Google Reklamları
İLK BOMBA KALABALIĞI TOPLADI, İKİNCİSİ ÖLDÜRDÜ
Ötekileriz Kültür Sanat Girişimi Forumu
Mayıs 23, 2012, 12:03:57 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

ANASAYFA ANAFORUM Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: İLK BOMBA KALABALIĞI TOPLADI, İKİNCİSİ ÖLDÜRDÜ  (Okunma Sayısı 427 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Transferci
Yalçın Bozer
Yönetici
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« : Temmuz 29, 2008, 12:32:15 ÖS »

HABER KAYNAĞI : http://www.ntvmsnbc.com/news/454401.asp

İlk bomba kalabalığı topladı, ikincisi öldürdü

Güngören’de düşük şiddetli patlama üzerine, ne olduğunu anlamak için olay yerine toplanan vatandaşlar, ikinci büyük patlamanın kurbanı oldular. Patlamada 17 kişi yaşamını yitirdi, 150’ye yakın kişi yaralandı.

İSTANBUL - Güngören’de saat 21.55’te bir patlama oldu. Şiddeti düşük olan bu patlamanın doğalgazdan kaynaklandığı haberleri yayıldı. Çevrede oturanlar ya da bu sırada olay yerinden geçenler, merakla patlamanın olduğu yere koştular. Ancak yaklaşık 10 dakika sonra, çok şiddetli bir patlama daha oldu. Çevredeki binaları, araçları tarhip eden patlama, olay yerinde toplanan çok sayıda insanın ölümüne neden oldu.
« Son Düzenleme: Temmuz 29, 2008, 12:45:34 ÖS Gönderen: Transferci » Moderatöre Bildir   Kayıtlı

Bana da Transfer işi yüklendi.
Transferci
Yalçın Bozer
Yönetici
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #1 : Temmuz 29, 2008, 12:40:19 ÖS »

Amacı, düşüncesi ne olursa olsun, her kimden gelirse gelsin, her kime karşı olursa olsun tüm terör eylemlerini lanetlediğimiz gibi onsekiz insanın ölümüne, yüzelliyi aşkın insanın yaralanmasına neden olan İstanbul Güngörende gerçekleştirilen terör eylemini Ötekileriz Girişimcileri adına şiddetle lanetliyoruz.

Ötekileriz Kültür Sanat Girişimcileri Adına
Transferci
« Son Düzenleme: Temmuz 29, 2008, 12:43:52 ÖS Gönderen: Transferci » Moderatöre Bildir   Kayıtlı

Bana da Transfer işi yüklendi.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!