nuvanza
Tamer Polat
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« : Haziran 08, 2008, 22:45:42 ÖS » |
|
Kimse sormuyor artık bir güvercinin kanadındaki çırpınışları. Kendine çekilirken tüm sabahlar, gecelerin bile haberi yok.
Ömrümüz sütten kesilmiş bir bebek kadar çaresiz. Gözünü kırpmadan uyumaya çalışıyor. Bir kadeh dolusu hüzün ve unutulmak kadar Matemli bir an. İç çekişi duyuluyor Sokakta yalnızlığında geberecek olan kedilerin Siren sesleri bölüyor uykuları. Bu şehir her hece acısını benden çıkarıyor Sabaha karşı parmaklarını pencerende gezdirirken.
Karanfiller elimde,nilüferlere basarak geçerim senin okyanusundan. Sonunda çiğdemlerle karşılaşmak vardır bu serüven ardından.
|
|
|
|
|
cigdemünal
Çi?'dem
ÖKS Girişimcisi

Kaça??m, e?kiya a?klar ya?ar?m durmadan.
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 09, 2008, 09:58:21 ÖÖ » |
|
Adımı en çok senin kaleminle seviyorum Tamer. Bir erkeğin incelikli, hassas, kırılgan sesini dinliyorum. Karanfil'e dönüyor rengim. Karanfillerin kokusunu duyumsuyorum avuçlarında. Çİğdem'i aşkla boyayan ellerine kimi vakit kızıyorum. Ama öyle güzel, öyle güzel renkler çıkarıyorsun ki sayfalara. Gizliden bir keyif ve sıcaklıkla seyrediyorum ben seni.
Canım Tamer;
Sevgimle
|
Borcum Yok! Bozdurdum Ömrümü.
|
|
|
nuvanza
Tamer Polat
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 09, 2008, 19:55:58 ÖS » |
|
beni okuduğunu görmen beğenmen sevindiriyor beni.yeni isimler yeni çiçekler gerek ama:)
|
|
|
|
|
|
sedef Kandemir
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 09, 2008, 20:14:23 ÖS » |
|
Yeni bir isim sayılabilirim çiçek olduğum şüpheli. Nuvanza, hoş geldin demiş miydim? Hoş gelmişsin hüznünü kucaklayıp...Yükün şiir, şiirin keder, beğendim ben, umudun eksik olmasın bu yolculuğunda
Sevgiler
|
"Çalmadan, ç?rpmadan bize ekme?imizi verenleri aç, bizi giydirenleri donsuz b?rakmadan ya?amak istemek bu kadar güç, bu kadar mihnetli, hatta bu kadar tehlikeli mi olmal? idi". -Sabahattin Ali-
|
|
|
nuvanza
Tamer Polat
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 09, 2008, 20:56:31 ÖS » |
|
umut eksik olmaz zaten.istemesem de benimle.çok teşekkür ediyorum.hoşbulduk.burayı sevmeye başladım:)
|
|
|
|
|
|
zeyno
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 09, 2008, 23:23:29 ÖS » |
|
Kimse sormuyor bir güvercinin kanadındaki çırpınışları. Kendine çekilirken sabahlar gecelerin haberi yok.
Ömrümüz sütten kesilmiş bebek çaresizliği.
Gözünü kırpmadan uyumaya çalışıyor bir kadeh dolusu hüzün ve unutulmak matemli bir an.
İç çekişi duyuluyor sokağın yalnızlığında boğulacak kedilerinin siren sesleri bölüyor uykuları.
Bu şehir her hece acısını benden çıkarıyor parmaklarını pencerende gezdirirken sabaha karşı Karanfiller elimde, nilüferlere basarak geçerim okyanusundan.
Çiğdemlerle karşılaşmak vardır sonunda bu serüvenin.
Nuvanza, ben yukarıya aldığım gibi okudum -başladığın sevmeye, burayı sevmiş, sever, sevecek biri olarak ben de bir tuğla koyayım derken- gördüğüm buralı bu ilk şiirini.
Bildiğimce okumamın bir mahsuru varsaydı sence, hiç çekinme, ''VAR'' de, lütfen.. Affedersin der, okumam bir daha..
*
Hoşgeldin.
|
|
|
|
|
nuvanza
Tamer Polat
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 09, 2008, 23:46:28 ÖS » |
|
"YOK" diyerek başlıyorum ve sanki böyle daha güzel olmuş.sanki'si fazla evet böyle çok daha güzel oldu.bu katkın için binlerce kez teşekkürler.okuman dileğimle.dostlukla..
|
|
|
|
|
cigdemünal
Çi?'dem
ÖKS Girişimcisi

Kaça??m, e?kiya a?klar ya?ar?m durmadan.
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 10, 2008, 09:39:43 ÖÖ » |
|
Yeni isimler kat heybene, yeni çiçekler. Bunu söylemen ise; beni sevindirdi.
Tamer;
Bilmez misin iki dağ arasında incecik kuytu bir yol, izbe bir aralık. Al beni de sakla öyle bir köşeye... Hala satır satır aklımda olan öykünde ki "Dicle" olayım.
|
Borcum Yok! Bozdurdum Ömrümü.
|
|
|
|