|
TURAN AKYAZI
Ziyaretçi
|
 |
« : Nisan 24, 2008, 02:34:28 ÖÖ » |
|
KAÇIŞSIZ-I Kapanmış yüzüyüm annemin kardeşlerimin suskun sabahı deliriyorum gitmek için sakın bırakma ellerimi kaçmaktan yorulmuş sulara bulut bulut sordum adresini ve sensiz bir yer var mı gitmediğim o kadar içimdesin ki..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 25, 2008, 18:18:34 ÖS Gönderen: TURAN AKYAZI »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
|
cumali22
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 24, 2008, 02:46:08 ÖÖ » |
|
Unutmamak bu kadar net anlatılır! İşte:"o kadar içimdesin ki..."
Turan Akyazı hoş geldiniz!
|
|
|
|
|
|
HBozkurt
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 24, 2008, 02:51:23 ÖÖ » |
|
şiirine merhaba..
kahvenin kırk yıl falı kalırmış..şiirin bir satır
|
|
|
|
|
|
TURAN AKYAZI
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 24, 2008, 02:54:34 ÖÖ » |
|
Hoşbulduk artık yazdıklarımla gönlünüze misafirim sn.bozkurt ve cumali22..
|
|
|
|
|
|
Sanat Dedektifi
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 24, 2008, 18:18:39 ÖS » |
|
Öncelikle hoşgeldiniz Ötekileriz'e. Bir şey söylesem, izin var mı? Şu: -Şiiriniz kötü değil, şiiri biliyorsunuz. Ancak, "İmla-Sızı" demişsiniz ya hakikaten bu minvalde sızılar var şiirde. Örnek: ve sensiz bir yer varmıo kadar içimdesinki..
doğrusu:
var mı
içimdesin ki ------------------------
Biraz özenle daha güzel olacak...
Sevgiyle. Zehra YENİCE
|
|
|
|
|
|
TURAN AKYAZI
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 25, 2008, 18:26:42 ÖS » |
|
BİR SULTAN ABDAL Kayıyorum ellerinden bu defa tutma yıldız kalsın içim gözlerim ucu bir yangının kimseyi yakmayan ateşim kendimden başka..
|
|
|
|
|
|
zeyno
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 26, 2008, 02:12:00 ÖÖ » |
|
Hoşgeldiniz Sayın Turan Akyazı.
|
|
|
|
|
|
TURAN AKYAZI
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 26, 2008, 02:19:33 ÖÖ » |
|
Teşekkürler,siz de hoş karşıladınız..
|
|
|
|
|
|
TURAN AKYAZI
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 28, 2008, 00:19:04 ÖÖ » |
|
AN SIZIN Kopyalanmış yalnızlığıyım duvarların Kanında başka bir akış Başka bir varış var gecede Çivilerin ayininde söylenilen ilahi Her yaradan sana yaptığım güller Gel ey kokusu kendim olan karış gözlerinle biriktiğim hiçliğe..
|
|
|
|
|
|
TURAN AKYAZI
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 28, 2008, 19:29:21 ÖS » |
|
RAPSODİ-kalp çiçekleri Notaları silinmiş bir ezgiden Sonbaharından şehirlerin Derin ve uykusuz Harflerin yan yana gelmezliği Ama kolay değil bir yaprakta üşümek Düşlemekten yorulmuş bulut gibi yağmalı ellerine Yeşilden dudaklarına konmalı kalp çiçekleri.
|
|
|
|
|
|
TURAN AKYAZI
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 29, 2008, 03:54:41 ÖÖ » |
|
TİTANYUM Uykudayım mor halkasında suların tazelenmiş ölümün yattığı yer şimdi benim bu uyanmak fiili yetişkin olup kabullenmem gerek günlerin hep geç gelişleri güneşsiz bir ağaca bakmak neresi bulut neresi yaşamak bu avucumda duran şefkat bu sözgelimi harflerden yapılmış resim gözlerin tam anlatıldığı gibi nasılda buluyor kalbin attığı yeri ışık hızında yüzler tersine çevrilmiş hayatların denklemi sonundayım mor halkasında suların işte tazelenmiş aşkın düştüğü yer..
|
|
|
|
|
|
TURAN AKYAZI
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 30, 2008, 14:00:05 ÖS » |
|
ANI
Eksik kalırdı çocuk duvarları devşirirken evlerin odalarında kadınlar Adamlar gaz lambasında titreyen yalnızlık Anlaşılmamış bir çığlık gibi durur aşk Bütün fotoğraflarda..
|
|
|
|
|
|
Şeyda GÜNEŞ
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 30, 2008, 15:49:26 ÖS » |
|
Naif şiirlerin şairi Turan AKYAZI'yı tebrik ederim bu güzel şiirler için. Şeyda GÜNEŞ
|
|
|
|
|
|
TURAN AKYAZI
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 30, 2008, 17:00:17 ÖS » |
|
Şeyda Güneş'e güzel düşünceleri için teşekkürler.. BUNU MU DEDİNİZ? aşk Başlatarak dilimde bir örümceği duvarları gezinir zaman yalnız ona söylüyorum ilk adımı titanya fısıldanmış bir şarkısın avuçlarıma mukavvadan güllere tutunmak yanmaya eğilimli penceresiz evlerde büyümüş güneşte başka güzel yağmurda başka seviştiğin bunca yaprak ve kendine değdiğin aynalarda giyindiğim ilk yarasın sen anlamazmış insan ilkinde duymadım bunu mu dediniz? aşk...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 01, 2008, 01:46:56 ÖÖ Gönderen: TURAN AKYAZI »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
|
TURAN AKYAZI
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 01, 2008, 02:09:45 ÖÖ » |
|
şimdilik iyi geceler umarım yarın daha çok umut ve huzur getirir..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 01, 2008, 04:19:14 ÖÖ Gönderen: TURAN AKYAZI »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
|