|
Sanat Dedektifi
|
 |
« : Haziran 01, 2008, 18:53:46 ÖS » |
|
Türk şiiri üzerine kafa yoran, şiirimiz adına gününü, gündüzünü, gecesini cömertçe feda eden günümüzün önemli eleştirmenlerinden Sabit Kemal BAYILDIRAN eşi ile birlikte trafik kazası geçirdi. Eşinin durumu normal, eleştirmenimizin durumu ciddi. Şu anda Tarsus Hastanelerinden birinde tedavi altındalar.
Sabit Kemal BAYILDIRAN'ın "Günümüz Şiiri Üzerine Yazılar" adlı kitabı 2004 Yılında Can Yayınlarından çıktı. Yayınlanmaya hazır bir de dosyası bulunmaktadır.
Kendisine ve eşine çok acil şifalar diliyoruz.
Ötekileriz Kültür Sanat Girişimi Adına:
Zehra YENİCE
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 01, 2008, 21:03:01 ÖS Gönderen: Bahattin Yıldız »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
|
Mehmet Ak
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 01, 2008, 19:10:04 ÖS » |
|
çok üzüldüm, acil şifalar diliyorum...
|
ah bu lambalar, küçücük c?l?z lambalar…
|
|
|
|
Bahattin YILDIZ
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 01, 2008, 20:30:41 ÖS » |
|
Ülkemizin önemli şiir eleştirmenlerinden ve otekileriz.com'un üyelerinden, ayrıca Ötekileriz Kültür Sanat Girişiminin kurucu-yöneticisi iken özel nedenlerle girişimci kalmayı yeğleyen Sevgili dostum Ersin S.Torun'un akrabası olan Sayın Sabit Kemal Bayıldıran'la ailesinin biran önce sağlığına kavuşması temennisiyle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.
Sevgili Ersin'le yaptığım telefon görüşmesinden, Sabit beyle ailesinin Mersin istikametine giderken kaza geçirdiklerini, Tarsus Hastanesinde yoğun bakıma alındıklarını, durumlarının iyiye doğru seyrettiğini öğrendim.
Sanatseverlere ve kendisini tanıyanlara duyurulur.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 01, 2008, 21:04:23 ÖS Gönderen: Bahattin Yıldız »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
selim-cem
ÖKS Girişimcisi
tarih olsun diye geldim buralara/ a. özer
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 02, 2008, 08:36:46 ÖÖ » |
|
Sabit Kemal Bayıldıran ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 12 Eylül öncesinde bombalı bir saldırıda ağır yaralanmış vücudunda duran şarapnel izleri "hatırla sevgili" dizisini izlediğimdekine benzer duygular uyandırmıştı bende. Sabit Kemal "insan" dan kopmadan eleştirmenlik yapan ülkemizin sayılı edebiyatçılarındandır. Bir an önce iyileşmesini diliyorum. İnanıyorum ki "O" Azrail'e çalım atmaya devam edecek...Cep telefonundan aradığımda ciğeri patlamış olduğundan konuşma zorluğu çekiyordu. Acil şifalar diliyorum.
|
|
|
|
|
Hülya Deniz
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 02, 2008, 11:28:02 ÖÖ » |
|
Çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda iyileşir.
|
|
|
|
|
Sahra
Girişimci
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 02, 2008, 14:31:59 ÖS » |
|
Sayın Sabit Kemal BAYILDIRAN ve eşine acil şifalar dilerim.
Sahra MAVİ
|
|
|
|
|
|
zeyno
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 02, 2008, 15:12:25 ÖS » |
|
Sayın Sabit Kemal Bayıldıran'a ve sevgili eşine geçmiş olsun der, acil şifalar dilerim.
|
|
|
|
|
|
Şeyda GÜNEŞ
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 02, 2008, 15:21:42 ÖS » |
|
Sabit Kemal BAYILDIRAN'ın dergilerdeki yazılarını kaçırmamaya çalışanlardanım. Kitabını da edinmiş zevkle okumuştum. Şiirimize emeği büyük.Acil şifalar diliyorum.
Şeyda GÜNEŞ
|
|
|
|
|
|
HBozkurt
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 02, 2008, 20:16:56 ÖS » |
|
kırıklar onaran şiir..yaraları silecektir Sabit Beye ve ailesine geçmiş olsun dileklerimle..bir an önce sarılır yaraları..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 02, 2008, 20:20:29 ÖS Gönderen: HBozkurt »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
|
ayse
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 02, 2008, 23:21:37 ÖS » |
|
Geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum.
umarım -daha da iyilik- haberlerini de alırız.
|
buradan dörtnala geçti ac?lar?m?z
|
|
|
|
Sanat Dedektifi
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 09, 2008, 08:23:30 ÖÖ » |
|
Sayın Sabit Kemal BAYILDIRAN'ın sağlık durumu iyiye gidiyor, taburcu oldu. Tedavisini evinde sürdürmekte. Bu mutlu gelişmeyi şiir dostlarıyla paylaşmak istedik.
Zehra YENİCE
|
|
|
|
|
|
zeyno
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 09, 2008, 15:41:48 ÖS » |
|
Kim sevinmez iyilik sağlık haberlerine!?
Hele bir de iyilik sağlık haberleri alınan değerli bir şiir emekçisiyle, O'nun sevgili ailesiyse..
Çok sevindim, çok, şahsen.. Tekrar tekrar geçmiş olsun ve bir an evvel ayağa kalkıp şiirlere dönülsün, dileklerimle.
|
|
|
|
|
|
Sanat Dedektifi
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 13, 2008, 15:38:06 ÖS » |
|
Ülkemizin önemli şiir eleştirmenlerinden Sabit Kemal BAYILDIRAN'ın artık ayağa kalktığının, yaşama katılabildiğinin, fakat birazcık kilo vermiş olduğunun haberini aldık. Zaten hafiften kilo fazlalığı olduğunu duymuştuk, bu kilo verme olayında üzülecek birşey yok, aksine belki de sevindirici. Hocamızın sağlığına tamamen kavuşmuş olması hakikaten sevindirici. Paylaşmak istedik.
Zehra YENİCE
|
|
|
|
|
Sahra
Girişimci
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 23, 2008, 22:08:48 ÖS » |