Google Reklamları
Hayvanlar Aleminden Haberler
Ötekileriz Kültür Sanat Girişimi Forumu
Mayıs 23, 2012, 11:35:32 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

ANASAYFA ANAFORUM Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Hayvanlar Aleminden Haberler  (Okunma Sayısı 740 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« : Temmuz 09, 2008, 16:13:27 ÖS »

Hep insan haberler mi? Hep insan alemiyle bağlantılı haberler mi? Yok öyle yağma. Hayvanlarda dünyamızın bir alemi.

Hayvan alemi denince aman dur diyecek üstadlarıma ve bay Transferci'ye, e buda bir kültür, diyeceğim. Sanatı eksik demeyin. Geçen TV'de izledim. Bir fil kendi resmini fırçayla yapıyordu.

Komplocu, hayvanların gözü kulağı oluyor. Hayvanlar aleminin fertlerine duyurulur.

Hayvanlar aleminden haber alanlar da ekleme yapabilir.
« Son Düzenleme: Temmuz 09, 2008, 16:45:31 ÖS Gönderen: Komplocu » Moderatöre Bildir   Kayıtlı

Komplocu Geldi Hanımmm!!! Darma daın... Darma Daın...
Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #1 : Temmuz 09, 2008, 16:39:05 ÖS »

İki karşıt cins kedi dün insanoğullarından birine ait damda uygunsuz halde yakalandılar. 'Mart gelmeden bu ne ateş?' diyerek protesto eden kedilerden birine mikrofonu uzattım.

'Bu ne iş abiler, ablalar? Canları çekmiş birbirlerini sarmalamışlar?"

Büyük kedi miyav dedi: 'Mart ayı dışında düzüşmek yasaktır' kuralını ihlal ettiler. Yetmez mi bu'

Protestolar bir süre daha sürecek gibi görünüyor.

« Son Düzenleme: Temmuz 09, 2008, 16:40:29 ÖS Gönderen: Komplocu » Moderatöre Bildir   Kayıtlı

Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #2 : Temmuz 09, 2008, 19:19:11 ÖS »

KeneBaşı sadece KOmplocu'ya açıklama yaparım, deyince aldım mikrofonu, teybi meybi vurdum kırsalına.

'Uzak dur lan benden' dedim. Sopanın ucuna halatladığım mikrofonu uzattım. 'Konuş oğlum ne diyorsun, derdin ne?'

Zehir torbasından ıslak bir kağıt çıkardı, okudu.

'Kaç yüzyıldır, insan insanın kanını, iliğini emerken, tantana yok. Birkaç insandan kan aldık diye kene halkıma yönelen bu nefret, öfkeyi şiddetle kınıyorum. Böyle dvam ederse daha çok insanın katline ferman verecem ona göre.'

'Mikrofonu çekiştirme lan,' diye bağırdım.
'Kanın güzel mi canım ' deyince ifrit oldum.
'Yaklaşma lan, yaklaşma!'
'Korkma lan' dedi. 'Kanın nikotin, alkol dolu, seninle işim olmaz'
Samimi yaklaştım. 'Yav eskiden küçük baş hayvanların anasını bellerdiniz, şimdi niye insanoğlu?'
'Lan bitkiyi hormanladınız, hayvanları hormanladınız, kanları beş para etmez. Ne yapacaktık yani?'
Beni bir düşüncedir aldı gitti. Buz gibi oldum. BaşKeneye yaklaştım: 'Öpeyim üstadım' diyerek elmi kolmu belli olmayan yürüteçlerine eğildim.
'Bak para vermem' diyerek yürüteçlerinden öptürdü. 'Berhudar ol Komplocu' dedi.
Yanından ayrılırken salya sümük olmuştum.
« Son Düzenleme: Temmuz 09, 2008, 19:21:58 ÖS Gönderen: Komplocu » Moderatöre Bildir   Kayıtlı

Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #3 : Temmuz 11, 2008, 11:56:12 ÖÖ »

Habercilik ayağına sokakta boş boş dolaşırken, kedinin biri miyavladı. Yirmi yıldır barındığı evi sallayarak sokağa düşen Kanarya'dan söz etti. Bir koşudur gittim. Sokağın birinin köşesinde kös kös oturan Kanarya'ya, 'Hello!' dedim. Kanarya gagasından soluyordu. 'Komplocu abi, üstüme gelme. Ne hello hollosu yav. Günaydın, selam melam bildik bişey söylesene.'
'Vay pirim' dedim. 'Dil kirlililiğine hayır ha!. Aferim lan Kanarya'

'Derdin ne sokağa niye düştün. Telelik dönüşümleri mi'
'S.. tir lan. Her sokağa düşen, çıkan tele mi oluyo?'
'Sıcak yuvanı ev sahibini bırak, soğuğu soğuk, sıcağı sıcak sokaklara düş. Ne bu?'
Kanarya, başını öne eğdi. Dertliydi belli. Gözlerinden birkaç damla yağmur bıraktı.
'Duygusal görüntülerle oyalama beni. Bak haber peşindeyim.'
'Ev sahibim Değiştonton'u tanıyorsun. Yirmi yıldır hergün demokrasi, özgürlük, kardeşlik der durur, kafamı şişirirdi. Bende ona inanmışş, Demokrasi demokrasi diye sayıklar olmuştum. Gel gelelim son günlerde ona bir hal oldu. Yaşasın Darbe, Yaşasın Elitler, Yaşasın bilmemneler demeye başladı.'

'Sanane kardeşim.' dedim. 'Adam istediğini söyler'

'Söylesin söylesin de... Bana bulaşmasın. Yaşasın darbe, darbe diye bağııması yetmezmiş gibi, başıma da darbe vurmaya başladı.'
'Yav birki darbeden ne çıkar? İdare edecektin'
'İdare ediyordum abi. Yirmi yıllık mazimiz var hatırına.'
'?'
'Hızını alamadı, arkamada geçmeye çalıştı.'
'Niye?'
'Beni şey etmek için'
'Ne etmek için?'
Kanarya utanmıştı.
'Anla işte ya.'
Anlamıştım.
'Acı macı oldu mu?'
'Abi izin verir miyim, geri döndüm, şeyini gagaladım. Misafirini şey etmeye çalışanlarla işim olmaz dedim. Kendimi sokağa attım.'
Onu kendi başına bırakırken, sokakta demokrasi rüzgarı esiyordu.
« Son Düzenleme: Temmuz 11, 2008, 11:58:42 ÖÖ Gönderen: Komplocu » Moderatöre Bildir   Kayıtlı

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!