Google Reklamları
Bunalım Bunaltıları
Ötekileriz Kültür Sanat Girişimi Forumu
Mayıs 22, 2012, 18:28:01 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

ANASAYFA ANAFORUM Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Anket
Soru: Komplocu'nun Yazıları üzerine düşünceleriniz  (Oylama kapandı: Haziran 04, 2009, 23:54:01 ÖS)
Ne oylaması boşverin - 0 (0%)
İyidir diyelim bitirelim - 0 (0%)
Toplam oy: 0

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 ... 16   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Bunalım Bunaltıları  (Okunma Sayısı 18758 defa)
0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« : Şubat 26, 2008, 15:12:07 ÖS »

Bunalımlar, bunaltılar, bulantılar, iç geçirmeler, diş gıcırdatmalar, yıkama-yağlamalar, badanalamalar, yani herbişeyler.
« Son Düzenleme: Şubat 26, 2008, 15:16:45 ÖS Gönderen: Komplocu » Moderatöre Bildir   Kayıtlı

Komplocu Geldi Hanımmm!!! Darma daın... Darma Daın...
Bahattin YILDIZ
Bahattin Yıldız
Yönetici
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #1 : Şubat 27, 2008, 18:26:12 ÖS »

Sevgili Komplocu, fizana gitsek de senden kurtuluşumuz yok.  Wink Şakadan anlar Komplocunun affına sığınarak...
Moderatöre Bildir   Kayıtlı
zeyno
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Şubat 27, 2008, 19:34:43 ÖS »

Kah saçma lizöz, kah lama lizöz

Oh be şükürler olsun kavuşturana.

Egzersizi, hayal dünyamı bol oksijenli losyonuyla kesintisiz havalandırma
kanalı gibi.

Bu kanalın,
''kuyruğumu kes, havamı kesme noolur'' diyen, gazoz faresi oliim mi ben
Bay Komplocu!! Smiley
Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #3 : Mart 10, 2008, 00:27:26 ÖÖ »

Güneşsiz sıcaklığı, oksijensiz tertemiz havayı nerde bulacak biliyo Sevgili Zeynom. Kanalın faresi var, kavalcısı eksik. Bir eline soğuk gazoz, bir eline kaval al gel. Fareli köyüm, kavalcısı Zeyno'yu bekliyor.

Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #4 : Mart 10, 2008, 00:41:42 ÖÖ »

Köy, yan köyü bombalamış. Bombom edin diyenler, niye çabuk geldiniz demiş. Bir zat hemide muhterem, müttefikimizle niye aşna fişne olmamışız demiş. Yanlış yapıyoz bak muhabbetlerinin muhatabı aktörlerin desteği tam gaz olmuş. Bombalanan köyün muhtarı elinize sağlık demeye gelmiş. Herkes memnun, herkesim gıcır parlak dişleriyle volta atarken güzel medyamda, Erol Evgin-variler: 'Bir ben umutsuz, bir ben çaresiz..' ruhsalının sözcüleri olup, teketüke seda verir olmuşlar. Uçaktan erzak atıp yardımcı olanlar, gün gelir bugün olur, 'en yakın müttefikleriniziz' der. Ortak düşman, bizim düşman, siz dost, biz dost. Posta post, tosta tost. Siyah siyah mıdır, beyaz kırmızı mı?. Ben ekmek yerken yaşlanıyor muyum? Suyu altın kafese koyarsak ne der?
Neysem dağıttım yine.
Acı, acı adaylarınındır. Herbir zaman, her şartu şeraitte acı figuranları malumdur. Çağrılır oynatılır oyun. Oyundan ayrılanın kaşığı kırılır. Kafasının tası atan, hamamdaki tasla idare eder. vs.ler

Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #5 : Mart 10, 2008, 00:56:49 ÖÖ »

Memleketin birinde para bitmiş, hazine boşalmış. Dolmalı hazine... vatandaşın cep hazneleri boşalırken ancak dolar, demiş hazine haznedarları. Akil adamlar çokmuş, çıkmış biri demiş: atı, matı, öküzü möküzü evinin, ahırının önüne bağlayandan 7 akçe alalım. Beğenilmiş bu ön öneri. Çıkarılmış ferman. Atı olan eşeği olan, ineği, öküzü sabanı olanların gariban kesimini almış bir düşünce. günde 7 akçeyle bir yıla kalmaz, at, inek öküz elden gidecek. Nasıl üzülmesinler daha geçen, ahmet ağanın öküzü evinin önünde bağlı diyem, 7 akçe ödetmemişmiydi tafsilatlı açıklayıcı tahsilli tahsilatçılar. Üstüne üstlük, mal canın yongasıdır, darbı meseline uygun olarak yaktığı, sonracığıma içine çektiği tütünü elinden alınıp, 'gardaşım öyle her yerde tütün mütün içemen. bah burası camiye 20 arşın, mektebe 30 arşın uzaklıkta yasah kardeşim. yasah. ver bakayim 500 kayme daha.
Vatandaş ne yapacak? Cüneyt arkın'ını mı bekleyecek, yohsam kendilerimi cüneyt-i arkın olicek. kolay işler değil valahada billaha da ben daha bir çözüm bulamadım. Acep diyom, uçan balonlarla hayvancağızlar havaya yükseltilse yine park cezası yerler miydi vatandaşcağızlar?
« Son Düzenleme: Mart 10, 2008, 00:57:32 ÖÖ Gönderen: Komplocu » Moderatöre Bildir   Kayıtlı

Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #6 : Mart 10, 2008, 01:04:21 ÖÖ »

İçimden bir ses kavurmasını yapsınlar diyo. Bir kaç mevsim yesinler, ön göbek, arka göbeği şişirsinler. Kemerlerinin dişlisini ileriye kaydırsınlar. Öyle olsunki, kemer dar gelsin. ucuna geldiğinde atsınlar. Şişkin göbeklerini ve popolarını kaşıyarak tahsilli tahsilatçıların gözleri önünde evlerinin, dükkanlarının önünde volta atsınlar. Bugünde iş çıkmadı diyen tafsilatçı tahsilatçılara bıyık altı ve üstünden gülem gülem gülsünler.  Wink

zeyno
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : Mart 10, 2008, 01:32:46 ÖÖ »

dudaklarımın biri piyano
birisi flüt

Koltuk altlarım diyarın bekri karpuzlarını iyi taşır da
dişlerim ayık kaval taşır mı bilmem ki gözüm..

ama madem isteyen köy fareliymiş,
bi elim pişmez francalada, bi elim küflü peynirde olsa
bulur bulmaz tabansız papuçlarımı
köyde kaval çalmayı deneyeceğim..

Ney üfler gibi...
Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #8 : Mart 16, 2008, 20:56:55 ÖS »

Artıkın ne sağcıyım, ne solcuyum, ne ortayolcuyum, ne ortaoyuncuyum hacivatım, karagözüm. Zeyno'm neyi sufice üflerken, ben tozlu ceketimi üflemekle meşgulum

Balgat'da deprem olmuş, geçmiş olsun diyeyim. Cana gelmesin, malada.

Ankara'da başka bir deprem daha olmuş. Güzelim medyamın güzel insanları, akıllı çıkmış, arada bağ kurup iki deprem bir arada demiş.

Ufaktan depremler yaşanırken nadide ülkemde, depremi yaşatanlarda deprem görürmüş meğerim dudaklarımı uçuklata..

Cem abim o sözü ne de güzel söylerdi: 'Deprem karmaşasıdır bu...' diye.

« Son Düzenleme: Mart 16, 2008, 20:58:39 ÖS Gönderen: Komplocu » Moderatöre Bildir   Kayıtlı

Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #9 : Mart 16, 2008, 21:18:48 ÖS »

HANGİSİ NEO OSMANLICILI?...

Arada osmanlı yönetimine laflarıyla iğne batıranların, batırma amaçlı tütün-mütün bahanesiyle toplandıkları haneleri, tütünü-mütünü içmek amaçlı, iğneleme yan amaçlı arada toplandıkları haneleri yani her iki amaç, her iki yan amaç larla toplanılan haneleri: 'İğne batırmasınlar deyu, tütünü-mütünü yasaklama çuvaldızıyla tarumar eden atalarımızı yad etmeden geçmek olur mu?
Elcümle ve elcevap: Olmaz...

Şarap, Kadın (ve...), aşk temalı Divan edebiyatı şiirlerine pınar olan aşku zevkü sefa içinde gelsin şaraplar, gitsin boşlar, hazine boşaldı vurun abalıya nağmeleriyle musikişinas efendilerin kulum dediklerinden kulluğu kabul buyurmayanların ucuz şaraptan, ucuz tütünden sebeplenirken, kendi aralarında, birbirlerinin kulaklarına 'Ferman padişahınsa... / şaraphaneler, kahvehaneler bizimdir ' deyu dadaloğlu misali, perde gerisine saklanıp, altlara inen bektaşivarileri sindirme, silme tütün-mütün, şarap-marap yasaklamalarıyla yapılıyorken, oda ne ıV murat tütünü-mütünü götürür olmuş. Ölüm nedeni; yasak koyduklarını kendisine yasaklamamasından raporunu vermiş tarihçiler çıkmış... 

Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #10 : Mart 16, 2008, 21:34:57 ÖS »

Bir yüzü Osmanlı'nın buyken, diğer yüzünde neler olurmuş. Döner yanar bir ayna, sağa çevir başka gösterir, solda başka gösterir.

Akşam zevku sefa içerisinde olan ne vüzera, ne sadrazamlar, ne paşalar gövde üzeri başsız kalmış sabahın kan kızıllığında. Kimin eli kimin cebinde, kimin şeyi kimin şeyinde belli değilmiş.

Şeyler şeyler olurken, teba yani kullar gelenden gidenden sopa delisi olur dururmuş. Şaşkın şakın bakarmış olanlara: kendi dışında varedilenlere...

Komplocu da şaşkın ördek olmuş, gezer olmuş metruki sokaklarda. Kelle isteriz diyenlerle, sokakta araban var ver 7 YTL ve emekli maaşın 250 YTL başına da fazla k. da diyenler arasında kalmış.

Deprem kargaşısır bu...
'Sokakta Araba parkı 7 YTL' diyenlerle 'Kelle isterüzk' diyenlker arasında NEO OSMANCILIK anlamında ne fark var düşünür dururum.
E peki benim Osmanlı tebasından ne farkım var diye sormaz mıyım?
Sorarım:
Sigaram yakında yasaklanacak, arabam olursa her gün 7 ytl ceza yiyecem, eğlence merkezi merkez dışına taşacak, eve dönerken olursa arabamla dönerken, trafik cezası yiyecem, kafam bozuldu tütün içtiğimde kardeşim 500 ytl de bunun için denecek, bir kız bulurda yanıma oturtturmuşsam 'ahlaka mugayir hareket ettin yav' cezaı alacam... alacamda alacam. varolanlarla varedileceklerle yasahları yapan komplocu ceza delisi edilecekken... bu arada sığınnacak liman ararken
sığınacağı alternatif limanlar hadi adını söylemeyeyim siz bilin... Demokrasiye aykırı, bir köyden bir yanlış yapan olursa köyün hepiside yakılır geri zihniyetiyle yasahlara eklemelerde bulunursa: 'Kelle isterük' derse 'Yarim ben nasıl edem, bahçesiz nedem ' türküsünü söylemez miyim?

Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #11 : Mart 16, 2008, 21:42:58 ÖS »

YASAHLARA YENİ YASAHLAR EKLEMEYLE OLMAZ

Giyimde kuşamda özgürlük olsun derim. Alkolde, tütünde özgür kalsın derim. İsteyen zemzem suyu içsin isteyen şarabını.
Şarap içenlerle, zemzem suyu içenler birbirine ters bakmasın derim.

Derimde derim. dinleyen kim?

Zemzem suyuna özgürlük derken, şarabımı yasaklayacak zihniyete karşı zemzem suyu içme özgürlüğünü yadsımadan mücadele edelim derim.

'Özgürlüklerimizi alacaklar' fobisini 'özgürlüklerini yok edelim' hobisine dönüştürmeden ÖZGÜRLÜĞÜ SAVUNALIM.

aklıma geldikçe... aklıma geldikçe...

Neo osmancılık her tarafta... Komplocu kulluğu kabul etmiyor. Orhan Gencebay gibi: 'Kula kulluk edene yazıklar olsun' diyor.

Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #12 : Mart 16, 2008, 21:55:26 ÖS »

BEN NEO BEKTAŞİ OLDUM

Kapalı kapılar ardında bir elimde şarap, bir elimde şakır şakır tesbihle yukarıdakileri mırıldanırken, yavaş yavaş sarhoş olmuş sokağa çıkmışım ve nara atmışım. Bu sabah söylediler.
<HER NE OLURSA OLSUN PARTİLER KAPATILSIN DİYEN ZİHNİYET: SOLCUYSA BEN DEĞİLİM.>
<HANELERİMİZİ YASAH KARDEŞİM DİYEN ZİHNİYETLE KAPATACAKLAR: SAĞCIYSA BEN DEĞİLİM.>
<YAV BOŞVER İŞİNE BAK DİYENLER: ORTAYOLCUYSA BEN DEĞİLİM>

Bunları bunları bağırmışım. Sesim kısılmış.

Peki ben neyim? ETİKETİ SOLCU, SAĞCI, ORTAYOLCU OLUP ASLINDA HER BİRİSİ AYRI AYRI OSMANLININ FARKLI NEOSU İSE BEN HİÇBİRİ DEĞİLİM...
BEN BEN BEN KOMPLOCUYUM. Yani : NEOBEKTAŞİYİM.

« Son Düzenleme: Mart 16, 2008, 22:08:39 ÖS Gönderen: Komplocu » Moderatöre Bildir   Kayıtlı

Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #13 : Mart 16, 2008, 21:59:45 ÖS »

HA UNUTMADAN AKLIMA GELMİŞKEN: NEOCONLARIN ALTERNATİFİ NEOOSMANLI AKIMI OLMAMALI...
Zulüm zulümdür.
Yav ben bunu Torunsözlerine eklemez  miyim?

Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #14 : Mart 17, 2008, 22:32:32 ÖS »

POLİYANACILIK KOMPLİKASYONU

Her bi şeye iyi yönünden bakmak mıydı neydi. Çocukken okumuştum, sonra televizyonda gördüm. Poliyanacalık oynayalım mı oyunu da mı çıkmıştı günün birinde.

Moralim bozuk, burnumdan soluyorum, yüzüm pancar dönüştürülürse eriyik şeker olacam.
Arkadaşım neyin var diye sordu. Herbirşeyi anlattım. Durum bozuk, aşk bozuk, meşk bozuk, cep dipsiz kuyu.
Oğlum dedi, poliyanacılık oynasana. nasıl olum dedi. İyi şeylere bile kötüsünden bakar oldum.
Yapma öyle dedi. Bambaşka Poliyanacalık dediğim.
Anlattı. Senden kötü durumda olana bak haline şükret.
Valla kafama yattı. Sokakta zengin olana değil, fakir olana... Tipi iyi olana değil, tipsiz olana bakar oldum. Baktıkça keyiflendim. İşi televizyon ekranına kadar vardırdım.
Annnem geldi bir ara...

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 ... 16   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!