Google Reklamları
Hedef
Ötekileriz Kültür Sanat Girişimi Forumu
Mayıs 23, 2012, 11:30:55 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

ANASAYFA ANAFORUM Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Hedef  (Okunma Sayısı 3271 defa)
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yeraltici
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #15 : Temmuz 16, 2008, 02:31:44 ÖÖ »

sildim, yarım kaldı, ilham gelmedi kaldırdım, saygılar.
« Son Düzenleme: Şubat 12, 2012, 00:20:56 ÖÖ Gönderen: yeraltici » Moderatöre Bildir   Kayıtlı
yeraltici
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #16 : Temmuz 17, 2008, 02:30:07 ÖÖ »

-8-

Not: Bu sayfayı tekrardan gözden geçirip son sayfaya ekledim.
« Son Düzenleme: Temmuz 18, 2008, 02:02:13 ÖÖ Gönderen: yeraltici » Moderatöre Bildir   Kayıtlı
yeraltici
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : Temmuz 17, 2008, 20:07:45 ÖS »

Birinci kısmın son sayfsını (Cool tekrar okudum ve beğenmedim. Bir ara silip, tekrar ekleyeceğim. Saygılar sevgiler.
Moderatöre Bildir   Kayıtlı
yeraltici
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #18 : Temmuz 18, 2008, 01:40:14 ÖÖ »

yarım kaldı sildim
« Son Düzenleme: Şubat 12, 2012, 00:31:24 ÖÖ Gönderen: yeraltici » Moderatöre Bildir   Kayıtlı
Mehmet Ak
ÖKS Kurucu-Yönetici
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #19 : Temmuz 18, 2008, 08:37:25 ÖÖ »

sevgili türksan,
belki biliyorsun ama yine de ben hatırlatayım, işini kolaylaştırır.
sayfanın sağ üst köşesinde "değiştir" var onu tıklayarak düzeltilerini yapabilirsin.
kolay gelsin, sevgiler.

ah bu lambalar, küçücük c?l?z lambalar…
yeraltici
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #20 : Temmuz 18, 2008, 19:04:51 ÖS »

sevgili türksan,
belki biliyorsun ama yine de ben hatırlatayım, işini kolaylaştırır.
sayfanın sağ üst köşesinde "değiştir" var onu tıklayarak düzeltilerini yapabilirsin.
kolay gelsin, sevgiler.
Evet, dediğiniz gibi düzeltme butonu var fakat, dün bir türlü oradan yazımı düzeltemedim. Bilmiyorum belki de benim PC den kaynaklanan bir sorun yüzündendir. Zaten, internete öyle zor bağlantı kuruyorum ki, çoğu zaman giremiyorum. Sanırım hatlardan olabilir. Yine de yardımınız için çok teşekkür ederim Sayın Mehmet Ak. Sevgi ve saygılarımla.
yeraltici
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #21 : Temmuz 29, 2008, 00:16:51 ÖÖ »

Arkadaşlar, umarım beni bağışlarsınız çünkü, işlerimin yoğunluğundan dolayı bir süre yazım çalışmalarıma ara vermek zorundayım. Ama, ileride romanım sonraki bölümlerini de burada yayınlayacağım. Aslında ben bu romanı yazalı iki yıl oldu ve az daha çöpe atıyordum ki, bir arkadaşımın tavsiyesiyle tekrardan ele aldım. Benim ilk denemelerimden uçuk bir kurgu çalışması. Sanırım, uzunca bir süre daha beyaz kağıtların üzerinde karalanmış bir halde beklemeye devam edecek. Herkese sevgi ve saygılarımla, Yeraltici... Wink
yeraltici
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #22 : Ekim 08, 2008, 18:27:32 ÖS »

yarım kaldı, kaldırdım
« Son Düzenleme: Şubat 12, 2012, 00:32:52 ÖÖ Gönderen: yeraltici » Moderatöre Bildir   Kayıtlı
yeraltici
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #23 : Ekim 09, 2008, 13:02:34 ÖS »

yarım kaldı, kaldırdım
« Son Düzenleme: Şubat 12, 2012, 00:34:25 ÖÖ Gönderen: yeraltici » Moderatöre Bildir   Kayıtlı
Şeyda GÜNEŞ
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #24 : Ekim 09, 2008, 15:13:44 ÖS »

İlgiyle okuduğum bir sayfa. Şiir yazıyoruz diye sanatın başka alanlarından azade olmayacağız elbet. Şairler roman, öykü, dneme, felsefe ve resimle de ilgili olmalılar. Bu onların yaratıcılıklarını zenginleştirecektir. Keza Roman ve öykücüler de bol bol şiir okumalılar, yapıtlarının zenginleştiğini göreceklerdir.

Selam ile.

Şeyda GÜNEŞ
yeraltici
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #25 : Ekim 09, 2008, 18:38:01 ÖS »

İlgiyle okuduğum bir sayfa. Şiir yazıyoruz diye sanatın başka alanlarından azade olmayacağız elbet. Şairler roman, öykü, dneme, felsefe ve resimle de ilgili olmalılar. Bu onların yaratıcılıklarını zenginleştirecektir. Keza Roman ve öykücüler de bol bol şiir okumalılar, yapıtlarının zenginleştiğini göreceklerdir.

Selam ile.

Şeyda GÜNEŞ
Çok haklısınız şeyda Hanım, edebiyatın bütün dalları aslında birbirlerini tamamlıyorlar.
yeraltici
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #26 : Ekim 20, 2008, 19:50:19 ÖS »

yarım kaldı, kaldırdım, beklemeyin artık dostlarım çöpe attım bu çalışmayı, şahsen beğenmedim.
« Son Düzenleme: Şubat 12, 2012, 00:36:35 ÖÖ Gönderen: yeraltici » Moderatöre Bildir   Kayıtlı
Nisa NUR
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #27 : Mayıs 08, 2009, 11:39:00 ÖÖ »

Sevgili Türksan, 15 Temmuz 2008'den bu yana "Hedef"te bir gelişme yok mu? Bekliyorum şahsen...
yeraltici
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #28 : Mayıs 15, 2009, 01:31:37 ÖÖ »

Sevgili Türksan, 15 Temmuz 2008'den bu yana "Hedef"te bir gelişme yok mu? Bekliyorum şahsen...
Sevgili Nisa, inan öylesine yoğunum ki, siteye bile eskisi gibi uğrayamıyorum. Çok özür dilerim, bir ara karalamaları gözden geçirip arada bir eklesem olacak. ben bu çalışmayı çoktan bitirdim, ama maalesef kağıtlarda karalama taslak halinde; üstelik bir kaç sitede daha var, fırsat bulduğumda eş zamanlı olarak ekleyeceğim. Aslında bu eklediklerimin de gözden geçirilip tekrardan yenilenmesi gerekli, tekrar okuduğumda alel acele iliştirmemin hatalarını gördüm; sanırım dedikleri gibi, nitelikli bir çalışma ortaya çıkarabilmek için, yazdıklarımızı bıkmadan yırtıp yeniden yazmamız bir zaruriyet...Saygılarımla dostlar ve özürlerimi kabul eyleyin.
yeraltici
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #29 : Şubat 12, 2012, 00:38:07 ÖÖ »

bu çalışmayı çöpe attım, saygılarımla.
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!