Google Reklamları
Bunalım Bunaltıları
Ötekileriz Kültür Sanat Girişimi Forumu
Mayıs 22, 2012, 18:18:41 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

ANASAYFA ANAFORUM Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Anket
Soru: Komplocu'nun Yazıları üzerine düşünceleriniz  (Oylama kapandı: Haziran 04, 2009, 23:54:01 ÖS)
Ne oylaması boşverin - 0 (0%)
İyidir diyelim bitirelim - 0 (0%)
Toplam oy: 0

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 16   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Bunalım Bunaltıları  (Okunma Sayısı 18758 defa)
0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sedef Kandemir
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #15 : Mart 24, 2008, 21:35:06 ÖS »

Merhaba, bekliyorum devamını

:Smiley

Moderatöre Bildir   Kayıtlı

"Çalmadan, ç?rpmadan bize ekme?imizi verenleri aç, bizi giydirenleri donsuz b?rakmadan ya?amak istemek bu kadar güç, bu kadar mihnetli, hatta bu kadar tehlikeli mi olmal? idi".
-Sabahattin Ali-
YeldaKaratas
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #16 : Mart 29, 2008, 16:26:45 ÖS »

Ben de ben de: Pollyanna'ya Polly teyzecilik yapcam...Grin

Tabe ki

HISÂR BÛSELIK BİR ŞARKI EŞLİĞİNDE

DÖK ZÜLFÜNÜ MEYDANA GEL   Hisâr-Bûselik (Raks Aksağı) - Bakınız raks aksıyor hisarda dikkat edilmezse koma ses kayar ne olur bir sesin bilmem kaçta kaçı kayıvermesi başka sese: MAKAM DEĞİŞİR MİRİM MAKAM:)))

Mustafa Çavuş bizim için bestelemiş sanki

Hadi hep beraber-e:

Dök zülfünü meydana gel sür atını ferzane gel
   Al daireni meydane gel bülbül senin gülşen senin yar yar aman aman
   Aşıkınam hayli zaman dil muntazır teşrifine gel aman aman

Verdin cevap ünvan ile yaktın sinem sûzan ile
   Bülbül senin gülşen senin yar yar aman aman
   Aşıkınam hayli zaman dil muntazır teşrifine gel aman aman

Evetttttttt BEKLİYORUZ efenim, gözümüz muntazır (bekliyor), gönlümüz muntazır (o da özlüyor ve bekliyor)

« Son Düzenleme: Mart 29, 2008, 16:32:53 ÖS Gönderen: YeldaKaratas » Moderatöre Bildir   Kayıtlı
cumali22
Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : Mart 29, 2008, 17:59:15 ÖS »

Sohbetlerin çok güzel! Ne O Bektaşi (?) değil,
yeni Hayyam kardeşim!
« Son Düzenleme: Mart 29, 2008, 18:28:46 ÖS Gönderen: cumali22 » Moderatöre Bildir   Kayıtlı
Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #18 : Mart 30, 2008, 22:07:45 ÖS »

Sevenlerim çoğalmış, bense sokak sokak elalemden sevgi dileniyorum. Vay başıma..
Yelda hanım, Sedeh hanım, Cumali bey şükranlarımı sunarım.

Poliyana teyzeme selam durarak, poliyanacılık oyununa kaldığım yerden devam edeyim.

Yolda düşen gördüdüğümde, bak sen düşmedin diyerek, parası çalınanı gördüğümde bak senin olmayan paran çalınmamış, komşu adamın boşanmasına, bak sen iyiki bbekar kalmışsın, eşin yoksa boşanman da olmaz diye diye zevklenirken, olumsuz yaşamlardan olumlu olumlu nemalanırken, akşam televizyonun karşısına şöyle bir oturdum.

Bir kaç partiye dava açıldı, kapatılmak isteniyor, davayı açan Başsavcı hakkında şöyle böyle yorumlarla tavan oldum. İyiki Başbakan değilsin, iyiki Başsavcı değilisn diyerek çayımı höbürtede höbürtede içmeye başladım.

Bir film, o ajanlı majanlı filmlerden. Adam hapishaneye atılıyor, işkencenin bini bir para. Kimse beni tutamaz, dideli divane olmuşum, içmeden sarhoşum artık. Lan iyiki ajan majan olmamışsın diye kasım kasım kaılırken, bir de ne göreyim, yanda bombanın bini bin para, ajanımız güzel bir hanımla aşna fişne hallerinde. Kasımpata laleleri gibi açılan kadınınn dudaklarına, dudaklarını yapıştırmış, sondaj çekiyor.

Adam değil ben işkenceyi çekmişim, hapse atılan benmişim, o değilmiş gibi yatağa bir doksan uzanmış efsunlu meşk aleminde.

Moralim bi bozuldu bi bozuldu. İttir gitsin dedim kendime. Poliyanacılık moliyanıcılık yok. Yine sokaklara dönme vaktidir. Ne yaşayacaksam kendim yaşıyayıyım. Üzüntülerime üzüleyim, sevinçlerime sevineyim, sondajsa; bulursam bir kuyu ben sondajlıyayım.

Komplocu Geldi Hanımmm!!! Darma daın... Darma Daın...
Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #19 : Mart 30, 2008, 22:11:55 ÖS »

Sohbetlerin çok güzel! Ne O Bektaşi (?) değil,
yeni Hayyam kardeşim!

Hayyam lığı Ömer Hayal abim kapmış, iki hayyam bir siteye çok gele. Bektaşi adına layık bulmayanlar, bana her taşın altından Komlocu çıkar, çalınımında HERTAŞİ diyebilir.

HERTAŞİ GELDİ HANIM, DARMADAIIIN DARMADIIIN.

Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #20 : Mart 30, 2008, 22:35:51 ÖS »

ETRAF TOZ DUMAN, SU BULANIK, OLTADA BİRKAÇ D VİTAMİNİ EKSİLMİŞ BALIK!...

Memleketimin ve memleketlerimin tarihi, hiddeti ibreti hadise (şarkıcı Hadise değil. Nerelerde noldu. Kıvraklığının damağımda bıraktığı tadla hala idare etmekteyim) lerle doludur. Kullan, tüket, işin bittiğinde at formülü Anştayn tarafından bulunacakken, ömrü vefa etmemiş, bu formülü ihdas etmekse Komplocuya nasip kılınmıştır.

Yeniçeri yerine başka ordu kurulup, yeniçeri yaramazlık yapıyor, denilerek İstanbul'un marmarası kan rengine boyanmış.
İttihat terakki, kurtuş hareketinde kar zararıyla vardı, artıkın işe yaramaz, yeni ittihat terakkiler lazımdır. Onlarda kurşunlarla murdar kılına.

Küreselleşiyoruz, yeni dünyalaşıyoruz... ne zamandan beri? ben diyeyim 50 siz deyin 100 sene.
Derinler yaratılmış, yaratan Büyük derine bağlanmış, bağlı kılınan ufacık derin kendisini dev aynasında görür olmuş.

Kullanılmış, tüketilmiş, artık muhatap alınmamalıdır, denildikçe, eski küçük derinler kızmış, neden muhatap alınmıyoruz gailesiyle, mutahap alınmaya başlanan neo derinlerin altını oymaya kalkıştıklarında ŞUbatlar da alınan sonuçlar gibi sonuçlar alacağını düşlerlerken, çuvallamışlar.

Bilmezlerki Mayıslar, Martlar, Eylüller, Şubatlar En derin Büyük Derin'in tebessümüyle oluşmuştur.

Bilmezlerki artık miadları dolmuştur, şimdi yeni derinler lazımdır, yeni ortadoğu toz dumanında toz ve duman yaratacak.

O küçük derinler kendilerini yaratan BÜYÜK DERİN'e başkaldırırken, geçmişlerinin günahını unutarak, be .... cıyım ben şuyum buyum demezler mi?. En çok buna yanarım. Yanar döner söylerim:

HİÇBİRİNİZ, HİÇBİRİMİZ MASUM DEĞİLİZ..

« Son Düzenleme: Mart 30, 2008, 22:45:12 ÖS Gönderen: Komplocu » Moderatöre Bildir   Kayıtlı

Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #21 : Mayıs 27, 2008, 18:58:04 ÖS »

Evin önünde arabanı park et. Sana 7 YTL ceza veririm, mevzulu yasa tasarısı geri çekilmiş. Komplocu'nun eleştirisi yerini bulmuş. Geriye kaldı tütün mütün meselesi. Ayrı dosyamı açsam acep?
Açayım açayım. Nasıl olsa ötekileriz konu cimrisi kalmış.

Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #22 : Haziran 03, 2008, 19:14:03 ÖS »

Bu konuma o kadar çok başlık buldum, hangisini koyacağımı şaşırdım.

Beynimin ucuna, dilimin kemiğine gelenleri sıralasam nolur

YABANCILAŞMA- YABANCILAŞTIRMA ÇAĞI BAŞLATILDI

DOĞADAN, DOĞALLIĞIMIZDAN UZAKLAŞTIRILIYORUZ.

FRENGİ, AIDS CİNSELLİKTEN SOĞUTTU...
FAKİRİN ETİ PİLİÇ, ROMANTİZMİN ANA ELEMANI KUŞLAR KUŞ GRİBİYLE BAŞDÜŞMANLARIMIZ İLAN EDİLDİ.

ORGANİK OLMAYAN HORMANSAL SEBZE VE MEYVELER BİZLERİ İNORGANİK VİTAMİNLERE YÖNELTTİ.
/Nerde o siyah patlıcanlar,kırmızı domatesler, salça renkli karpuzlar.../

Geriye birşeyler kaldı. Yeşillik alanlar, ağaçlar, çiçekler... pikniklemeyle müstefit olduğumuz bu yerlerde sakatlandı.

KONGO MONGO KENESİ ÇIKTI ŞİMDİ DE.
KONGO NİRE, TÜRKİYE NİRE?...

Depremlerden dolayı taş yığınlardan nefret eden bizlere, geniş arazilerde dolaşmakta haram oldu ey kızlar, ey genç - genç gibi ihtiyar delikenlılar!...

Ne yapacaksınız?...
Piliç yeme, yanında yatma, binada kalma, çayırda dolaşma, meyve sebze yeme, kuşlarla gurbet hasreti giderme, gülü koklama, bülbül sümüklü olmuş elleme, elektriğini boşaltmak için çıplak ayakla toprağa basma devrini KENE bitirdi...

Doğa böyle de, teknoloji ne alemde... Teknolojik ürünlerin ekseriyeti radyosyon denilen zıkkımdan yayıyor. Şeyi bile düşürüyormuş...

Onu elleme, bunu elleme, ona dokunma, buna dokunma,gezinme, itme, öteleme, yakınlaşma, kafam bozuldu sigarası her yerde içme, alkol heryerde alma , doğayla elele verilmiş, doğa birtaraftan, bazıları birtaraftan YASAH KARDEŞİMLERLE ömrümüz törpüleniyor.

« Son Düzenleme: Haziran 03, 2008, 19:23:33 ÖS Gönderen: Komplocu » Moderatöre Bildir   Kayıtlı

Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #23 : Haziran 03, 2008, 19:21:14 ÖS »

Kuşatılıyoruz, kuşandırılıyoruz. Piliçlerle, kuşlarla, kenelerle korkutuluyoruz. Alanlarımız daralıyor, daraltılıyoruz. Cismimize ve ruhumuza darallar  geliyor, getiriliyor.

DOĞAYA, TOPLUMA VE KENDİ ÖZBENLİĞİMİZE YABANCILAŞIYORUZ, YABANCILAŞTIRILIYORUZ. Toplumsal birleşi katledildikten sonra, yaşasın Özgün Birey diyenlerin de hevesleri kursaklarında kaldı maaalesef.

Komplocu ciddi, komplocu tarihe şerh düşüyor...

Kaşınırken bile, kaşınmanın o zevkli anını yaşayamayacaksınız. Kongo monfgo virüsü mü acep? sorusu beyninizde yankılanacak.

HBozkurt
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #24 : Haziran 03, 2008, 19:42:33 ÖS »

sevgili komplocu..uzundur yazılarını özlemişim..evet hangimiz suçlu..kim masum şarkısı etrafında kaşınan tarafları bir ortaya koyversek .sular durulmaz dimi

suyun donu makbuldur..diş keseeninden hemi..vıyyk
ne çareki başımızı sokacak don bulana değin derin dürtüleri çırpacağız birbirine
zayıf halkası kopacaksa dilinden..kopsun gitsin..bu memleketin çivisi biz miyiz yalnızca..elinde keser meydane..komplocu gelddiii

dört kuş vurana dil bedava..senin bu güzel özleklerini yuva yapıp saçıma sürsem ne iyi olur..ivlek hemde evlek evlek

durup dururken zırvalıyorlar..en iyisi bizde diye
walla siz bizim en iyi komplocumuzsunuz..başkaları kıskanıp dursun

yazılarınızı ara vermeden ne olur üst üste kusun..yetmezseniz parmağı boğaza kadar sokarım..bil ki yalnız olan meşverrret sancısından da kurtuluruz.ne müshili canım

toz yutmuş kadar çocuklaşırız sıra önünde..afferin derler bize
yaramazlık genimizde değil..genzimiz kaşınıp durur..
kene mene derken

biz hangi bireydik yahuuu..kim bize parmak soktu..ortadoğu nire..biz keyfe keder sabunlanıp gül yağından geçelim..kıymatımız epeyi olur son zamlardan sonra..hökümet bizi dinliyordur belki..
ne güzel sözlerimiz var..ne iyi düşlerimiz var..ne iyi din(ler)imiz var..her bi şeyin kıymatını eyice bilelim..bu halk var ya aramızda kalsın..her bir şeyi iyi bilir değerlendirir..sokacaksa başımızı tee viyanaya ..erlik sırda değil uçkurdadır..aha şimdi ortalık toz olivercek..hanım suyu ısııııt!!
her daim ürüyekçeğiz..başımızda don kalıncaya değin..hanım..suyun altı pişmedimi haa..ne duruyon gız öyle
artıkın rahat edip hiç bi şe olmamış gibi kalkarız sabaha
ne don ne avrat..ne iş..ne açlık..ne de zamlar..amanın akşam olmasın..
Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #25 : Haziran 03, 2008, 19:51:03 ÖS »

Hüseyin abim alicenaplık etmiş, fakirin sahanına katık eklemiş.

Valla burnum o kadar çok komplo alırken, hangi kokuları önce seyreltip, forum laboratuvarımda işleyeyim, bilemiyorum. YBıraktım kendimi bayır aşağı, takla ata ata iniyom.

Yazayım, yazmıyayım diyorum. Katırcı fincanların çınlarını duyuyorum. Diğer taraftan Transferci abimin, Komplocuk aman ha, sesini duyar gibi oluyom.

KOmplocunun meydanı boş olsa daha çok at koşturacak. Dar alanda, hınzır atını gemleyip durmaktan kurtulacak.

Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #26 : Haziran 05, 2008, 19:32:34 ÖS »

MEVZU DÖNDÜ DOLAŞTI, YİNE KENELER DEDİRTTİ.

ASIL KENELER, DOĞADAKİ KENELERE RAHMET OKUTUYOR!...

Bişeyler adına, herbişeyler adına kene gibi sırtımıza yapışanların aldıkları canlar, ruhsuzlaştırma operasyonları milyonlarla ifade edilirken lafı mı olur kongo mongo kenelerinin aldığı toplamda 100 can?

Din adına Haitileşme, cumhuriyetçilik laiklik adına SMS leşme- Sarozlaşma- belgeselleşme - karşıtına satma - aman sıkışığım polemikleşme...
Demokrasi adına bushlaşma -pushlaşma...

Milliyetçiymişim dermişim, askerden kaçmak için hertürlü bahanede varmışım, ülkem, vatanım, marjinalim, kodummu oturtturum, en çok evimde uzun sarkıklı bıyık tarama keyfim dermişim.

İllegalleşme dermişim, özgürlük dilimde gezinen naneli sakız dermişim, talimat var yukarıdan tartışan , eleştiri yapanın canına ot tıkarım dermişim...

Dermişler, demişler... Topyekün kandırmaca, ayağa sabun sürmece...

KENELER!... AH KENELER!... NERDESİNİZ?... Kanım bozuldu, azcıkta olsa emer misiniz?

AFİYET OLSUN, YARASIN A CANIM KONGOLU-MONGOLU KENELERİM.. 

Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #27 : Haziran 05, 2008, 19:41:39 ÖS »

TARİH YAŞANMADAN YAZILIYOR, KOMPLOCU YAZIYO.

Komplocu yanıldı mı?
www.otekileriz.com da ortaya attığım her iddia, koyduğum her tepki yerine değerince ulaşmadı mı?

Aha bir iddia daha : AMERİKANIN YENİ BAŞKANI OBAMA OLACAK!
Olmazsa nolacak? Komplocu birkaç gün ötekileriz'den saklanır o kadar. Yüzü sıyrıktır, utanmadan birkaç gün sonra ıslık çala çala forum yazılarına devam eder, durur.

Amerikakanın dünya halklarına bakacak yüzü kalmadı. Asya, Afrika kıtalarına babası müslüman asıllı bir başkanı dayatması lazımdır. Ilımlı İslam Projesine uygun makyajlı bir başkanı, saf müslüman halk bağrına basmaz mı?
Sömürü renk değiştiriyor, aman müslüman kimlikler, kimliğinize dikkat...

Mehmet Ak
ÖKS Kurucu-Yönetici
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #28 : Haziran 05, 2008, 21:20:00 ÖS »

komplocu, canım kardeşim...
adını deliye kıçını çalıya vermiş diye bir atasözü var ya, tam sana göre, meddahsın, ermişsin, düşünürsün, sanatçısın. güle oynaya diyeceğini diyorsun. Leman gurubu hariç tanıdığım en özgün tipsin. sen ötekileriz'sin, iyi ki varsın...
sevgilerimle.

ah bu lambalar, küçücük c?l?z lambalar…
Komplocu
Berat Kardaş
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #29 : Ağustos 13, 2008, 14:00:37 ÖS »

Bir imaj muhabbetidir frensiz gidiyor. Sevgili çok değiştirme imajım, Amerika'da kalıyorum yeni geidm imajı, klarnetçiye davulcuya aşığım imajı, memelerimi oramı buramı yaptırdım imajı, yatak odasına önem veririm imajı, köpeğimi kedimi koynuma alırım imajı, çocuk çok itiyorum imajı, türbeye gitmeye mum yakmaya taparım imajı... saymakla bitirilmez.

Dün Tv de izledim. Müzik yorumcusu yeni bir sanatçımızın kendince bir imajından bilgidar oldum. 'Çanta takıntısı varmış, bütün kazancını çantalara yatırmış, ekonomik zorluk çekiyormuş.'

Çok üzüldüm. Odası çanta doluyken, midenin büzük bir çanta gibi büzülmesi ne kadar üzücü. Üf üf. üzüldüm, bana beş biraya mal oldu... İçtim kendimden geçtim. 10 çocuklu bir aile babası gelirini günlük ekmeklere yatırarak kendi ve çocuklarının karnını doyururken, zavallım sanatçı karnı aç bi bilaç, alşdığı çantalar arasında parasızım şarkıları söylüyo...

Yav bu immaj mmimaj meslesi bende de takıntı oldu. Eskiden mahallelerde çok olurdu. Şimdi var mı bilmiyom...  Yanında öksürme gıcık olur, burnunu karıştırma kafa vurur, dokunursan tepikler, ıslık çalma ananı beller...

takıntı sahibi takıntısıyla övünürken, takıntı8cıyı ve takıntılarını8 nakleden bilge kişi gibi görünürdü gözümüze.

Ah be yine bana sorun yaratıldı. Bende imaj isterim. İmaj. nasıl bir imaj olsun. ilgi çkesin, farklı olsun, etkilesin, duyanın dudağı uçuklasın, dört beş kıtaya yayıllsın. dur bakalım, düşüneleim hele.

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 16   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!