|
TURAN AKYAZI
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #90 : Haziran 13, 2008, 05:03:47 ÖÖ » |
|
Bazı anlar vardır hayatınızda üstünüze yapışır,bu yalnızlıktan kaçmak için katettiğim uçurumlara bakınca anlıyorum,kaçmak kimden ve neyden, kabullenilmiş bir kazanımdı yaşadıklarım, kimseye vermedim hesabını ama o günde gelecek.Aranıza kabul ettiniz ,sözcükleri harfleri paylaştık ama artık gitme vakti; sanki burdaki yolculuğum tükendi, bütün site sakinlerine teşekkür ediyorum bu kısa yolculukta kendimi yalnız hissettirmedikleri için...hoşça kalın ve hoşça yazın...
not:site yönetiminden ricamdır üyeliğimin sonlanması ve yazdıklarımın arşive kaldırılması,ayrıca sizlerde sağolun yaptığınız işin zorluğunu düşünüyorumda hepinize kolay gelsin şiir ve umutla kalın...
|
|
|
|
|
|
ayse
|
 |
« Yanıtla #91 : Haziran 13, 2008, 10:42:05 ÖÖ » |
|
üzüldüm Sn. Akyazı, eminim kararınızı bir daha gözden geçirirsiniz. Çünkü oldukça tutarlı bir tarzınız vardı.
selamlar Trabzon'dan
|
buradan dörtnala geçti ac?lar?m?z
|
|
|
|
Transferci
|
 |
« Yanıtla #92 : Haziran 13, 2008, 11:41:50 ÖÖ » |
|
Bazı anlar vardır hayatınızda üstünüze yapışır,bu yalnızlıktan kaçmak için katettiğim uçurumlara bakınca anlıyorum,kaçmak kimden ve neyden, kabullenilmiş bir kazanımdı yaşadıklarım, kimseye vermedim hesabını ama o günde gelecek.Aranıza kabul ettiniz ,sözcükleri harfleri paylaştık ama artık gitme vakti; sanki burdaki yolculuğum tükendi, bütün site sakinlerine teşekkür ediyorum bu kısa yolculukta kendimi yalnız hissettirmedikleri için...hoşça kalın ve hoşça yazın...
not:site yönetiminden ricamdır üyeliğimin sonlanması ve yazdıklarımın arşive kaldırılması,ayrıca sizlerde sağolun yaptığınız işin zorluğunu düşünüyorumda hepinize kolay gelsin şiir ve umutla kalın...
Sayın Turan Akyazı'nın isteğiyle Ötekileriz Üyeliği silinmiştir. Paylaşımlarına teşekkür eder, saygılar sunarız.
|
Bana da Transfer işi yüklendi.
|
|
|
|
sedef Kandemir
|
 |
« Yanıtla #93 : Haziran 13, 2008, 13:31:51 ÖS » |
|
Sevgili Turan Akyazı, kalsaydınız arzu ederdim kendi adıma, sizi okumak hoştu. Tanıdığıma sevindim sizi değerli dizelerinizden ve paylaştığınız videolardan ki derin iç dünyanızın yansımalarıydı.
Bir şiirle yolcu edeyim sizi; başarı dileklerimle...
AYRILIŞ
Gün batıyor, gün batıyor, Veda etsem hepinize. Ufuk kanlı bir denize Dönüyor, sizi bıraksam.
Gün batıyor, gün batıyor, Evimi, eşyamı, paramı Nem varsa yaksam ve bir an Kaybetsem kara bir duman Arkasında hafızamı,
Koşsam, koşsam, koşsam, koşsam...
Ahmet Muhip Dıranas
|
"Çalmadan, ç?rpmadan bize ekme?imizi verenleri aç, bizi giydirenleri donsuz b?rakmadan ya?amak istemek bu kadar güç, bu kadar mihnetli, hatta bu kadar tehlikeli mi olmal? idi". -Sabahattin Ali-
|
|
|
selim-cem
ÖKS Girişimcisi
tarih olsun diye geldim buralara/ a. özer
|
 |
« Yanıtla #94 : Haziran 13, 2008, 14:01:30 ÖS » |
|
Bu sayfalarda beni çeken birşeyler vardı, güzel şiirler okudum. Kalanlara haksızlıktır "gitme"ler, sizle birarada durulmaz mesajı içerir. Üzüldüm, fikrinizi değiştireceğinizi umuyorum. Selam ve sevgiler.
|
|
|
|
|
|
zeyno
|
 |
« Yanıtla #95 : Haziran 13, 2008, 15:15:40 ÖS » |
|
Gitmenizden ben de şahsen üzüntü duydum, Sayın Akyazı.
Bir gece ansızın gelişinizin nedenini şiirden nasıl bilmişsem, ansızın gidişininizin nedenini de ''şiirdendendir şiirden'' diye düşünmek, öyle bilmek arzusundayım.
Zira, şiir, ansızın nasıl konaklatırsa bir yerlerde şair insanı bir gece vakti, ''kalk gidelim buralardan'' da diyebilir ansızın bir ikindi vakti.. Gece, gündüz, saat, saniye dakikalarla ayarlanırmış zaman ne demek, bilmez ki şiir, olmaz ki vakti..
Olsa bile bir nedeni, sorulmaz ki şiire ''neden'..' Ya gidilir olunulur onunla, ya da gidilir... çünkü, şiir bu!
Perihan Yakar
|
|
|
|
|
|
yaprakunvar
|
 |
« Yanıtla #96 : Haziran 13, 2008, 16:03:58 ÖS » |
|
şiirlerinizi hep okumak dileği ile sn.Akyazı...umutla...saygıyla...
|
gölgem kan kaybediyor temmuz ü?üyorum...
|
|
|
|
HBozkurt
|
 |
« Yanıtla #97 : Haziran 13, 2008, 18:40:56 ÖS » |
|
nerde yüreği bulutlu insan görsem..sevda yağarım
Turan kardeşim..şiirleriyle var oldu..şiirlerinde tanıdım insana varan çabalarını
güzel yürek saklıyorsa içinde şair..her dem bulutlanır gözleri
kardeşimi çok sevdim
kendisine şiir yolunda başarılar dilerken
sanal ortamlarda..anlık karşılaşım..etkileşimin önemi yadsınmamalı..kös kös geçerken bakışlar
öyle ya da böyle..ses verebilmeli her dem ötekileriz
kimse ki yazdıklarına bir tepki bulamaz sa..ne ötelerizi canım..bal gibi şaka..sevgili Yelda Karataş Hanımın dediği gibi
ömrümüz ..kalan sessizliğin ahıdır
ses olamaya devam..iyiye ..kötüye..çirkine
|
|
|
|
|
|
Sanat Dedektifi
|
 |
« Yanıtla #98 : Haziran 13, 2008, 20:04:57 ÖS » |
|
Turan AKYAZI şiiri için görüşlerimi bu sayfada belirtmiştim. Gitme özgürlüğünü kullanmak istemiş saygı ile karşılamakla birlikte, üzgün olduğumu belirtmek isterim. Üzünç beyanlarında bulunmayı pek hazzetmiyor olsam da onun şiirlerinden aldığım insan sıcaklığı beni bu beyana kışkırttı: Kabul, o geç tanıdığım bir şair, şiirleriyle tanışmış olmaktan hakikaten mutluluk duydum. Çünkü: Şiir dilinden uzaklaşmadan, odağına estetizmi koyarak, insancıllığı önceleyerek, hümanizmayı yağmurlaştırarak, hepimizin özlemini duyduğu kardeş bir çağrının (o çağrı ki, önce insan) şiirine imza atmaktaydı o.
Şiir hayatında başarılar dilerim sayın AKYAZI, yolun açık olsun.
Zehra YENİCE
|
|
|
|
|
|
Şeyda GÜNEŞ
|
 |
« Yanıtla #99 : Haziran 06, 2009, 22:27:05 ÖS » |
|
Turan AKYAZI şiirlerine önem verdiğim imzalardandı. Buradan ayrılmış da olsa görmek isterdim her nerede ise. Ama nerede?... Çok üzülüyorum: Burada çok iyi imzalar tanıdım; Bir Nurol BANABAK, bir Esra GÜZELİPEK, bir Filiz BEDÜK... Çoğaltabiliriz. Ama neredeler şimdi?...
Ötekileriz gemisine nice iyi şairler biniyor bir limanda iniyor, onlar inerken başka iyi şairler geliyor gemiye, başka şair adayları geliyor ve burada pişiyor...Devran dönüyor... Yürekte saklı güzel nidalar var. Bu gemi şiir gemisi, denizinde yol alıyor...
Hepsine selam olsun, çok şey öğrendim onlardan ve hala öğreniyorum buradakilerden.
Şeyda GÜNEŞ
|
|
|
|
|
|