Google Reklamları
AŞK NE Kİ?
Ötekileriz Kültür Sanat Girişimi Forumu
Mayıs 22, 2012, 19:25:32 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

ANASAYFA ANAFORUM Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: AŞK NE Kİ?  (Okunma Sayısı 482 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
HBozkurt
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Haziran 04, 2008, 00:10:11 ÖÖ »

Bir söyleşi miydi aklında kalan şairin

bazen sorarlar..şairler aşkı nasıl tanımlar diye?

aşka bir tanım getirebilseydi şairler ..şiir kurtulurdu:)

aşk şair için tek kişilik oyun diyorsunuz..-kendi yalan dünyasında erişmek isteyebileceği en büyük yalan

peki..karşılıksız aşk nedir:-kendini avutmaca yalanı..kendi yalanının gerçek bir yalan olduğunu inanarak sürdürmeye çalışan enayi

karşılıklı aşk nedir ki:-birbirinin yalanını belli etmeden gönüllü devam ettirebilme işkencesi

evlilik aşkı öldürüyor derler doğru mu. -evet zımnen doğru..gerçek bakıştıkça suyun bulanıklığında belirginleşmeye başlıyor..bak sulanmaya hazır sözler söyleyerek kızartıyorsunuz

peki yalan ne zaman gerçeğe dönüşüyor:-et kokusu mutfaktan değilde yataktan çıkmaya başladığında

aşk bir araç..kısa yoldan yatağa götürmenin çekilen sancısı

peki zevk uzun süre aynı yatakta değişik pozisyonlar ürettikçe var olmaya devam edebilir mi..-sanmıyorum..her şey sınırlı:)

o zaman aşk cinselliğin köküyse..niye dosdoğru verilmiyor karşılıklı..

-ha sorunun esas kökü bu:verme vermeme güdüsü insanileşmenin ön ayağı..hayvani güdülerden kalmış karmaşık duygu..bak kesişen iki köpeğin kuyruğunda aşk acısı..derin inlemelere vesile olur.

ya hocam siz de her şeyi cinsel ilişkiye bağlıyorsunuz..-eee ne yapayım elimi kaçırsam aklım işe karışıyor..köpekler işi biliyor..bak bak horozlara 24 saat aşk yaşıyorlar

gerçekten aşkı siz hiç yaşamamışsınız gibi hocam..-delimiyim!.dağları delmiş Kerem..aslı dağları delmemiş kerem için bi kerem...ben böyle kara sevdayı..?kerem

hocam iyice saçmalamaya başladınız!..-ama saçmalık değil ki benim söylemek istediğim iki nokta arasında ki en kısa mesafe..göz ucuyla bakarsan ne istediğimi anlarsın?

tamam hocam tamam yatak nerde!!..-etrafta kimsecikler yok

burada mı -evet aşk yersizlik çekmez

Hocam ısırabilir miyim seni.-git başımdan kız? ne çabuk aşka  inandın

vallahi hocam! başka türlü biliyordum ..beni yanlış eğitmişler,aşk zamanla sadakate dönüşürmüş..!

-bak sulanmaya başladın
ne biçim soru soruyorsun böyle..biraz ciddi ol..aşka tam inanmaya başlamışken

Hüseyin Bozkurt
« Son Düzenleme: Haziran 04, 2008, 00:16:03 ÖÖ Gönderen: HBozkurt » Moderatöre Bildir   Kayıtlı
Mehmet Ak
ÖKS Kurucu-Yönetici
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #1 : Haziran 04, 2008, 09:05:06 ÖÖ »

güzel oldu bu sabah,
mizahla başladım güne, gülümsettiniz...
sevgilerimle...
Moderatöre Bildir   Kayıtlı

ah bu lambalar, küçücük c?l?z lambalar…
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!