Google Reklamları
Ahlaksız bir yaşamın raporu...
Ötekileriz Kültür Sanat Girişimi Forumu
Mayıs 22, 2012, 20:31:53 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

ANASAYFA ANAFORUM Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Ahlaksız bir yaşamın raporu...  (Okunma Sayısı 1541 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nuvanza
Tamer Polat
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Haziran 12, 2008, 15:42:27 ÖS »

Tanımıyorum hiçbirinizi.Siz bana koş diyorsunuz,duruyorum koşacağım varsa.Dur dediğinizde başlıyorum koşmaya tüm hızımla.

Verdiğiniz o ahlak postunu giymiyorum.Anadan üryan özgürüm.Uluorta sevişiyorum.Sonra küfür ediyorum taptığınıza.Yalınayak düşleri bırakıyorum geride.Bir saç teli var şimdi cebimde,onu da dilenciye veriyorum.Küfür ediyor.Gülüyorum.Annem öldü nasıl olsa diyorum.

Yanılgılarınızı yüzünüze vuruyorum.Aforoz cezasını yapıştırıp sırtıma teşhir ediyorsunuz egolarınıza.Sonra ardı ardına dizilen bedenlere emirler veriyorsunuz.Dizilenler ki özgürlüğe gittiklerini sanıyorlar.Ama birkaç adım sonrası tutsaklık.Bu kortejde hep yargılayanlar sanık.

Umuda meyyal geçmişimi tecavüz edilmiş buluyorum bir kuytuda.Tüm dehlizlerden inlemeler geliyor.Deli gibi yanıyor avuçlarımız ve beynimin içi.Anlıyorum ki geçmişin soykırımı var.Kürt gibi,Kızılderili gibi.

Küfür gibi yaşıyorum.Sarhoş bir ağızdan tükürüklerle çıkan elbisesiz bir küfür.Biliyorum kimse elbisesiz yaşayamaz bu şehirde.Aşk diyorlar gülüyorum.Sevişmene ahlaki bir boyut getirme çocuğum diyorum.Duyuyorum bu sessizliğin sesi.Kifayetsiz ve kıyafetsiz beni yine dışa bırakıyorlar.Dıştan içe sarmal bir yaşam benimkisi.

Gidiyorum.Sonunda kurtuluyorsunuz.Ama sevişmenizdeki çığlıkta beliriyorum.İşkencelerinizde ki kanların şavkında.Ödlerinizi yamalayıp devam ediyorsunuz yaşamaya,yaş aramaya..
Moderatöre Bildir   Kayıtlı
cigdemünal
Çi?'dem
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Kaça??m, e?kiya a?klar ya?ar?m durmadan.

« Yanıtla #1 : Haziran 12, 2008, 18:18:33 ÖS »

Bu benim olsun mu?

Borcum Yok! Bozdurdum Ömrümü.
nuvanza
Tamer Polat
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Haziran 12, 2008, 18:40:30 ÖS »

yine mi yoldaşız.bizim olsun çiğdem sultan..
Betül
BETÜL SEZER
ÖKS Girişimcisi
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Haziran 12, 2008, 18:56:30 ÖS »

ahlaksız bır yaşamın ahlaklı bir raporu:) yüreğine saglık

BA?KENT? BEN?M BU YIKIK ?EHR?N..
nuvanza
Tamer Polat
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Haziran 12, 2008, 23:56:11 ÖS »

sen onu bir de sözcüklere sor:)  teşekkür ederim..
Mehmet Ak
ÖKS Kurucu-Yönetici
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #5 : Haziran 13, 2008, 09:35:37 ÖÖ »

ben sizleri rüzgar sanmıştım. yanılmışım. rüzgarın sesi sessizliğinizmiş oysa...
sevgilerimle...

ah bu lambalar, küçücük c?l?z lambalar…
selim-cem
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

tarih olsun diye geldim buralara/ a. özer

« Yanıtla #6 : Haziran 13, 2008, 10:44:07 ÖÖ »

Soykırım derken sanırım Halepçe'ye gönderme yapılıyor. Yok kasıt başkaysa derin bir mevzuya girilir. Benim atalarım başkalarınkinden daha fazla "günah" işlememiştir. Ülkesini korumak için milyonlarca kayıp vermiş bir ulusa uluorta/cahilce leke sürdürmem. Ancak kasıt başkaysa, başkaca diyeceğim yoktur.
sedef Kandemir
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : Haziran 13, 2008, 13:16:20 ÖS »

Alıntı
Umuda meyyal geçmişimi tecavüz edilmiş buluyorum bir kuytuda.Tüm dehlizlerden inlemeler geliyor.Deli gibi yanıyor avuçlarımız ve beynimin içi.Anlıyorum ki geçmişin soykırımı var.Kürt gibi,Kızılderili gibi.

Yazının isyankar, genç ruhunu gördüm satırlarda. Geleceğe umutla bakması için çabaladığımız yüreklerden bir yüreğin umudunu nerede, nasıl yitirdiğine ışık tutacak nitelikteydi.

Okuyup bitirdiğimde "yasla başını omzuma çocuğum seni öpeceğim, bak herşey geçecek" demek istercesine duygusal bir akım geçti içimden.

Yazanın ve yazının kimliği, ırkı yok diye inanıyorum edebiyatta. Irkımız yok hiçbirimizin, yazarken hiçbir söz sınırımız olmamalı. Anlatılan insandır ve onun sınırsız iç dünyası...

Geçmişin umut dolu hayallerinin yitirilmesini, bir benzetmeyle ifade etmek isteyebilir insan, umutlarının bir soykırıma uğradığını anlatabilmek için örnekler kullanabilir.

Aborjinleri unutmuşsunuz Nuvanza ve yahudileri, hatırlatırım. Soykırım dendiğinde ilk akla gelecek benzetmelerdir.
Sınırlandırılmasın duygularımız dilerim, yolunuz açık olsun.

Sevgiler

"Çalmadan, ç?rpmadan bize ekme?imizi verenleri aç, bizi giydirenleri donsuz b?rakmadan ya?amak istemek bu kadar güç, bu kadar mihnetli, hatta bu kadar tehlikeli mi olmal? idi".
-Sabahattin Ali-
nuvanza
Tamer Polat
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : Haziran 13, 2008, 18:20:41 ÖS »

ben sizleri rüzgar sanmıştım. yanılmışım. rüzgarın sesi sessizliğinizmiş oysa...
sevgilerimle...

sessizliğimle çok şey anlatmak isterdim ama bazı sesleri bastırmak gerekiyor.dostlukla..
nuvanza
Tamer Polat
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : Haziran 13, 2008, 18:29:31 ÖS »

Soykırım derken sanırım Halepçe'ye gönderme yapılıyor. Yok kasıt başkaysa derin bir mevzuya girilir. Benim atalarım başkalarınkinden daha fazla "günah" işlememiştir. Ülkesini korumak için milyonlarca kayıp vermiş bir ulusa uluorta/cahilce leke sürdürmem. Ancak kasıt başkaysa, başkaca diyeceğim yoktur.

halepçe dahil birçok yere gönderme yapılıyor.derin mevzuya girmeyi istemiyorum ben de ama şunu söylemeliyim ki hiçbir devlet masum değil.solingen,madımak,kronştad,halepçe ve binlerce örnek.benim için hiçbir farkı yoktur.sizin de dediğiniz gibi atalarınız da herkes gibi günah işlemiş.azı çoğu önemli değil.

yorum için teşekkürler...
HBozkurt
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : Haziran 13, 2008, 18:29:47 ÖS »

yazıyı bir çok kez okudum..

zorlayarak bir sonuç elde edebilir miyim..

tamamen iç dünyanın lirizmine kaptırmış sevgili Tamer..oradan aşkların ilmeğini çekmeye

içimizdeki sıkıntının geldi gittileri arasında..el ve kelam nasıl düşerse ruhun diplerine..harf harf hece hece..ayrıntısına değgin....öyle ..ve de kendimce başarılı bulduğum şiirsel metinler yalnızca düşünen beynin

sevgili Selim...ortalamanın gördüğü gibi..kürt sözcüğüne asılı kalmış..bir zamanlar adı bile ağza alınamayan!

Tamer kardeşim bu sözcük olsun diye kullanmış olabilir..çekip sökerseniz..ne kalacak acaba geriye..ha yahudi..ha ermeni..ha kürt..mürt

sanatın icrası özneden bağımsız gelişebilmelidir..vasat ötesi

çekilen her acının şiiri ve edebiyatı olduğu gibi

duygularımızı bir sözcüğe endekslersek..sanat içine tükürme eylemine de kapı açmış oluruz

belki aşk serenadı..yoksul kasaba camlarında

her aşk soy kırılır!

nuvanza
Tamer Polat
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : Haziran 13, 2008, 18:32:37 ÖS »

Yazının isyankar, genç ruhunu gördüm satırlarda. Geleceğe umutla bakması için çabaladığımız yüreklerden bir yüreğin umudunu nerede, nasıl yitirdiğine ışık tutacak nitelikteydi.

Okuyup bitirdiğimde "yasla başını omzuma çocuğum seni öpeceğim, bak herşey geçecek" demek istercesine duygusal bir akım geçti içimden.

Yazanın ve yazının kimliği, ırkı yok diye inanıyorum edebiyatta. Irkımız yok hiçbirimizin, yazarken hiçbir söz sınırımız olmamalı. Anlatılan insandır ve onun sınırsız iç dünyası...

Geçmişin umut dolu hayallerinin yitirilmesini, bir benzetmeyle ifade etmek isteyebilir insan, umutlarının bir soykırıma uğradığını anlatabilmek için örnekler kullanabilir.

Aborjinleri unutmuşsunuz Nuvanza ve yahudileri, hatırlatırım. Soykırım dendiğinde ilk akla gelecek benzetmelerdir.
Sınırlandırılmasın duygularımız dilerim, yolunuz açık olsun.

Sevgiler

çok teşekkür ederim sevgili sedef kandemir.bana söyleyecek birşey bırakmadınız.umut soykırıma uğramaz asla bir yere saklanır.mezalim bitince ortaya çıkar.

dostlukla..
nuvanza
Tamer Polat
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : Haziran 13, 2008, 18:38:48 ÖS »

yazıyı bir çok kez okudum..

zorlayarak bir sonuç elde edebilir miyim..

tamamen iç dünyanın lirizmine kaptırmış sevgili Tamer..oradan aşkların ilmeğini çekmeye

içimizdeki sıkıntının geldi gittileri arasında..el ve kelam nasıl düşerse ruhun diplerine..harf harf hece hece..ayrıntısına değgin....öyle ..ve de kendimce başarılı bulduğum şiirsel metinler yalnızca düşünen beynin

sevgili Selim...ortalamanın gördüğü gibi..kürt sözcüğüne asılı kalmış..bir zamanlar adı bile ağza alınamayan!

Tamer kardeşim bu sözcük olsun diye kullanmış olabilir..çekip sökerseniz..ne kalacak acaba geriye..ha yahudi..ha ermeni..ha kürt..mürt

sanatın icrası özneden bağımsız gelişebilmelidir..vasat ötesi

çekilen her acının şiiri ve edebiyatı olduğu gibi

duygularımızı bir sözcüğe endekslersek..sanat içine tükürme eylemine de kapı açmış oluruz

belki aşk serenadı..yoksul kasaba camlarında

her aşk soy kırılır!

kürt,mürt,türt,türk...
HBozkurt
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : Haziran 13, 2008, 18:45:53 ÖS »

ne farkeder ki!!!
Betül
BETÜL SEZER
ÖKS Girişimcisi
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : Haziran 13, 2008, 18:59:37 ÖS »

Hiçbir şeyın fark etmediği ne türkün,.. kürt..mürt ün...ozman ne farkeder...!!!

BA?KENT? BEN?M BU YIKIK ?EHR?N..
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!