|
Bahattin YILDIZ
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 13, 2008, 12:00:16 ÖS » |
|
Sevgili Perihan hanım, iyi dileklerinizin ve kutlamanızın benim için ne kadar değerli olduğunu bir bilseniz...
Bu mesajınızı yazmamış olsaydınız dahi, bu düşünce ve duygularla yüklü olduğunuzu öngörebiliyordum. Buna rağmen yazıya dökmeniz beni onurlandırdı. İnsan sevgisi dolu yüreğinizin önünde saygıyla eğiliyorum. Sevgilerimle.
|
|
|
|
|
|
zeyno
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 14, 2008, 06:17:05 ÖÖ » |
|
KİMLİK NO 666
Bu başlığı nasıl okudum? Seslendireyim mi?
1- Kimliğe hayır! Peki bu ''hayır'' kimliksizliğe davetiye mi? Elbette değil. Tam aksine hakim olan ideolojinin takıntısı veril kimliğe hayır and hayır..
2- 666 yı hiç insani bakınca matematiksel altıyüzaltmışaltı okumadım doğrusu.. altınınaltı ikialtılı altın da altı.. yani bu kimlik denilen şeyin nereye varır uzanacaksak altından altı...
3- hem hikaye çok kolay kısa, hem çok uzun zor.. düşünürken aslında düşünemeyen biri olarak sanmam yazmak anlatmak işim olsun yorgunken yormasa bile..
4- kimliğimin sayısız sayısı bende, kökü toprağın esmer cebinde..
Sizi ve sizinle sözlü sanat- hür edebiyat adına yola çıkan herkesi bağımsız inanç özgür düşünce doğrultusunda seviyorum sevgili Bahattin Yıldız.
|
|
|
|
|
|
Şeyda GÜNEŞ
|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 17, 2008, 22:35:35 ÖS » |
|
Sevgili Bahattin Yıldız, Yeni romanınız "Kimlik No 666" edebiyatımıza hoş bir tat katması ümidiyle, kutlarım. İç mesaj yoluyla size bildireceğim adresime 1 adet ödemeli gönderirseniz, yada kitaba ne şekilde ulaşabaileceğimi belirtirseniz sevinirim.
Şeyda GÜNEŞ
|
|
|
|
|
|
Bahattin YILDIZ
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 22, 2008, 15:37:09 ÖS » |
|
KİMLİK NO 666
Bu başlığı nasıl okudum? Seslendireyim mi?
1- Kimliğe hayır! Peki bu ''hayır'' kimliksizliğe davetiye mi? Elbette değil. Tam aksine hakim olan ideolojinin takıntısı veril kimliğe hayır and hayır..
2- 666 yı hiç insani bakınca matematiksel altıyüzaltmışaltı okumadım doğrusu.. altınınaltı ikialtılı altın da altı.. yani bu kimlik denilen şeyin nereye varır uzanacaksak altından altı...
3- hem hikaye çok kolay kısa, hem çok uzun zor.. düşünürken aslında düşünemeyen biri olarak sanmam yazmak anlatmak işim olsun yorgunken yormasa bile..
4- kimliğimin sayısız sayısı bende, kökü toprağın esmer cebinde..
Sizi ve sizinle sözlü sanat- hür edebiyat adına yola çıkan herkesi bağımsız inanç özgür düşünce doğrultusunda seviyorum sevgili Bahattin Yıldız.
Yazarından ayrılarak ete kemiğe bürünen ürün kamuya mal olmuştur... İçeriğine olduğu gibi adı üzerine de yapılacak yorumlara karşı yazarın tek anlayış, tek yorum, tek bakış açısı dayatmasında bulunmasını doğru karşılamıyorum. Aslında, ürün hakkında ileri sürülebilecek düşünce ve duygularınn farklılığı, o ürün için bir zenginliktir. Soyut resmin zenginliğide bir anlamda bundan kaynaklanmaktadır. Sevgili Perihan, 'Kimlik No 666' adı üzerine yapmış olduğu değerlendirme ve yorumlarıyla ürüne zenginlik katmıştır, kendisine çok teşekkür ederim. Aynı duygu, düşünce, yaklaşımla ve sevgiyle ve saygıyla...
|
|
|
|
|
|
Bahattin YILDIZ
|
 |
« Yanıtla #19 : Ağustos 22, 2008, 15:44:06 ÖS » |
|
Sevgili Bahattin Yıldız, Yeni romanınız "Kimlik No 666" edebiyatımıza hoş bir tat katması ümidiyle, kutlarım. İç mesaj yoluyla size bildireceğim adresime 1 adet ödemeli gönderirseniz, yada kitaba ne şekilde ulaşabaileceğimi belirtirseniz sevinirim.
Şeyda GÜNEŞ
Sevgili Şeyda, uzun yıllar hiç çocuğu olmamış birinin baba olması tadını bana yaşatan Kimlik No 666 romanını çıkaran kitabevi aynı zamanda ana dağıtımını yapacaktır. Adresini bir kez daha veriyorum. Kısa bir süre sonra internet üzerinden kitap satan sitelerde de arzedilecektir. Teşekkür ederim. KARAHAN KİTABEVİ Merkez: Çakmak cad. çakmak plaza no:40/43 Seyhan-Adana tel: (0 322) 363 05 84 fax: (0 322) 363 57 79 Şube: B. Angın Bulvarı Muhtarlar Sitesi No: 69-70-79-80 Tel: 0.322. 225 51 60 fax: 0.322. 225 51 98 Seyhan-Adana Ayrıca, internet kitapçılarının birçoğu aracılığıyla da satılmaktadır... Google'den "kimlik no 666" arattırılarak bu sitelere ulaşılması mümkün...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 13, 2008, 15:27:54 ÖS Gönderen: Bahattin Yıldız »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
|
Bahattin YILDIZ
|
 |
« Yanıtla #20 : Ağustos 22, 2008, 16:36:07 ÖS » |
|
İnternetteki bilinen sanat kültür sitelerinin birçoğunu arada dolaşırım. Dün www.yazimhane.com ana sayfasına girdiğimde, ekli paneli gördüm. Kitap ve yazar adı yabancım değildi. www.yazimhane.com sitesinin yeni çıkan bazı kitapları Duyuru başlığı adı altında ana sayfadan verdiğini biliyorum. Kimlik No 666 'yı vermiş olması normaldir, denebilir. Ben de demekle birlikte, başka diyeceklerim de olacaktır... Duygulandım... Büyük bir jest olarak algıladım... Bana göre bir kutlama, bir tebriktir bu; diğer yakınlarımın, yakın bildiklerimin benden ve ürünümden esirgediği... (Esirgemeyenler hariç... ) Kavramlar, ilişkiler, kurallar, değerler, yaklaşımlar vesairelerle 21.yy. değişik bir yüzyıl... yazimhane.com sitesinin değerli yöneticileri (mahsusen sayın Ruşen Ergun ve Bahtiyar Ergün) farkında olmadan değerli bir gözlükte hediye ettiler... Kendilerine çok teşekkür ederim.
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 22, 2008, 16:46:42 ÖS Gönderen: Bahattin Yıldız »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
Berrak BEHRAMOĞLU
ÖKS Girişimcisi

|
 |
« Yanıtla #21 : Ağustos 23, 2008, 22:26:49 ÖS » |
|
Bu romanınızı da merakla okuyacağım, hayırlı olsun.
Berrak BEHRAMOĞLU
|
|
|
|
|
|
Komplocu
|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 24, 2008, 16:07:06 ÖS » |
|
Bahattin abim romanınız cümle aleme hayırlı olsun. Edineceğim edineceğimde imaj ayağına paramı prezervatife yatırdığımdan sarsıntı geçer geçmez, geçer geçmez.
|
Komplocu Geldi Hanımmm!!! Darma daın... Darma Daın...
|
|
|
|
Mehmet Ak
|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 26, 2008, 13:10:06 ÖS » |
|
Kimlik No:666 An roman. Güncel, satır aralarından, sözcük aralarından kazınarak sökülmüş. Göz önündeki görünmeyenin yazımı. Sanata cesaret ve ruh getirecek bir roman. Hayırlı olsun, tüm edebiyat camiasına...
|
ah bu lambalar, küçücük c?l?z lambalar…
|
|
|
Zeki Karaaslan
Girişimci
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 26, 2008, 13:26:52 ÖS » |
|
İnsan düşünen, gözlemleyen, bunun sonucunda bir vargı'ya uzanandır. Bu bahsettiğim aynı zamanda sanatçılara haiz bir yetidir. İşte Bahattin YILDIZ'a "Kimlik No 666" gibi önemli bir romanı vücut buldurtan da bu düşünme ve gözlem yetisidir. Bu kitabın her kitaplıkta yerini bulması gerktiği temennimdir. Sevgili Bahattin Yıldız'ın böyle bir esere libas biçmesi herkes gibi beni de mutlu etmiştir. Yazarı kutlar, yeni çalışmalarında başarılar dilerim.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 27, 2008, 13:23:55 ÖS Gönderen: Zeki Karaaslan »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
yeraltici
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 27, 2008, 20:50:44 ÖS » |
|
Yazarı kutlar çalışmalarında başarılar dilerim.
|
|
|
|
|
|
Bahattin YILDIZ
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 29, 2008, 19:46:26 ÖS » |
|
Sevgili Komplocu, Mehmet Ak, Zeki abi ve Yeraltıcı :
Çok çok teşekkür ederim, sağolun...
|
|
|
|
|
ömer hayal
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #27 : Eylül 23, 2008, 22:46:29 ÖS » |
|
Yeni kitabınız hayırlı olsun.
|
|
|
|
|
|
Bahattin YILDIZ
|
 |
« Yanıtla #28 : Eylül 30, 2008, 12:57:05 ÖS » |
|
Sevgili Ömer Hayal, teşekkür ederim... Darısı; sanatsal estetiği ve deruni anlamları barındırır rubailerinizin kitaplaşacağı güne... Sevgimle.
|
|
|
|
|
|