Az önce toparladım anılarımı.
Doldurdum boş klasörlerden birine, emin bir yerinde şimdi masaüstümün, beklemedeler zamanlarını...Masa da ne masaymış ha dediği gibi şairin nasıl da yüklendi onca duyguyu, çökmezsek iyidir bu akşam...
Sevgili Çok Sevgili Ötekileriz;Yönetiminden tut, her elemanına kadar, her sözünü, her sesini, duruşunu
sevdiğim, güzel insanların sitesi... "canım" diye seslenecek kadar kendime yakın hissettiğim herkesinle, izlenmesem de izlediğim, duyulmasam da duyduğum varlığınla, Ey sevgili ötekileriz...Nereye böyle demeyeceğim , çünkü okuduğum açıklama yeterliydi.
Yorgunluklar, yeni uğraşlar, istemeden uzaklaşmalar, yeni yaşamlara açılan yeni kapılar...Bizlerde ihmal ettik açıkcası sitemizi diye suçluyorum kendimi, ihmal ettik ellerimizi, dokunmayı, seslenmeyi unuttuk zaman zaman...
Kendi adıma okuyup okuyup, gittiğim çok oldu...Üzgünüm.
Çünkü az önce sayfamın her sayfasını tek tek okudum; ne güzel şeyler söylenmiş, söylemişiz birbirimize...Nasıl bir duygu güzelliğiymiş yaşadığımız, yaşattığınız.
Tüm duygularıyla canlı bir organizma gibi varlığınız yerli yerindeydi, her tümcede, her harfte gözlerim buğulandı... Yazıldığı anın, okunduğu anın heyecanını hissettim...
Sevgili arkadaşlarım anladığım kadarıyla yönetim olarak olmasanız da burada, yine de olacağınızı anlıyorum. Buna seviniyorum. Ötekileriz sitesinin tümden sonsuza yok oluşu değil demek ki, öyle olsaydı, üzüncüm tarifsiz olurdu... Face 'de elbette grupla daha sık olacağım, burada Zehra Yenice başta olmak üzere aşina isimler var, onların olduğu bir site de yabancılık hissetmem...Önemli olan o yaşadığımız sinerjiyi tekrar yakalayabilmek...
Herkes birikme çağına girdiğinden olsa gerek paylaşımlar azaldı biraz, ama sonunda gene toplanacağımızdan eminim...
Yeni ötekilerize merhaba derken, eski yönetimime selam ve sevgilerimi gönderiyorum

birlikte olmanın sevinci ile
hepinizi seviyorum ben

sedef kandemir 2010 Temmuz