Betül
BETÜL SEZER
ÖKS Girişimcisi

|
 |
« : Mayıs 28, 2008, 21:19:17 ÖS » |
|
NOKTA VİRGÜL ÜÇ NOKTA
Başharfleri hayatımın. Korkularım satır aralarında, yanlışlıklarım ise satırların çıplaklığında... Şaşkınlığımla gelir bir ünlem (!) ve karmaşıklığımla tamamlanır soru işretinin varlığı (?)
Sonlarım olur hep noktalar (.) ve geçişlerimde virgüller (,) saklı. Kalanları yazarken parantezin içinde ( ) dışındakiler zaten aşikar. Başka sözler dans eder bazen sözcüklerimle onların kıyafetlerini tırnaklarlar. ('') Ama hep büyükle başlarım paragrafa ve sonunda beni yalnız bırakmayan üç tane noktacık olur. Ne paragrafsız yaşayabilirim nede üç noktasız...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 29, 2008, 22:28:55 ÖS Gönderen: Betül »
|
Moderatöre Bildir
|
BA?KENT? BEN?M BU YIKIK ?EHR?N..
|
|
|
|
HBozkurt
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 29, 2008, 00:41:16 ÖÖ » |
|
.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 29, 2008, 21:35:51 ÖS Gönderen: HBozkurt »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
Betül
BETÜL SEZER
ÖKS Girişimcisi

|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 29, 2008, 10:42:02 ÖÖ » |
|
NE GÜZEL KOKUTMUŞSUNUZ SAYFAYI...TEŞEKKUR !'().?;'', 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 29, 2008, 15:19:13 ÖS Gönderen: Betül »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
wow_efendy
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 29, 2008, 19:13:21 ÖS » |
|
Çarpık kentin yakışıklısı sanırdım kendimi, Taa ki bir yol boyu uzayıpta gelmiş şu cümleleri görene kadar(:
|
ya?am?n anlam? yaratt??? farktad?r e?er bir fark yaratm?yorsa anlam? yok demektir
|
|
|
Betül
BETÜL SEZER
ÖKS Girişimcisi

|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 29, 2008, 19:16:14 ÖS » |
|
HÜZÜNLÜ KENTİN YAKIŞIKLI ŞAİRİİ....HOŞGELDİN...SEFALAR GETİRDİN BURAYA....TEŞEKKUR EDERİM...
|
|
|
|
|
HBozkurt
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 29, 2008, 21:32:34 ÖS » |
|
.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 30, 2008, 19:37:22 ÖS Gönderen: HBozkurt »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
Betül
BETÜL SEZER
ÖKS Girişimcisi

|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 29, 2008, 22:04:07 ÖS » |
|
NE DEDİĞİNİZİ ANLAMDIM...BANA BENIM CÜMLEMLE VURAMAZSINIZ ANLAMADIYSANIZ O BAŞKA...BEN KURDUGUM CÜMLELERİ DÜZELMEKTEN NEFRET EDEN Bİ İNSANIM...AMA SIZIN ICIN DIL BU SAATTEN SONRA BU SITEDEKI INSANLAR ICIN DÜZELTIYORUM...MİS GİBİ KOKUTMUSSUNUZ MANASINDA SOYLEDIM BEN ONU.... 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 29, 2008, 22:07:02 ÖS Gönderen: Betül »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
|
HBozkurt
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 29, 2008, 22:12:35 ÖS » |
|
.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 30, 2008, 19:37:48 ÖS Gönderen: HBozkurt »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
Betül
BETÜL SEZER
ÖKS Girişimcisi

|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 29, 2008, 22:13:42 ÖS » |
|
.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 30, 2008, 19:39:48 ÖS Gönderen: Betül »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
|
ayse
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 30, 2008, 09:22:36 ÖÖ » |
|
"acele giden ecele..." atalar ah atalar  dikkat etmekte fayda var eğer bir edebiyat sitesindeysek bazı değerlere ne kadar kural o kadar kuralsızlık Kaos... denge!
|
buradan dörtnala geçti ac?lar?m?z
|
|
|
Betül
BETÜL SEZER
ÖKS Girişimcisi

|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 30, 2008, 16:08:48 ÖS » |
|
.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 30, 2008, 19:39:30 ÖS Gönderen: Betül »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
|
Mehmet Ak
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 30, 2008, 16:46:25 ÖS » |
|
sevgili betül, hani hep birilerine yamanarak anlatılan bir söz vardır ya "beni bir kişi anladı, o da yanlış anladı" söylenenin anlaşılmaması sorun çıkarmaz, anlaşılmaması söylenen söze, söyleyene zarar getirmez... anlaşılmak herkes için iyi olur, sorun yoktur... ama yanlış anlaşılmak her iki taraf için de üzücüdür. msn ve cep telefonunun gençlerde bir dil oluşturduğu ve bu dilin kırk yaş üstü insanlara (ben de dahil) fransız olduğunu, ötekileriz'de öğrencilerden emeklilere, yani, yeni yetmelerden torun büyütenlere kadar her yaştan sanaçı-sanatseverlerin olduğunun farkında olabilirsek, iletişimimizde rahatlama sağlayacaktır diye düşünüyorum. gençlerin ışıltılı zekasını izlemek, anlayabilmek, onlara olanak sağlamak bu sitenin kuruluş amaçlarındandır. senden ve hüseyin hocamdan biraz daha hoşgörü istiyorum. lütfen... sevgilerimle...
|
ah bu lambalar, küçücük c?l?z lambalar…
|
|
|
cigdemünal
Çi?'dem
ÖKS Girişimcisi

Kaça??m, e?kiya a?klar ya?ar?m durmadan.
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 30, 2008, 16:56:28 ÖS » |
|
Güzelim Betül; Kimi zaman senden daha büyük öfkelerle tırnaklarımı geçiriyorum karşımdakinin yüzüne bile bakmadan yüzüne. O an ah bir başımı çevirip baksam. Ahh...
Bu bir yanlış anlaşılmadan doğan tatsızlıktır. Ötesi değil. Hüseyin bey değerli bir şair, güzel bir insandır. Biraz daha sakin... Tanıştığımız an insanlar içimizde olanlarla değil, gördükleriyle profilimizi çiziyorlar. Biz de böyle yapıyoruz. Hepimiz. Farklı bir şey pek mümkün değil sanırım. Bunu zamanla kırmak, toparlamak bizim elimizde. Yazdıklarımızla tanışıyoruz burada birbirimizle. Böyle tanıtıyoruz kendimizi.
Küsüp gitmece yok hemen öyle. Böyle mi geldin sen? Daha söyleyecek sözün bitmemişken.. Zaman ve hoşgörü...(sadece) bak nasıl da güzel olacak!
Sevgimle
|
Borcum Yok! Bozdurdum Ömrümü.
|
|
|
|
zeyno
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 30, 2008, 16:56:58 ÖS » |
|
SUSTUKÇA, dalak böbrek bağırsak mide yani bilumum iç organları AĞIR AĞIR ŞİŞİREN ACI SU İÇMİŞİM GİBİ ŞİŞTİM DE ŞİŞTİM.
Yine sussam, o sudan yine içmişçesine şişeceğim. Susmasam bu kez selden telef olacak, bana huzur verirken sağlığı selle sarsılan sevgili sitem.
Halimin hali, aşağı tükür sakal, yukarı tükür bıyık hali şu anda Sevgili Betül.
Diyeceğim ancak şu,
Ne zekanı, ne algını, indirgeme ne başka bir zekanın ne başka bir algının minik minikliğine.
(Diğer değerli dokunulmaz o değerlerini anmadım bile cümlelerimde dikkat edersen, çünkü hem çok değerli hem zaten varlar senin ışıltılı zekanın ve algının sezgi gibi ruhiyat gibi ve cinsiyet gibi parçalanamaz bütünlüğünde.)
Sevgilerimle.
|
|
|
|
|
Betül
BETÜL SEZER
ÖKS Girişimcisi

|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 30, 2008, 17:14:03 ÖS » |
|
TEŞEKKUR EDERİM...MEHMET BEY,ZEYNO,CİĞDEMİM...İMLAMIN KURBANI OLMAK İSTEMİYORUM..TAKDİR EDERSİNİZ Kİ YANLIŞ ANLAŞILMAK ÇOK FECİ BİRŞEY..BUNDAN SONRA DİKKAT EDECEĞİM  AMA BURDA ŞÖYLE KURALSIZ İMLASIZ HATALARLA DOLU BIR SAYFA AÇSANIZ DAİMİ ÜYESİ OLUCAM HABERİNİZ OLSUN:) VE FORM SAKINLERINDEN ÖZÜR DİLERİM..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 30, 2008, 17:17:05 ÖS Gönderen: Betül »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|