|
Sanat Dedektifi
|
 |
« : Mayıs 14, 2008, 15:45:13 ÖS » |
|
ŞAİRDEN HABER YOK
Abdülkadir Budak'ın oğlu şair Orhan Göksel Budak'tan (32) dört gündür haber alınamıyor.
Son olarak Sincan'da dolaşmaya çıkan ve bir daha kendisine ulaşılamayan
Orhan Göksel Budak'ı görenlerin 0536 462 21 70 veya 0312 283 82 66 no'lu telefonlara bilgi verilebilir.
Salâ adlı ilk şiir kitabı ilgiyle karşılanmış olan Orhan Göksel, 2005 Yaşar Nabi Nayır Başarı Ödülü'nü almıştı.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 19, 2008, 12:22:28 ÖS Gönderen: Transferci »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
asumanatakuman
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 14, 2008, 15:58:50 ÖS » |
|
inanılır gibi değil... bir fotoğrafı da konulamaz mı?
|
|
|
|
|
|
TURAN AKYAZI
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 14, 2008, 16:30:31 ÖS » |
|
Üzüldüm eminim bulunur..
|
|
|
|
|
|
zeyno
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 14, 2008, 17:39:33 ÖS » |
|
Hem bir şair, hem de şair bir baba ile şiir gibi bir annenin ve kız kardeşinin ve onu seven yakınlarının şiirden öte gözbebeği O, şiirine şiirde olmayan bir renk, belki bir böcek belki bir çiçek arayıp bulmak ve katmak için bir solukta ölümsüz bir nefes için dolaşmaya çıkmış olmalı...
Zira ne aklım, ne de kalbim yok diyor bana bunun başka bir açıklaması. YOK, O'ndan sevinç verecek iyi bir haber alınan dek...
Bu nedenle
O kendisini korumayı bir an için unutabilir Sevgili Tanrım, rica ederim sen unutma ve onu koru sevenleriyle şiir aşkına..
Sana hala inanmayı umuyor imkansızlığın koyu koynunda uykusuz kızın adı Peria..
|
|
|
|
|
|
Bahattin YILDIZ
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 14, 2008, 19:09:49 ÖS » |
|
Dileğimiz, duamız; Şair Orhan Göksel Budak'ın sağ salim bulunması ya da ortaya çıkması. Dileğimizin yerine geleceği o mutlu ana kadar Şair Abdulkadir Budak'a, ailesine ve sanat çevresine bol sabırlar...
|
|
|
|
|
|
sedef Kandemir
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 14, 2008, 21:53:11 ÖS » |
|
Değerli insanlar çok zor yetişiyor, umarım en kısa zamanda kavuşur ailesine ve sevenlerine.
|
"Çalmadan, ç?rpmadan bize ekme?imizi verenleri aç, bizi giydirenleri donsuz b?rakmadan ya?amak istemek bu kadar güç, bu kadar mihnetli, hatta bu kadar tehlikeli mi olmal? idi". -Sabahattin Ali-
|
|
|
|
Sanat Dedektifi
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 17, 2008, 09:12:56 ÖÖ » |
|
KAYIP ŞAİR ORHAN GÖKSEL BUDAK HAKKINDA Oğlum son olarak 12 Mayıs Pazartesi günü Haydarpaşa Garında görülmüş. Oracıkta tanıştığı müzikten ve şiirden konuştuğu iki gençle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra gideceği yeri söylemeden ayrılmış. Adını vermemiş. Hürriyet'teki ilanı gören bu gençlerden biri fotoğrafı iletti bize. Oğlumun İstanbul'da olduğu kesin de, nerede kaldığı, kiminle birlikte olduğu belli değil. Haydarpaşa'da çekilen fotoğrafı (ötekileri gizleyerek) yolluyorum. Özellikle İstanbul'da yaşayanların, üzerinde açık sarı tişürtü, kahverengi ceketi, keten pantolunu olan oğlumdan arayan gözlerini esirgememelerini ve bize haber vermelerini diliyorum. Bu haberin yayılması için tüm dostların, duyarlı insanların katkılarını bekliyorum. Sevgi ve umutlarımla… GSM: 0536 462 21 70 EV TEL: 0312 283 82 66 E-POSTA: akabudak@mynet.com veya akabudak@gmail.com Abdülkadir Budak
|
|
|
|
|
|
TURAN AKYAZI
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 18, 2008, 16:17:52 ÖS » |
|
Her rahat bir nefes aalabilir, aldığım bir habere göre; Orhan Göksel Budak bulunmuştur..
|
|
|
|
|
|
zeyno
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 18, 2008, 17:44:14 ÖS » |
|
Endişeli bir bekleyişin, mutlu sonla sona ermesi, son derece sevinç verici.
Ailesine, sevenlerine, dost, arkadaş akraba ve benim gibi hiç bir şeyi değilken, O (biricik evlat, biricik şair, biricik değer) herşeyiymişçesine, O'ndan endişe ile iyi bir haber beklemiş olan herkeslere de geçmiş olsun diyorum.
Mevsim bahar, güneş parlak, oğlum yanımda. Manzaram buyken, pazarım herşeye rağmen güzeldi ama şimdi çok daha...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 18, 2008, 17:49:10 ÖS Gönderen: zeyno »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
|
zeyno
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 19, 2008, 05:24:07 ÖÖ » |
|
Aldık, üzüldük Aldık, sevindik Sevindik iyi de... Sıradan sevinçlerimizi rafa kaldırtan haber-ilan.. her neyse.. hala nedense aynen manşette... * TRT nin evimize -evimizden tırrrrrtttttttt diye gözümüze kulağımıza sanırdık, o an..- yıllar önce girdiği bir reklam vardı CAN ÇIKMADAN EV YIKILSA REEKLAM BİLİNÇTEN ÇIKMAZMIŞ MEĞER Yöneticimiz!! Bilinciyle duştadır! Ya bilinci gezide, yöneticimiz derin düşteyse.. Yok Canım sen de..  ) Ben sana bi şey diii mi canım Bu okuldan diploma alamazsak biz senle, pek yakında alırıs şanlı teskere
|
|
|
|
|
|
Transferci
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 19, 2008, 12:34:19 ÖS » |
|
Bilinci ötekileriz'de, kendisi gezide olan ben, gecikmeden dolayı özür diler tüm Ötekileriz'den... Sevgili Zeyno, uyarınız yerindeydi... Teşekkürler.
|
Bana da Transfer işi yüklendi.
|
|
|
|
Transferci
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 19, 2008, 12:41:24 ÖS » |
|
Bulunması, görülmesi mutluluğumuzdur. Sayın Budak'a, ailesine, yakınlarına ve tüm sanat çevresine gözünaydınlar.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 19, 2008, 12:42:47 ÖS Gönderen: Transferci »
|
Moderatöre Bildir
|
Bana da Transfer işi yüklendi.
|
|
|
|
zeyno
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 20, 2008, 15:43:52 ÖS » |
|
ŞAİR BULUNDU
6 gündür haber alamadığım oğlum, dün akşam üstü 17.00 sıralarında Kadıköy’de (İstanbul) polis tarafından bulunup, ablası Emel Güz’e (BUDAK) teslim edildi. Oğlum sağlıklı görünüyormuş, sesi de iyi gelmişti bana. İki kardeş şu anda İstanbul’da, en kısa zamanda eve dönecekler.
Kayıp haberi ulaşır ulaşmaz polis teşkilatı, sayın Doğan Hızlan, Mustafa Şerif Onaran, Vadi Çiçekli, Enver Ercan, Tarık Günersel, Nur Saka, Özlem Sezer başta olmak üzere acımızı, endişemizi paylaşan, arama çabalarına fiilen de katılan tüm edebiyatçı dostlarımıza, okurlarımıza teşekkür ediyoruz.
Yazılı ve görsel medyanın olağanüstü çabası unutulacak gibi değildi. Cumhuriyet, Hürriyet, Taraf, Akşam gazeteleri ve CNN TÜRK, KANAL D televizyon kuruluşlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Oğlumun kayboluşu bizi üzdüğü kadar, insanlık değerleriyle buluşmamızı da sağladı.
İnsana olan inancımız ve güvencimiz tazelendi.
Selamlar, saygılar, sevgiler.
BUDAK AİLESİ ADINA"
Abdülkadir Budak
|
|
|
|
|
|