Google Reklamları
İncik Boncuk Dal Çık Diz Tak Gerdanlık At Köşeye Öl Yesi
Ötekileriz Kültür Sanat Girişimi Forumu
Mayıs 22, 2012, 17:56:10 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

ANASAYFA ANAFORUM Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: İncik Boncuk Dal Çık Diz Tak Gerdanlık At Köşeye Öl Yesi  (Okunma Sayısı 1036 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zeyno
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Mayıs 28, 2008, 16:18:42 ÖS »

İncik Boncuk Dal Çık Diz Tak Gerdanlık At Köşeye Öl Yesi

Ötesi ya gesi bağları ya da bando mızıka nezaretinde ulvi mezarlık...
Moderatöre Bildir   Kayıtlı
cigdemünal
Çi?'dem
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Kaça??m, e?kiya a?klar ya?ar?m durmadan.

« Yanıtla #1 : Mayıs 28, 2008, 16:19:41 ÖS »

Okumak büyük keyif verecek. Tek kale maçınızı... (:

Borcum Yok! Bozdurdum Ömrümü.
sedef Kandemir
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Mayıs 28, 2008, 17:32:51 ÖS »

Kim demiş tek kale diye..Hepimiz dalıp çıkacağız dimi zeyno? Cheesy

"Çalmadan, ç?rpmadan bize ekme?imizi verenleri aç, bizi giydirenleri donsuz b?rakmadan ya?amak istemek bu kadar güç, bu kadar mihnetli, hatta bu kadar tehlikeli mi olmal? idi".
-Sabahattin Ali-
sedef Kandemir
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Mayıs 28, 2008, 18:37:44 ÖS »

Eee ağlayan ayva gülen nar... Yok değildi, ağlayan nar gülen ayvaydı. Döndüm baktım ağlamak gülmenin üstüne açılmış.
Ağlamak kanalına atlamışken tuttum seni çektim gülmek kanalına...Şimdi bunu anlatsak anlatamayız, biliyor musun?  Bir sayfa açalım dedik ikimiz, tamam dedik, açmaya geldik sayfamızı, sen ağlamaklı, ben gülmekli olmuşuz tamamen tesadüf.

Yarı deliydik, olduk mu tam deli? Bir ağlar bir güleriz artık. Bende çok var dağıt dağıt bitmez gözyaşım, ben sana her derdi unuttururum üzülme...

"Çalmadan, ç?rpmadan bize ekme?imizi verenleri aç, bizi giydirenleri donsuz b?rakmadan ya?amak istemek bu kadar güç, bu kadar mihnetli, hatta bu kadar tehlikeli mi olmal? idi".
-Sabahattin Ali-
zeyno
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Mayıs 28, 2008, 19:42:15 ÖS »

Bize saha yetmez ki anam maç tutmak için; tutalım desek... Ne kalesi, ne teki.. Ne? BREAK BREAK
Biz aynı anda ayrı ayrı sahalarda, farklı spor dallarında, hem oyuncu hem antrenör, kalesinin direğinden, filesine.. çamurundan, çimine.. fanatiği, holiganı, üzerine ayakta çimenlere dek... kah sorunlu koşarken lakin sorunsuz... kah sorumlu koşarken lakin sorgusuz... Ben diyeyim gül, sen de onurlu, ne inmeye ne şişmeye doyayamış top.. bire bir tek tek ve topyekün her bir şey olup, kan ter içinde kalıncaya dek koşturmadık mı yıllar boyunca.

Şimdi ne engel? On yerde birden yufka açıp börek yapan yapamaz mı yok kalesi var kalem, topluca dil maç Smiley     

Sığırtmacı çağrıştırdı son cümlede yüklemle yer değiştiren.. Sığırtmaçlık da yapmıştık biz tarihte dimi Sedef?
« Son Düzenleme: Mayıs 28, 2008, 19:56:14 ÖS Gönderen: zeyno » Moderatöre Bildir   Kayıtlı
sedef Kandemir
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Mayıs 28, 2008, 20:44:12 ÖS »

ah yetiştim Zeyno tam bir eli işte gözü oynaşta misali derdi ninem olsa hiç olmadı zaten ama demek zorundaydı iki arada bir derede misafir yolculayıp koşup buraya geldiğimi görseydi eğer. Sormuşsun yine zümrüt gibi bir soru bilemedim sığırtmaçlık yaptığımızı, yaptık mı yoksa? Yok caaanım, var mıydı bir bilge ağacımızda tüneyelim, yapalım bir sığırtmaç kuşu küllerinden anka, olabildik mi? Anımsamıyorum bir koşu bir koşu geçti ömür.

Bırak bilge ağacını bir dikili dalın oldu mu diye sorsana yoktu bir dikili dalım bile varsın kurusun razıydım. Ardımda bırakacak bir gölgem var o da senle gelecem diye tutturdu...Ya bacım işte böyle böyle hallarımı sen anla gari...

-Sabahattin Ali-
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!