|
Transferci
|
 |
« : Şubat 26, 2008, 11:53:49 ÖÖ » |
|
buGÜNLÜK PAYLAŞIMLARIMIZ Günlük tutmak için gerekli deftere, kağıda, kaleme ve nasıl korusam gibi dertlere paydos!... buGÜNLÜK Paylaşımlarımız FORUM konusu AÇILDI... Bugün (dün değil, yarında değil) başınızdan geçen ilginç olayları, olguları, olumlu olumsuz etkileyen kişi(leri), dertleri, sevinçlerinizi, öfkelerinizi, bugüne ait duygu ve düşüncelerinizi kendi ötekinizle, ötekileriz'le paylaşabilirsiniz... Bu forum için dün veya evvelki gün bayatdır. buGÜNLÜK, günlük taze yumurta sever... Özetle; buGÜNLÜK Bakkalı, siftah etmeyi bekliyor...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 26, 2008, 11:54:51 ÖÖ Gönderen: Transferci »
|
Moderatöre Bildir
|
Bana da Transfer işi yüklendi.
|
|
|
|
Transferci
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 26, 2008, 11:57:08 ÖÖ » |
|
otekileriz.com'un forum ana sayfasının altında bulunan bölümde; dünkü tarihle Şeref Bilsel'in, bugünkü tarihle İlhan Kemal'in doğum günleri olduğu hatırlatması vardı. Her ikisinin doğum günlerini kutlar, sağlık ve afiyetler dilerim.
|
|
|
|
|
Transferci
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 26, 2008, 12:00:07 ÖS » |
|
otekileriz.com'da üyelikleri süren ve otekileriz.net'e üye kaydı yapan arkadaşları kutlarım. Sevgili hocalarımızdan Hüseyin Bozkurt bir ilki gerçekleştirdi... otekileriz.net/forum sayfasında ilk ürün yayımlayan Hüseyin Hocama saygı ve sevgilerimi yollayarak, takvime o günü işaretliyorum...
|
|
|
|
|
Komplocu
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 26, 2008, 14:48:36 ÖS » |
|
[/color]
|
Komplocu Geldi Hanımmm!!! Darma daın... Darma Daın...
|
|
|
|
HBozkurt
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 26, 2008, 20:35:57 ÖS » |
|
meydan niyeki boş..biz adam deelmiyiz komplocu kardeş neyse şaka bir yana..Selim nerde yahu..ya diğerleri gerçi balık zamanı ama..insan balık tutarken dahi bir kaç balık ısırır o olmadan suda çıkmış olacağım hayatı oltaya çekeceğim..bak ne güzel görünüyor çarşafındaki sular ohh..birazdan çayın altına su katıp..tuz gevreğinde dudaklarıma ne iyi olacak tv bir yandan bangırdıyor..çocuk bir yandan..sahi ne iyi etmişimde gelmişim bir kaç söz atıp lafın beline doğruluk kim bulmuş ki..safi net hasıladan ebeleyip dilime http://www.HBozkurt.blogcu.com
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 26, 2008, 21:54:50 ÖS Gönderen: HBozkurt »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
nesredede
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 03, 2008, 16:15:27 ÖS » |
|
Bahattin bey, fazlasıyla minimalist bir site olmuş ben oriental-renk cümbüşü bir site arzularken ...emeklerinize teşekkür herhalde fazlasını zamanla ekleyeceksiniz.
|
hangi kalpsiz cami avlusuna b?rakt? bu halk?///a. öktem
|
|
|
|
Bahattin YILDIZ
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 07, 2008, 21:44:02 ÖS » |
|
Bahattin bey, fazlasıyla minimalist bir site olmuş ben oriental-renk cümbüşü bir site arzularken ...emeklerinize teşekkür herhalde fazlasını zamanla ekleyeceksiniz.
Sevgili Nesredede, otekileriz.com'dan farklı olarak bölüm ve kategorileri elden geldiği kadarıyla azaltmaya çalıştık. Ü.S.T.E.K.İ.F. leri ilgili türe ekledik. Nano-teknolojisinin geliştiği yüzyılımızda sanırım 'minimalizm' de çoğunlukla benimsenen akımlardan biri olacak. Buna rağmen, sizinde ifade buyurduğunuz gibi gereksinim duyuldukça, gereği yapılacaktır. Teşekkürle.
|
|
|
|
|
|
Bahattin YILDIZ
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 10, 2008, 18:58:48 ÖS » |
|
Bugün ruhu ve kendi güzel birini daha gördüm... Ali Sinkay'ı Ötekileriz'de gördüm. Ali kardeş, bu yazımı okuyorsan, bizlerle ne yaptığını, şafak kaç günü ve varsa keder ve sevinçlerini paylaşmanı isterim.
Sevgilerimle.
|
|
|
|
|
|
Mehmet Ak
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 25, 2008, 09:56:04 ÖÖ » |
|
sevgili çiğdem, doğum gününü kutlar, mutluluklar dilerim... her şey gönlünce olsun.  sevgilerimle...
|
ah bu lambalar, küçücük c?l?z lambalar…
|
|
|
Betül
BETÜL SEZER
ÖKS Girişimcisi

|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 25, 2008, 12:25:18 ÖS » |
|
Dogum gunun kutlu olsun...hergun yenıden dogan gülüş!!!
|
BA?KENT? BEN?M BU YIKIK ?EHR?N..
|
|
|
|
Transferci
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 25, 2008, 20:26:19 ÖS » |
|
Sevgili Çiğdem, tüm ötekileriz adına doğum gününüzü kutlar, mutluluklar dileriz.
|
|
|
|
cigdemünal
Çi?'dem
ÖKS Girişimcisi

Kaça??m, e?kiya a?klar ya?ar?m durmadan.
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 26, 2008, 13:39:12 ÖS » |
|
Canım Mehmet Ak;yeni gelene değil, gidene bakarak ezber ettim 25 Haziran'ı. 24 yıl öncesine dönüp, doğmaksızın sabitlenmek istedim o günde. Baktım olmuyor...Mutlu olmaya tutunacak güzellikler aradım. Dostluğunuzu unutmadım bu arayışta.
Sevgimle teşekkür ediyorum Betülcüğüm ve sevgili Transfercim.
Şimdi kocaman bir kadın mı oldum ben? : ))
|
Borcum Yok! Bozdurdum Ömrümü.
|
|
|
|
ayse
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 26, 2008, 18:41:51 ÖS » |
|
Nice huzurlu yaşlarınız olsun sevgili Çiğdem. 
|
buradan dörtnala geçti ac?lar?m?z
|
|
|
|
Bahattin YILDIZ
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 26, 2008, 19:23:48 ÖS » |
|
Nice doğum günlerine, sevgiyle, barışla, demokrasiyle, mutlulukla... Sevgili Çiğdem, Mersin'in gür palmiyesi, doğum gününü kutlarım.
|
|
|
|
|
|
yaprakunvar
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 26, 2008, 19:51:56 ÖS » |
|
Nice yıllara sevgili Çiğdem...umut ve mutluluk dileğimle...
|
gölgem kan kaybediyor temmuz ü?üyorum...
|
|
|
|