|
Sanat Dedektifi
|
 |
« : Mayıs 06, 2008, 21:52:14 ÖS » |
|
Son üye: selim-cem
Aaaa, gözlerim, inanayım mı sana? Demek Selim Cem aramıza yeniden dönmüş, nice özletmeler sonrasında. Yazınımızın harika çocuğu, hırçın oğlu, nice güzel paylaşımlara.
Bilirsin, Ötekileriz bizim evimiz.
Sevgiyle.
Zehra YENİCE
|
|
|
|
|
|
HBozkurt
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 06, 2008, 22:03:56 ÖS » |
|
sevgili CEM selim..
iyi ki yaşıyorsun:)
bir geldin..pir
|
|
|
|
|
|
Şeyda GÜNEŞ
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 06, 2008, 22:06:50 ÖS » |
|
Ötekileriz.com'da iken Selimcem'i ilgiyle izlerdim, o vakitler üye değildim ama, önem verdiğim yazarlardandı Selimcem. Çok iyi çok, Selimcem ötekileriz.net'e de hoşgelmiş.
|
|
|
|
|
Sahra
Girişimci
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 07, 2008, 00:27:15 ÖÖ » |
|
Selimcem ve onun nezdinde bütün yeni üyelerimize hoşgeldiniz demek istiyorum.
Sahra MAVİ
|
|
|
|
|
|
zeyno
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 07, 2008, 01:15:57 ÖÖ » |
|
Hiiiiiiii!!! Nassı sevindim, nasssı sevindim. Desenize yakında yine şenlik var. (okuma yazma şenliği manası ile)
Sayın Yönetim,
şenlikte bir ponpon kız madem olamam.. söz isterim. verilmezse giderim. hem okuyan hem yazan herşeyi seven amigo benim.
Hoşgeldiniz efeniim, nassı sevindim, nassı sevindim.
Sahi Perihan
|
|
|
|
|
selim-cem
ÖKS Girişimcisi
tarih olsun diye geldim buralara/ a. özer
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 07, 2008, 09:32:08 ÖÖ » |
|
niçin yazıyorum ? niçin yazıyoruz ? perihan, hüseyin, sahra, zehra, şeyda, burak,sedef, yelda, ayşe, fatih...
muzaffer olabileceğimiz tek alandı edebiyat yenilgilerden öğretmen çıkdığımız, cevşen duası gibi sarıldığımız, muktedirlerle dalga geçtiğimiz, yıprandıkça güzelleştiğimiz.
özeti :
selim-cem benim sanal suretimdir, olabilirliklerimden biri. Ankara'nın gri hüznünden kaçan matrak Selim-cem. kuralların sıkıcılığından sıyrılmış.
merhabaları atlayarak gidelim. forumların sıkıcı bölümleridir çünkü. sizleri okumaya devam ediyordum. yazacağım da. ötekilerizde yazan/okuyan tüm arkadaşlarıma sevgilerimi yolluyorum.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 02, 2008, 08:13:11 ÖÖ Gönderen: selim-cem »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
|
ayse
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 07, 2008, 10:52:12 ÖÖ » |
|
hoşgeldiniz "selim-cem" hayat kendi boşluğunu doldurunca anlam kazanıyor.
|
buradan dörtnala geçti ac?lar?m?z
|
|
|
nesredede
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 07, 2008, 21:28:38 ÖS » |
|
Hoşgeldiniz Selim-Cem Bey. Merakımı bağişlayın gerçekten bu kadar "duyarlı, hassas, içten, yürekten, matrak, harbi vs." misiniz ? Yoksa bu rollerden yenilecek "prim" mi cezbediyor sizi ? "Entellektüellik" zırhınıza ne kadar makyaj katıyor, sahteliğe dolgu katınca "başkalaşıma" mı uğruyor ? Hazır dönmüşken bi zahmet ? Kaçmadan, göçmeden, eski-miş- yakınlıklar hatırına, lütfen ? Nesrin Dede
|
hangi kalpsiz cami avlusuna b?rakt? bu halk?///a. öktem
|
|
|
|