Google Reklamları
KURALLI KURALSIZ (periye cine bulaşmak serbest)
Ötekileriz Kültür Sanat Girişimi Forumu
Mayıs 22, 2012, 17:59:03 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

ANASAYFA ANAFORUM Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: KURALLI KURALSIZ (periye cine bulaşmak serbest)  (Okunma Sayısı 8140 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sedef Kandemir
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Mayıs 28, 2008, 17:00:13 ÖS »

KURALLI KURALSIZ SAÇMALIYOOOOZ, ZEYNO'LU SEDEF'Lİ, GÖSTERİ BAŞLIYOR
« Son Düzenleme: Mayıs 28, 2008, 17:07:59 ÖS Gönderen: sedef Kandemir » Moderatöre Bildir   Kayıtlı

"Çalmadan, ç?rpmadan bize ekme?imizi verenleri aç, bizi giydirenleri donsuz b?rakmadan ya?amak istemek bu kadar güç, bu kadar mihnetli, hatta bu kadar tehlikeli mi olmal? idi".
-Sabahattin Ali-
ayse
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Mayıs 28, 2008, 17:17:17 ÖS »

çok gösteriye çok gözleyen lazımsa eğer ellerimizi hazır tutalım. bol alkış ya da hadi bakalım kış kış!

bıııır soğuk mu oldu ne:))

izlemek keyifli olacak.

sevgiyle hanımlar Smiley
Moderatöre Bildir   Kayıtlı

buradan dörtnala geçti ac?lar?m?z
sedef Kandemir
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Mayıs 28, 2008, 17:44:22 ÖS »

Böyle bir kanal açıp, atlamamıza olanaklar hazırlayan site yönetimine sonsuz minnettar duygularımla müsteşarlıklarımı... yok değil müteşekkirlerimi yok yav ha teşekkürlerimi iletiyorum önce, Zeynoyla biz ikimiz kovulup banlanmadan elele atlayacağımız bir kanal arıyorduk.

öF AMAN sıkıldım uzatmayayım...

Bu kadar ciddi bir dünyaya yakışmadığımızı düşünüyorduk kısacası, öyle mi düşünüyorduk Zeynocuğum?

Bizi saçmalık paklar, layığımızı bulacağımız yer burnumuzun dibindeymişte görmemişiz.

Atla Zeyno ver elini, çıkalım gerçeklerinden dünya'nın unutulmaya değer tek o var. Yukardaki şarkı sana özel eklendi, hepimizin olsun...Nokta yok, virgülsüz bir yaşam aha da işte şiir diye yazdıklarımı sırf bu yüzden yazıyordum...Yaşasın şiir...İtiraflarımla burdayım banlayın da görelim (dermişim)

Yan kanaldan açarız bir oyuk yine dalarız kanalımıza artık saçmalamak bizim elimize geçti...HADİ ZEYNO

Yav Ayşe, bunu yazdım geldim baktım, kış kış, mış mış boşver yahu, durma öyle dik, tak takıştır atla kanala yeteri kadar katkıda bulunmadık mı yaşama, ciddiyetle çektik acılarımızı
acık delirmeli, acık gevşemeli bacım...Delidir ne yapsa yeridir gibi bir özlü sözü boşuna çıkarmayalaım sevgili atalarımıza ayıp oluyor. Deliysek deli gibi delirmesini bilmeli değil mi? Seni de biliyoruz hani, az değilsin öyle hanım hanımcık delirmek varmı? zeynolu sedefli dediğime bakma, onlarlı bir ötekileriz demek bu, seyircisiz gösteri yani, bekliyoruz efendim hoş geldiniz.

"Çalmadan, ç?rpmadan bize ekme?imizi verenleri aç, bizi giydirenleri donsuz b?rakmadan ya?amak istemek bu kadar güç, bu kadar mihnetli, hatta bu kadar tehlikeli mi olmal? idi".
-Sabahattin Ali-
ayse
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Mayıs 28, 2008, 18:10:13 ÖS »

Gülmeme Mâni

Doklar boş
sürç lisan
köz kımıltı kel!

Kıl pay,
kıt kanaat im
gevrek kandil gel!

**
diyorsunuz yani:))

bakalım bir kim pişekar, kim kavuklu DA uğrarız tozunu yutmak için sahnenin sevgili Sedef Smiley

buradan dörtnala geçti ac?lar?m?z
zeyno
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Mayıs 28, 2008, 18:29:12 ÖS »

Dön sağ, dön sol.. dört duvar..
Derken evin dertkenar köşeciğinden baktım etrafa.
Bulaşıklar yığılmış mı yığılmış...
Makinasından temizleri çıkarıp, kirlileri içeri tıkmak, incik boncuk dizmekten zor işti valla.
Yallah, mallah, derken hemen bi şiirmillah yaptım bi su köpük köpük kerpetenli sabunlu çalkaladım bi çabuk aaa bi de baktım geçmiş vakit ne çabuk..
Çamaşırları unutmuşum gitmişim, yıkanırdı o ara.. durulanmış olmuşlar mis helva pamuk.. asıverdim güvercinli balkona, aldım azcık kanyaklı koyuacı kahvemi, geldim karşına. Ha! Bu arada.. Bakınınca sağa, sola bir daha.. Demin ağlarken, gülmüş gördüm yüzünü yaşlı evyenin, e salon zaten..
fırıl fırıl oluverince sayesinde bir meleğin uzaklardan elleri değmişmiş çe.. ce..

Sisteyken birden, aymış ortalık.   

Ölü toprağı sepelenmiş mi neydi hanidir cancan sitemiz.

Hadi kızlar, erkekler, herkes bu yöne. İster olsun edebi ister olmasın, madem biziz yaşayan yaşayacak ebedi şiir, edebiyat da biz..

muck koşana, koşup konana..
değil koşmak, koşup konmak, şiltesinden, berjerine.. minderinden, koltuğuna.. kıç koyduğu yer her neresiyse, onu ordan kaldırmaya üşenenlere hiç birşeycik, hiç..
« Son Düzenleme: Mayıs 29, 2008, 00:55:58 ÖÖ Gönderen: zeyno » Moderatöre Bildir   Kayıtlı
zeyno
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Mayıs 28, 2008, 18:38:10 ÖS »

Bıktım be valla

Ne o öyle hep hanım hanımcık..

Ölüyor/uz ey! millet, uz dediğime bakmayınız siz, ölür müsünüz doğar mısınız sizi bilmem de, ben ölüyorum, ''E yazıyosun göbek atarak, bu nasıl ölmek?'' diyeceklere:

Benden iyi mi bileceksiniz? Her yanım tuz buz)
EminEser
ÖKS Girişimcisi
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : Mayıs 28, 2008, 20:05:20 ÖS »

Ne güzel bir başlık, saçmalıyoruz...Yazmaya ilk başladığımda benim de "Saçmalıklar dizim" vardı. o başlık altında nice yazılar yazdım ve hepsini kaybettim...Burda görünce başlığı,acaba benim yazılarımı mı bulup asmışlar diye düşündüm...Güçlü kalemlerin iyi saçmalıklar üreteceğine inanıyorum. Sizlerin takipçisi olacağım haberiniz olsun... Yok istemiyorsanız verin benim yazılarımı ve gideyim...
zeyno
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : Mayıs 28, 2008, 20:22:09 ÖS »

Sakın!!

Madem girilmiş, tapu gibi izin olmadan, yok çıkış mıkış..

Emin Eser,

Parmağımı, sağ elimin işaret parmağını; kıpkırmızı ojeli, cadı tırnaklı...
Gözünüzün bebeğine bebeğine, nasıl atakta, görüyor musunuz?

Sevgiler, saygılar, lütfen yazınız. Ayy pardon, yazıp saçmalayınız.
Smiley
sedef Kandemir
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : Mayıs 28, 2008, 20:55:39 ÖS »

Sevgili eminim hoş geldin be yahu.

Gören cennetlik görmeyen de cennetlik olsun ama hep şu anlatılan gibisinden değil kendi kurduğu cennetinde olsun.
Sen de bakayım hele nasıl bir saçmalamaydı şu senin kaybettiklerin, hayatın hangi alanında saçmalamıştın.
Belki tanıdık gelir anımsarım...Bunca yıllık arkadaşız, sahi kaç yıl oldu rastlaşalı Emin? Yüzyüze gelmek önemli değilmiş yani kafa kafaya gelmek önemli, iyi ki varsın, dal kanala, saçmala dilediğin kadar.
Banlanmak serbest, kafa atmak yasak
sevgiler hoşgeldin.

-Sabahattin Ali-
Mehmet Ak
ÖKS Kurucu-Yönetici
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #9 : Mayıs 28, 2008, 23:46:50 ÖS »

yahu burası tam benim yerim, ama kapıyı bulamadım henüz, du bakalım, aranalım bi...

ah bu lambalar, küçücük c?l?z lambalar…
HBozkurt
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : Mayıs 29, 2008, 01:40:10 ÖÖ »

periye cine bulaşmak derken deliler tezgahında..iyi satışlar olacak
bi hele azıcıkta aranıza fare burnu kadar sokulmama izin verirsiniz dimi
Ayşe Hanımlı..Mehmet Beyli..ha bide komplocu lazımgele

saçımı başımı yolan tırmık sahiplerinin ojeli parmaklarından sümkürmeme izin verirseniz..araya çıban başı oluruz kel yerinden
ben bu sayfanın tiryakisi olarak seyirciyken..bir de bakmışsınız içinde zor oyunun

beni kalplerinizin köşesinde sustalı bıçakla oyun mızıklıkedersem..kör bıçak zorlamaz ..oy
hemide yap boz..ne güzel..labirentlerinde yolunu arayan fil kadar zayıflığım çok zor

bir arabaya önden çeken iki göz kadar sokulmuş çomak..hortumu kesilmiş su
zeyno
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : Mayıs 29, 2008, 02:13:13 ÖÖ »

Kapı yok ki bulunası burada, aranılsa da.. Alt üst dört yön gökyüzü, sonsuz, arazi bura.
Ha! ''5. yön nerde?'' deseniz, ''ben de tam onu arıyordum'' derdim size, Mehmet Ak!...

Düş yanımıza akınız sen de
ak ateşböceği karıncalarla.

Smiley
zeyno
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : Mayıs 29, 2008, 04:35:40 ÖÖ »

Sümkürmeyi sevmedim.

Saç baş yolduğu rivayet olan tırmık sahiplerinin, kızıl ojeli parmaklarından isterse olsun.

Ben burada bu sümkürmeyi hiç sevmedim, hiç!
Ne kelini başların, ne çıbanını, sevmediğimce, oldum olası.

Ossurmaksa, bu alanda, Ağızdan, külliyen yasak.

*

Bu bir oyun değil.

Ancak oyun algılanmış ve oyuna katılım, oyuna gibi, katılacağa katkı niyetli, arzulanmışsa!
Ve oyunun edebi kurallarına itirazsızca uyulacaksa; uyakları insancıl, durakları imlalı, dörtlüler açık...
o zaman harf harf kalp oymak, harfiyen sevap.

*

Taş bile girse.. ne ellerini.. kınalanmış gövdesini gölgesi yok harflerin altına sokup.. bu meşakate!
Çukurova pamuğu kalitesinde bu kuralları koyardı ille.

*

Yok hile, mihle!

*
Eller havada, kıllı kılsız bağırlar, sütlü memeler gün gibi çıplak, kağıtlar açık...
Kalemler sakin, yürekler şıp, şıp... 

*

Dil bu kardeşim.
Pişer ama dilimlenmez rakı yanına, ne leziz meze!
Dil bu kardeşim.
Varılırsa farkına, tadından yenmez, taptaze roka..

Söz ebesi perilerden cinlerden önce ak beyinlere, kan yüreklere,
yassı balık morina, berlam, mezgithan gibi dipten yapışık. 

Rengi ha mor, ha mavi, kimde ne renk bilemem, bendeki pembe.

*

Aşka tutulur, uçar uzaya.
İktidarın Allahı gelse, verse emir poyrazla bir onu yine tutamaz kimse.

Kıçı kırık sala biner sallanır açık denizin dalgalarında ama sarkmaz salya sümük anlamı yitik boşluklara, hiç!

*

Meleğimin, kurallı kuralsızlık dediği, tam da bu işte.

*

Bu tam, tam olup, anlamına tamlanan şeyler tamtam çalmadan anlaşılınca, saçmalamak elbet serbest topyekün seçkin kabilemizin çelik çomak yaşlı genç hatta da kızan üyelerince.

py
« Son Düzenleme: Mayıs 29, 2008, 07:00:00 ÖÖ Gönderen: zeyno » Moderatöre Bildir   Kayıtlı
zeyno
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : Mayıs 29, 2008, 06:33:27 ÖÖ »

Bu gün halime tercüman olan zavallı cümlem...
Sen konuştun, ben yoruldum bütün gün
İki kere susacağım, söz veriyorum.
Tam iki kere...
Bir kere daha hatta bu gün son kere yine konuş ne olur, konuş yerime.

*/

Çalkantısı takalara zararsız, balıkçılara bereket hayli!
Durgunluk veren, mehtapla flört zamanlı yakamozların, tan ağırınca yine zamansız deforme hali!

Perihan Yakar

sedef Kandemir
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : Mayıs 29, 2008, 06:48:34 ÖÖ »

Hee aynı dediğin gibi tıpkı aşağıda dediği gibi ezginin saçmalayacaz.

Çünkü biz, yani ötekileriz işte ondan böyleyiz. Komplocunun müridlerinden başka ne beklenir? Komplocunun icazetini beklemeden paçaları sıvadık, hayrola, beri gele

destur deyin:

Marşımızı yayımlıyorum... hazır...Dikkaaat...

gel yollara düşelim,
sırtında yeditepenin
ardına takılıverip
bir tekir kedinin

gel dillere düşelim
fincana,fala çıkalım
camdan cama bakarak,
bir oyun kuralım

çık denizin,çık yüzüne
buluşalım orda senle
sen zaten sarhoş bir balık
bir topal martı ben de...

in denizin,in yüzüne
buluşalım orda senle
sen zaten topal bir martı
sarhoş bir balık ben de..

gel,dalgaya düşelim
sandalda rakı içelim
bir kötü arkadaş edinip
peşinde uçalım

gel,çocuklara soralım
gel masalları gezelim
en güzel denizi bulup
suyunda yüzelim...

gel denizin,gel yüzüne
buluşalım orda senle
biz yorgun bir kentin
aşık yüzleriyiz senle...

gel denizin gel yüzüne,
buluşalım orda senle...

Bu ne saçmalık diyen varsa beri gelsin
« Son Düzenleme: Mayıs 29, 2008, 06:52:20 ÖÖ Gönderen: sedef Kandemir » Moderatöre Bildir   Kayıtlı

-Sabahattin Ali-
Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!