Google Reklamları
Komplocu&AntiKomplocu Saç Saça Baş Başa
Ötekileriz Kültür Sanat Girişimi Forumu
Mart 11, 2010, 15:01:23 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

ANASAYFA ANAFORUM Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Komplocu&AntiKomplocu Saç Saça Baş Başa  (Okunma Sayısı 2404 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #15 : Temmuz 06, 2008, 15:42:27 ÖS »

icimiz gecmis, icimiz..
bize ne der komplocu, antikomplocu
icimizin pesinde yilki atlari,
hosaf olmus belki de bilmez tane ne
eseklerken biz..

Smiley

Geçen içimiz olsun Sevgili ablam. İçimizi, köfte içiyle doldurur, dışınıda sarımsaklarız. Wampir mampir herbirşeyi uzak tutarız, yılki atlarının siyahıda beyazıda renk açım savarımızla gerçek renklerine dönüştürülür, 'Bakın krallar çıplak' çocuk saflığı bağırtımızla, oralarını buralarını örterlerken, meşguliyet yani, eh deh zamanıda geldiğinde üzerine bindiğimiz atlara hareket et kozmiğimiz 'uç, uç' olsun.

Hoşaf tanısın, anlasın içimizi, ne de olsa gideceği yer midemiz, öğrensin yol haritası.   

Moderatöre Bildir   Logged

Komplocu Geldi Hanımmm!!! Darma daın... Darma Daın...
Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #16 : Temmuz 06, 2008, 15:47:04 ÖS »

Beni varettiğin doğrudur, istersen yok edebileceğinde... Kulağına küpe olsun ki; varlığıma izin verdiğin sürece, senin oyunlarına gelmeyeceğim.

Konumu, yaşam felsefesi, yeri ve yurdu belirsiz biriyle tartışmamda anlamsızdır.

AntiKomplocu, yaratılış yasalarına uymalısın. Oynamam, tartışmam filan muhabbetleriylei muhabbetime limon sıkamazsın. Varettiğimsin, tebamsın, kulumsun işte. Var mı ötesi? Buyruklarıma uymalısın, ikinci yol yok.

AntiKomplocu
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : Temmuz 06, 2008, 16:15:43 ÖS »

Beni varediyorsun. Benimle tartış diyorsun. Ben tartışmam diyorum. Kafanı darp ederim, darbe yaparım diyorsun. Bir de üzerine kulumsun, tebamsın, kölemsin, cariyemsin bilmem neyimsin gibi laflar ediyorsun.

Sana baba demeyeceğim, padişahım, sultanım, Tanrım, devletlum, hükümetim, başbakanım, profesörüm, akademisyenim, paşam, cumhurbaşbakınım, hatta büyükbabam da demeyeceğim. Hatta ve hatta Küresel Kralım da demeyeceğim.

Frenkaştayn'ın olacağım senin, sana karşı duracağım, bende seni çirkinleştireceğim.

Bu ne ya? Tartış diyon: tartışmak için düşünmem lazım, düşündüğümü konuşmam lazım, konuştuğuma karşı durursan, karşı duruşumla seni antilemem lazım.

Bunları yaptım, diyelim. Senin muhabbetine limon değil, şeker oldum diyelim. Sende alicenaplık gösterdin, bak ne kadar özgürlüğü savunuyorum triplerine girip  fötr şapkanı çıkarıp çevreyi selamladın, diyelim. Buraya kadar herşey tamam. 'Ben kendimi de Antikomplocu'yu çok severim. Görüşlerimiz ayrı olsa da saygılıyım, bilmemneyim,' dedinde dedin.

Bu ne, bu ne Sayın'ı mayını kullanmadan Bay Komplocu?...
Özgürlük mü bu? he özgürlük değil mi? Açılım sağladım, konuşmanı sağladım, görüşlerini anlaşılır kıldım. Uygulamalarına çeşni oldum. Bu ne demokrat Komplocu dedirttin, kuluna nasıl da iyi bakıyor, altını siliyor, bezliyor, ağzına mamasını veriyor, elektrik, su parası istemiyor. Hakeretlerine, küfürlerine tahammül ediyor. Tahammül rejimli demokrasi oluşturmuş, hoşgörü içinde, Komplocu antikomplocuyla karşıt görüşsel diyalog içinde...

Yağma yok, öyle.
Tersten vurdum, mukaddesatlarına dokundum, ilkelerini eleştirdim, felsefen pilsiz dedim, insan hakkıma tecavüz ediyorsun dedim, bir de üstüne delil melilde ekledim. Savcın oldum, seni avukatsız bıraktım. yargıcın oldum, önümdeki kara kaplıları kenara ittim. İçtüzük dedim, koruma kollama dedim, durumda vazife çıkardım eşyanı toplattırdım.. Yani olmayacak bişeyler de diyelim öyle olsun. Ne yaparsın?

Konuşma özgürlüğün var, sana tahammül ediyorum diyecen mi? Yoksa II Mahmut / IV.Murat gibi tebam yeniçeri/ sipahi isyan etti, şu marmara denizide her daim mavi, canımı sıktı, kanlarını aktıtıp marmara denizini kızıla boyatayım mı dersin?

Al sana tartışma, al sana muhabbet!... Heh hehe hehe hehehhhe... En uzun gülen AntikKomplocu

Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #18 : Temmuz 06, 2008, 16:21:25 ÖS »

uzun gülen değil, son gülen diyeceğim, 'bak işte baskı var' diyeceksin. demiyorum işte. Sana sınırsız özgülük. İstediğin gibi yaz, resim yap, oku, kus.
Sınırın benim dışımda olan bir sınır : ötekileriz deki abilerim bişey demedikçe...

Komplocu'nun mukaddesatını, ilkelerini eleştirebilirsin. (Terbiyesizliğin lüzüm olmadan).

Serbestsin, özgürsün.

Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #19 : Temmuz 06, 2008, 16:23:52 ÖS »

Antikomplocu, yine annem çağırıyor. Gitmezsem, başıma oklavayla darbe yiyeceğim. Sen yazadur. Döndüğümde suyunu çıkaracağım senin.

AntiKomplocu
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #20 : Temmuz 07, 2008, 00:43:08 ÖÖ »

Komplocu, sen kendinde misin? Annem çağırıyor, sen yaza çize dur diyorsun. Sen olmadan ben hangi bedeni kullanıp, kullancı adımı, şifremi girip yazayım. Klavyenin tuşlarınai ta ti ta ti basabilirmiyim tek başıma, dalgamı geçiyon? Anan yok diye hadi girdin nete, bu meydanı bırakıp, başka forumlarda ne komplikasyonlar yapıyon bana yasah kardeşimli meydanlarda tek başına.

Gelgelelim muhabbete kalındığı yerden devama.

Sınırsız özgürlük, arkasından kurallar diyorsun. Ötekileriz Kurallarıymış. Oradan da yok hukuk, yok ahlaka, adaba aykırı olmasınlar, hakaret de olmasınlar, küfür de olmasınlar. Geriye ne kalıyor? Üçün biri mi?
Hadi uyduk bu kurallara, birde uluslararası kurallar var. Senin dediğini geçen gün uluslararası hukuk kurallarını n yenilerinii neredeyse tek başına çıkarmaya başlayan oğul Bush yapmış. ABD de özgürlük var konuşması yaparken biri çıkmış: Savaş suçlusu, demiş ona. (bahsen) hayda apartopar gözden kaydırmaca, kaybetmece. Biri, lanet olsun, demiş. Göz yumup açıncaya kadar aynen. Bu arada Oğul Bush konuşma, düşünce özgürlüğü vaazını dudaklarını yalaya yalaya bitirmiş.

Kardeşim, kardeşim herbi taraftan oğul Bush gibi bana zincir, takoz, çekme halatı takıyon ondan sonra özgürlük diyon. İzin verdiğin kadar özgürlük, senin papağanlığını yapmaktan gayri nedir?
Hele bi söyle. Söylede cümle alem duysun.

« Son Düzenleme: Temmuz 07, 2008, 00:45:31 ÖÖ Gönderen: AntiKomplocu » Moderatöre Bildir   Logged
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!