nerede şairler-yazarlar, şiir dostları nerede? Nerede bu atmosferde soluk alan diğer sanat siteleri?... Neden kınanmıyor bu gibi insaf dışı şeyler?

Zehra YENİCE

« Son Düzenleme: Eylül 03, 2008, 21:09:35 ÖS Gönderen: Sanat Dedektifi » Moderatöre Bildir   Kayıtlı
Oresay
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : Eylül 03, 2008, 23:24:30 ÖS »

İnsanların bir araya gelerek,  şiirlerini, öykülerini, romanlarını, yazılarını, yaşama ilişkin duygularını, düşüncelerini paylaştığı bir kültür ve sanat sitesinin kime ne zararı dokunur ki? İnsanlığın özü yoksullaşıyor mu? Yıkıcı, yokedici bu mantığı sağduyuya davet ediyorum.

Sevgiyle...

Selam olsun paylaşımcılara...
ayse
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : Eylül 03, 2008, 23:31:24 ÖS »

Önce bütün içtenliğimizle selam verelim dostlara, yürek erbablarına, gönül yoldaşlarına sonra insan emeğini hiçe sayan her kimlerse onlara sitemlerimizi ve üzüntülerimizi yollayalım eğer bir nebze olsun anlayışları varsa.

Ellerine ne geçti, ne geçecek bilmiyorum ama bir arkadaşın evine hırsız girdikten sonra bıraktığı not geldi aklıma birden bire

pişkin hırsızın kapısı sağlam, oldukça sağlam kilitlerle donatılmış bir eve girdikten sonraki yazdığı not şöyleymiş

" ne oldu yani, bu kapı için beş dakika daha fazla uğraştım."

sanırım bu da onun kendini kanıtlama biçimi.

illa bir şey yapmak istiyorsa yıktığı yerleri onarsın, çaldığı emekleri yerine koysun.  hep birlikte alkışlayalım.

03- Eylül- 2008 Çarşamba 23:29 / Trabzon

buradan dörtnala geçti ac?lar?m?z
Şeyda GÜNEŞ
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : Eylül 03, 2008, 23:34:45 ÖS »

Bir edebiyat sitesi tam dört defa saldırıya uğruyorsa, sevgili Oresay insanlığın özü gerçekten yoksullaşmış olamlı. Esefle kınıyorum saldırganları. Bu saldırı tüm edebiyat ortamına yapıldı kabul ediyorum. Ötekileriz yönetim ve üyelerinin üzüntülerini paylaşıyorum.

Zehra'nın şiirsel sitemini anlıyorum. Selam yine de herkese: İyilere ve kötülere de.   Şeyda GÜNEŞ
yaprakunvar
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : Eylül 04, 2008, 01:31:45 ÖÖ »

Selam arkadaşlar Smiley
selam Dursun Nadir Selam Kusey

selam 26 ziyaretçi
saat 01.30

gölgem kan kaybediyor temmuz ü?üyorum...
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!