Google Reklamları
İlk Kısa Filmim
Ötekileriz Kültür Sanat Girişimi Forumu
Mayıs 20, 2012, 10:43:02 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

ANASAYFA ANAFORUM Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: İlk Kısa Filmim  (Okunma Sayısı 1930 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
EminEser
ÖKS Girişimcisi
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Nisan 06, 2008, 22:40:04 ÖS »

Henüz ikinci sınıfta okumakta olan öğrencilerimle bir delilik yaparak kısa bir filim çevirdik...Dostlarıma haber vermek istedim...
Moderatöre Bildir   Kayıtlı
cigdemünal
Çi?'dem
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Kaça??m, e?kiya a?klar ya?ar?m durmadan.

« Yanıtla #1 : Nisan 06, 2008, 23:00:18 ÖS »

Peki izleme imkanımız?

Borcum Yok! Bozdurdum Ömrümü.
cumali22
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Nisan 06, 2008, 23:57:29 ÖS »

Sanırım boşuna bunu haber vermediniz! Gerisini bekliyoruz. Filmi mi sunacaksınız, filmden mi söz edeceksiniz? Bekliyoruz! Saygılarımla...
Bahattin YILDIZ
Bahattin Yıldız
Yönetici
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #3 : Nisan 07, 2008, 20:31:18 ÖS »

Henüz ikinci sınıfta okumakta olan öğrencilerimle bir delilik yaparak kısa bir filim çevirdik...Dostlarıma haber vermek istedim...

Sevgili Emin, kendinizle ve kızınızla (yeğenimle - öykü ödülü nedeniyle) şaşırtırken beni (bizi), bir de tutmuş sınıfça şok dalgası yaratıyorsunuz...
Bu güzel gidiş nereye?...
Öğrencilerinizin tek tek selamlarımızı ve kutlamalarımızı duymalarını isteriz.

Kısa film çalışmanızın bir şekilde ötekileriz'de de yayımlanması dileğimizdir. otekileriz@gmail.com'a gönderirseniz, yayımlanmasına yardımcı olabiliriz.
"Kısa Çöp, uzun çöpten hakkını alır elbette" şu an dönüşüm bekliyor ve dönüştürüyorum:

KISA FİLM, UZUN FİLİMLERDEN HAKKINI ALIR ELBETTE!...

« Son Düzenleme: Nisan 07, 2008, 20:32:56 ÖS Gönderen: Bahattin Yıldız » Moderatöre Bildir   Kayıtlı
EminEser
ÖKS Girişimcisi
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Nisan 07, 2008, 21:33:53 ÖS »

Bahattin ağabey, öğrencilerimin kısa filmini göndermeyi başarabilirsem, yayımlandığında sınıfça izleriz...Minik kuzucuklarım için de hoş bir sürpriz olur. Selamlarınızı iletirim...

EminEser
ÖKS Girişimcisi
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Mayıs 08, 2009, 20:58:59 ÖS »

Merhabalar, yoğun bir eğitim-öğretim yılı geçti geçecek...Geçen sene ilkokul ikinci sınıftık ve bir delilik yapıp kısa bir film çekmiştik. Devamını getirmek istedik, bu sene de bir film daha çektik...İkinci film çekme sevincimizi de dostlarımızla paylaş istedik...
EminEser
ÖKS Girişimcisi
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : Mayıs 31, 2009, 23:07:23 ÖS »

Tire Melahat Aksoy İlköğretim Okulu 3-B sınıfı öğrencileri çektikleri kısa filmle yarışmalara hazırlanıyor.

21 mevcudu bulunan 3-B sınıfının öğretmeni Emin Eser'in girişimleriyle çekimleri yaklaşık bir haftada tamamlanan "Saksı ile Çekirdek" adlı film kısa bir süre önce tamamlandı. 12 dakikalık film, okul bazında düzenlenecek galayla izleyicilere tanıtılacak ve ardından da kısa film yarışmalarına gönderilecek. 3 farklı mekanda çekilen filmin oyuncu kadrosu ise 20 kişiden oluşuyor. Çekimlerini Tire Belediyesi kameramanlarından Fatih Şaşmaz'ın yaptığı "Saksı ile Çekirdek" in, yönetmenliğini de sınıf öğretmeni Emin Eser üstlendi. Tire'li ünlü çocuk kitapları yazarı Hamdullah Köseoğlu'nun eserinden uyarlanan filmde, saksıda bir tohumdan çim yetiştirmeye çalışan bir çocuğun, çiminin tüm öğrencilerden geç çıkmasıyla birlikte, iç dünyasında kopan fırtınalar anlatılıyor. Filmin yönetmeni, sınıf öğretmeni Emin Eser, 3-B sınıfı olarak geçen yıl da "Ormandaki Hazine" adlı kısa film denemeleri olduğunu belirterek, "İlk filmimiz için teknik şartlarımız yetersiz kaldı. Bu nedenle bu yıl filmin çekimlerinde profesyonel kameraman Fatih Şaşmaz'dan teknik destek aldık. Filmde Okul Müdürümüz Ertuğrul Marangoz başta olmak üzere, birçok öğretmen, öğrenci ve okul personelimiz gönüllü olarak rol aldı. İlçemizde yaşayan değerli yazar Hamdullah Köseoğlu'nun çocuklara yönelik "Saksı ve Çekirdek" adlı eserini uzun araştırmalar sonunda seçtik. Ortaya son derece güzel bir film çıktı. En kısa sürede çektiğimiz filmi ülke çapında düzenlenecek kısa film yarışmalarına göndereceğiz" dedi. Eser, ayrıca kendilerine film çekimleri boyunca destek veren Tire Belediyesi'ne de teşekkür etti.

kaynaklar:medya73.com, yurthaber.com siteleri
Bahattin YILDIZ
Bahattin Yıldız
Yönetici
ÖKS Girişimcisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #7 : Haziran 02, 2009, 23:48:37 ÖS »

Emin hocam, 'Saksı ve Çekirdek'in kısa film yarışmasında derece alması en büyük arzularımdan biri.
Almasa da; böyle bir çalışma yapmanız, yarışmaya katılmanız bana göre başlıbaşına övgüye değer... Görmek, izlemek isterdim... Saygı ve sevgilerimle.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!