Google Reklamları
Tanju Çolak'ın hayalleri gerçekleşti !!!!!!!! peki ya sizin ?
Ötekileriz Kültür Sanat Girişimi Forumu
Mayıs 22, 2012, 17:45:44 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

ANASAYFA ANAFORUM Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Tanju Çolak'ın hayalleri gerçekleşti !!!!!!!! peki ya sizin ?  (Okunma Sayısı 1662 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selim-cem
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

tarih olsun diye geldim buralara/ a. özer

« : Mayıs 27, 2008, 16:23:54 ÖS »

Tanju Çolak, Balçiçek Pamir'e;  üç hayalim vardı  hepsi gerçekleşti dedi :
           "Galatasarayda oynamak istiyordum; oynadım, BMW arabam olsun istiyordum; oldu, Hülya Avşar'la beraber olmak istiyordum ; o da oldu."
            Ne diyelim bu tür durumlarda "Tanju Allahın sevgili kuluymuş " denebilir hadi diyelim. Peki siz sevgili bir kul musunuz ? Hayalleriniz neydi, ne oldu ? 
            Tanju'nun hayalleri zor hayaller miydi ? GS' de oynamak, Avrupa Gol Kralı olmak her yiğide nasip olmaz. BMW hedefi daha kolay gözüküyor, en azından araba pazarından modeli düşmüş bir BMW alıp muradınıza erebilirsiniz.  Hülya Avşar hanımefendiye gelince; bilmiyorum bir ara asker dolaplarını kartpostalları süslemişti, o  aralar gizliden  benim de ilgimi cezbetmedi değil ancak yine de  entel görünme çabasındaki  toy Selim-cem'in öğrenci bekarevinin duvarını Meryl Streep süslüyordu. (merak eden olabilir Meryl 'le beraber olamadım )
              Peki ya siz, hayallerinizin neresindesiniz düşündünüz mü ? Gece uyurken hemen yanıbaşınızdaki kadın/adam  düşlediğiniz kişi mi ? Yoksa "naaapalım yoktan iyidir" in cismani hali mi ? Siz gol kralı olabildiniz mi yoksa "yorumcu" olarak hayata devam kararı mı aldınız ?

Moderatöre Bildir   Kayıtlı
Sanat Dedektifi
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Mayıs 27, 2008, 16:42:46 ÖS »

Hınzırca. Asılda, hayat ciddiye alınası mıdır? Gülüp geçilesi, oturup ağlanası mıdır? Denge diye bir şey var mıdır, yaşamanın ince ipinde yürüyen de bu soruya takılır mı? Tutulmak mı, tutunmak mı iyidir?
Aptal! Böyle sorular sormamam gerektiğini kendime hatırlatırkenki ünleyiş biçimim bu. Selimcem’in inceden göndermesi, hınzırca dediğimse. Severim, dağı gösterirken ovayı akıl ettiren yazıları.               

Hayır, daha diyeceklerimiz olacaktır.
nesredede
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Mayıs 28, 2008, 09:05:47 ÖÖ »

Tanju Çolak'ın geçmişte yaşadığı bir ilişkiyi afişe etmesini "seviye"sine uygun buluyorum. İrtifa sorunu yaşayan bu adam her kadında mide proplemi yaşatmıştır bu açıklamasıyla. Hülya Avşar beğenip beğenmemek ayrı konudur. Olaya yaklaşımı ve bu yaklaşımın eleştirellikten uzan sunumunu yadırgıyorum. İncelik denildiğinde edebiyatla ilgili insanların "diyet reçetelerinden öte" anlamlar araması gerekir.
Selimcem 'in zekasına diyeceğim yok ama ortadaki "kabalığı" göremeyecek kadar o çok meraklı olduğu "popüler kültür"den etkilenmiş diyelim.
    Reel yaşamı erkekler öylesine kuşatmış ki kadınlar  "hayal"den öteye geçen her çırpınışında yerleşik yargının şiddetine uğramış. Sizin dalgaya aldığınız her kavramda bizim trajedilerimiz saklı.
    Benim duvarımda Rosa'nın fotoğrafı asılıydı Selimcem, hala da duruyor asıldığı yerde...

hangi kalpsiz cami avlusuna b?rakt? bu halk?///a. öktem
fatihyavuz
Telve
ÖKS Girişimcisi
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

?iirler ya?ama benzer

Site
« Yanıtla #3 : Mayıs 28, 2008, 10:32:32 ÖÖ »

İktisat bilimine göre "insanların istekleri sınırsızdır"...her gerçekleşen talep yeni bir talebi o da arzı doğurur.

Spor-Medya-Manken üçlüsü çoğu zaman televole kültüründe reklam amacıyla kullanılmıştır.Gündemde kalmak,kamuoyu oluşturmak,ön plana çıkmak vs.

Futboldan hiç hoşlanmayan bir bayan akrabamın futbolcu-manken kaçamaklarının anlatıldığı magazin haberlerine ilgisi beni şaşırtırdı.(Arz-Talep meselesi...ben buna biraz da o dıştan görünen ışıltılı yaşama özenti diyorum...onlar gibi olma psikolojisi)

Bunca yıl odamın duvarlarına hiç fotoğraf asmadım...gerçekten ne futbolcu resmi ne de manken,oyuncu resmi...Ama mutlaka bir hayranlık derseniz,açıkcası Zuhal Olcay ve Zeynep Uzunbay'la tanışmayı isterdim.

BMW'ye gelince...Anadolu'da bir söz vardır..."Arabanın altından yel geçer...eski arabaya bin ama oturabileceğin en iyi evi al derler"...

Her neyse...sözlerimi forumlarda kullandığım cümleyle bitirmek istiyorum "kişinin hayali düşlerinin rengine boyanmıştır"

Hayaller bitmez...biterse insan da bitmiştir...

Dostlukla...

Ki?inin hayali dü?lerinin rengine boyanm??t?r
sedef Kandemir
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Mayıs 28, 2008, 15:34:08 ÖS »

Hayalerimizi hayalleyip, özel yaşantımızı deşifre eder gibi olmaz umarım. Artık hayal kurmaktan vazgeçtim, kırılmasından bezdim desem de inanmayın. Hayal; yaşama tutunmaktır içerdiği umutla. Bir gün gerçekleşir umarım yılmadan.
 Ama hiç hayalimde olmayan bir şey gerçekleşti yıllar öncesi Kaç yılkı atı gücünde bilemiyorum bir bineğim oldu. Adı Rosinante Kandemir.
Atladığım gibi ona, bmw ile gidilen bir saatlik yolu beş saatte gidebiliyorum ama yol kenarındaki papatyaları sayabilecek kadar tadını çıkarıyorum gezimin. Smiley

Ben bu gerçekleşen hayalsizliğimi seviyorum yav.

Bu arada Tanju Çolağı hiç sevmezdim. Onun için bunun önemi yoktur ama son davranışı ile sevmediğimde haklıymışım onu anladım. Beraber olduğu kadının ismiyle gündeme gelmek ha...Tüm hayalleri gerçekleşmişte ne olmuş, adam olmayı hayal etseymiş keşke

"Çalmadan, ç?rpmadan bize ekme?imizi verenleri aç, bizi giydirenleri donsuz b?rakmadan ya?amak istemek bu kadar güç, bu kadar mihnetli, hatta bu kadar tehlikeli mi olmal? idi".
-Sabahattin Ali-
ayse
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Mayıs 28, 2008, 18:20:25 ÖS »

"bir bir gerçekleşen düşler!
aslında çok da uzak değilmiş düşler! düşler düş bile değilmiş...

gerçeğin en gerçeğiymiş.
biraz kendin!
bilmekmiş bir de bildirmekmiş biraz, yürekten yürekle birleşmekmiş."

dedim bir kaç gün öncesinden bir dostla konuşurken ne kadar sorunuzun cevabı olur bilmiyorum Selim Bey!

buradan dörtnala geçti ac?lar?m?z
zeyno
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : Mayıs 28, 2008, 20:13:28 ÖS »

Dünyanın feci düşündürücü ama çözemem umutsuzluğu haline dair hayalim, göze alsam ölmeyi, ölsem yine de gerçekleşemez. Bu hayalden vazgeçmeyi düşünmesem de gerçekleşmemiş, görüyorsunuz. Ama bunun dışında her ne hayal ettiysem, gerçekleşmiştir; eh! bir ikisi şimdilik olsa da hariç... Bu hariçleri dert etmiyorum. Nasıl olsa daha çok gencim. Çalışırken sabah akşam çapalarsam sularsam olacaklar nasılsa olanlarına bal gibi dahil..

Çubuk sokup boy ölçüsü almadan hayallere dalmayın.. Sabır elde hayallerden geri de kalmayın aman Smiley

Saygılar.
HBozkurt
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : Mayıs 29, 2008, 00:30:29 ÖÖ »

sarsıcı yazılarıyla aramızda sevgili Selimcem..o bir duayen..o hayatın kılcallarında süzüyor atomu..parçalanamayan önyargıların üzerine korkusuzca yürek sallıyor..o unutulmuş aşkların şarkısı tadında sarıveriyor..kası kasıveriyor ortalığı

ne desem tanıtlamaya biçare ben..sesinin gölgesine üryanım

hoşluklar getirmişsin sevgili Cem

hoş gelmişsin Selim

bir selimcem klasiği tadı ortalık
« Son Düzenleme: Mayıs 29, 2008, 00:31:17 ÖÖ Gönderen: HBozkurt » Moderatöre Bildir   Kayıtlı
selim-cem
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

tarih olsun diye geldim buralara/ a. özer

« Yanıtla #8 : Mayıs 29, 2008, 09:10:01 ÖÖ »

1. Nesrin,  eğer benim yazımdan Tanju Çolak'ı onaylama gibi bir sonuç çıkardıysan;  benim anlatma veya senin anlamama sorunun var demektir.
2. yUKARIDAKİ iki "sonuç"u da her ikimize yakışmayacağına göre, erkekleri karşı cenah gibi gören bir anlayışın yarattığı "hırçın kız" güdülemelerinden uzak durman gerekir.
3. Feminizme saygım sonsuz bu düşüncenin gelişmesi için yerkürede yeterli verilerin olduğuna ben de inanıyorum.
4. Erkekler biryerlerde "seri" olarak üretilmiyor, farklı olabiliyoruz.
5. Seni rahatlatacaksa Tanju Çolak'a yağmurlu günde bir bardak su vermem.
6. Amacım hayallerimiz ve gerçekleşme oranlarını irdelemekti, mesajı doğru alan arkadaşlarım "katkı" koyuyorlar.
7. Fotoğrafı asılı olmasa da Rosa'yı ben de severim.
----------------------------------------------

Sıradanlaştı ancak tekneyle dünya turu hayali benim de var. Okumadığım kitaplar, şaraplar ve  edebiyatçı kadınlar bu kadarcık "fantezi" hakkım olsun diye açıklıyorum.
« Son Düzenleme: Mayıs 29, 2008, 09:13:24 ÖÖ Gönderen: selim-cem » Moderatöre Bildir   Kayıtlı
nesredede
ÖKS Girişimcisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : Mayıs 29, 2008, 15:12:34 ÖS »

Seri üretim olmadığın kesin Selimcem, sen makyaj yapabilen grupdansın. Normale dönmek için birkaç kadeh içmen ve boyalarını akıtman gerekli. Bunu benden iyi kimse bilemez değil mi Serlimcem, devam etmeyelim istersen ? Özelin sanala taşınması hadisesi hoş bulmadım senin de bulmayacağını biliyorum.
    iddialı cümleler yok mu işte  beni çıldırtan onlar, biraz aşağıya in daha sempatik ve doğal durursun kişisel başka bir isteğim yok.

hangi kalpsiz cami avlusuna b?rakt? bu halk?///a. öktem
YeldaKaratas
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : Haziran 19, 2008, 22:30:22 ÖS »

Hayallerde kalmıştık değil mi;

Dorian Gray'in portresini istiyorum; hiç değilse dünyanın bütün kulları bir insanı sadece O olduğu için sevene kadar.

Prat Pit'in yakışıklı posterine gizli gizli bakmamı engelleyecek bir sevgili istiyorum; ikimizin yaş ortalaması 19 olsun yeter:)))

Madonna hanımefendiyi son haline getiren cerrahın elini sıkmak istiyorum hiç bırakmamacasına.

Bir de şu ülkede şiir adına ahkam kesenlerin ağzını kapatabilecek büyüklükte bir mantar icad edilmeli diyorum ; denize düştüklerinde  boğulmasınlar diye...

Ho, Che, Deniz ve benzerlerinin silueti kalbime kazılıdır; Allahı gelse silemez!

Yurdunu özleyen
Yelda
Fransa'yı sevdi ama:)))
Hamiş unutmadan: Tanju'ya da bir bardak su vermek isterim, hayat karşısında rahat yutkunsun diye
« Son Düzenleme: Haziran 19, 2008, 22:35:26 ÖS Gönderen: YeldaKaratas » Moderatöre Bildir   Kayıtlı
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!