|
Oresay
|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 03, 2008, 22:59:41 ÖS » |
|
Bir şehir, bir eski zaman şarkısı ve bir, günün birinde... hep SedefCHE, hep bize yakın... Sevgiyle.
|
|
|
|
|
|
sedef Kandemir
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 05, 2008, 23:30:15 ÖS » |
|
Çok teşekkürler ziyaretiniz ve okuduğunuz için Oresay ELDE VAR HÜZÜNsöyleşir evvelce biz bu tenhalarda ziyade gülüşürdük pır pır yaldızlanırdı kanatları kahkaha kuşlarının ne meseller söylerdi mercan köz nargileler zamanlar değişti ayrılık girdi araya hicrana düştük bugün ah nerde gençliğimiz sahilde savruluşları başıboş dalgaların yeri göğü çınlatan tumturaklı gazeller elde var hüzün
o şehrâyin fakat çıkar mı akıldan çarkıfeleklerin renk renk geceye dağılması sırılsıklam âşık incesaz kadehlerin mehtaba kaldırılması adeta düğün hayat zamanda iz bırakmaz bir boşluğa düşersin bir boşluktan birikip yeniden sıçramak için elde var hüzün
Attila İlhan
|
"Çalmadan, ç?rpmadan bize ekme?imizi verenleri aç, bizi giydirenleri donsuz b?rakmadan ya?amak istemek bu kadar güç, bu kadar mihnetli, hatta bu kadar tehlikeli mi olmal? idi". -Sabahattin Ali-
|
|
|
|
HBozkurt
|
 |
« Yanıtla #17 : Nisan 05, 2008, 23:49:45 ÖS » |
|
sevgili Sedef..diyecektim ki..ilk şiirin kadar başarılı değil..Atilla İlhan geç farkettim
ve de şiiri değerlendirirken durup düşünmek zorunda ..
hiç konuşmadık sanki..uzun bir süre öylesi kalbin köşesinde
sevgi ile HB
|
|
|
|
|
|
sedef Kandemir
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 06, 2008, 00:29:31 ÖÖ » |
|
ah bir imge neler anımsatır bilirsiniz öldürür beni hiç sebepsiz
Hüzünden başka paylaşacak neyim var elde bir tek o kaldı
Sevgiler Bozkurt 
|
"Çalmadan, ç?rpmadan bize ekme?imizi verenleri aç, bizi giydirenleri donsuz b?rakmadan ya?amak istemek bu kadar güç, bu kadar mihnetli, hatta bu kadar tehlikeli mi olmal? idi". -Sabahattin Ali-
|
|
|
|
zeyno
|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 06, 2008, 01:04:48 ÖÖ » |
|
O mu derin sulara, sular mı O'nun derinliğine!
yumurta mı civcivden, civciv mi yumurtadan şeklinde bir sığ soru değil ama bu...
O mu derin sulara, sular mı onun derinliğine!? Merak etmiyor değilim hani.Kim kime vurgun
Sedef Yıldızı
Kendisi Şiir.
Hem de öyle bir şiir, öyle bir şiir ki...
Yazdığını yalamadan yutuyorum bitiyor. A! Oluyorum. Ne çabuk bitti!
Yüreğimin ağzında (kalan hep) bir kaç dize (ince) bal tadı.
Ama kendi şiiri.. Okumakla bitmeyen.. Ne sabahtan akşama, ne akşamdan sabaha.. Öyle.. İyi ki Öyle, iyi ki...
Yazdığı ne ki!
Perihan Yakar
|
|
|
|
|
|
sedef Kandemir
|
 |
« Yanıtla #20 : Nisan 12, 2008, 22:50:24 ÖS » |
|
Kimbilir? Kim bilebilir ki? Ne ki? Ah bir de ben bilebilsem. Zeyno iyiliğinin yansımasıdır gördüğün herşey... 
|
|
|
|
|
sedef Kandemir
|
 |
« Yanıtla #21 : Nisan 12, 2008, 22:52:49 ÖS » |
|
Bahar'a
başlar dirilişim saklı bir hüzne açarken çiçekler dokunsam çığlık koparsam mazi sığındığım ne varsa ölüm baharlı bir tül ardında salınır hayal en hazin öyküsüyle... sedef kandemir 2008
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 12, 2008, 23:01:49 ÖS Gönderen: sedef Kandemir »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
|
zeyno
|
 |
« Yanıtla #22 : Nisan 12, 2008, 23:23:47 ÖS » |
|
Canım Kadın: Aynı zamanda başka bir adı: SEDEF RENGİNDE APAYDINLIĞIN
|
|
|
|
|
nero
ÖKS Girişimcisi
|
 |
« Yanıtla #23 : Nisan 16, 2008, 14:57:46 ÖS » |
|
Biraz çekilin bakayım  Sedef'i en çok ben severim... severim de... Sizin kadar güzel sözlerle değil elbet. Doğru yahu ben Sedef' e şimdiye kadar böyle güzel sıfatlar yakıştıramadım... Olsun ama olsun O biliyor nasılsa...  )) Can az kaldı geleceğiz ziyaretine...
|
|
|
|
|
|
sedef Kandemir
|
 |
« Yanıtla #24 : Nisan 17, 2008, 00:30:21 ÖÖ » |
|
Şu" az kaldı" sözü ne kadar çok zaman alan bir sözmüş. İçeriğinde bir sürü özlem taşıyor; karşılıklı...
güzel kız hoşgeldin, hangi rüzgarlar attıysa seni buraya öperim ben o rüzgarı. Sevgiler sevgiler 
|
|
|
|
|
yaprakunvar
|
 |
« Yanıtla #25 : Nisan 18, 2008, 17:23:36 ÖS » |
|
Bahar'a
başlar dirilişim saklı bir hüzne açarken çiçekler dokunsam çığlık koparsam mazi sığındığım ne varsa ölüm baharlı bir tül ardında salınır hayal en hazin öyküsüyle... sedef kandemir 2008 yaşattığınız duygu yoğunluğuna teşekkürler... sevgi ve saygıyla
|
gölgem kan kaybediyor temmuz ü?üyorum...
|
|
|
|
sedef Kandemir
|
 |
« Yanıtla #26 : Nisan 20, 2008, 16:12:03 ÖS » |
|
Sevgili Yaprak, yorumunla yarattığın yoğunluk için ben teşekkür ederim.
Sevgilerimle 
|
|
|
|
|
sedef Kandemir
|
 |
« Yanıtla #27 : Nisan 20, 2008, 16:15:45 ÖS » |
|
Uyumak İstemeyen çocuğun Öyküsü
mavi bir deniz gökyüzü beyazdı bulutlar şimdi ki kadar masumdu yıldızlar gözlerini kırparken
- şarkı mı söylüyor yıldızlar - diye soran çocuğa şimdi nasıl anlatmalı öyküsünü ağustos böceklerinin?
direniş: omuz silkeleyip anlatılan tüm masallara - uyumak istemiyorum anne – demekti.
- bana ne anne! - uyumak istemiyorum ben onların olsun aslan payı sınırları dikenli hudutlar ve tüm ayrılıkları onların…
farkım yok ki benim hiç kimseden. farkım yok sümüklü Necmi’den, sidikli Hatçe’den Hayganuş’tan, Hakko’dan ya da Eleni yok, Beriwan’dan farkım benim…
onların olsun aslan payı tatmin edilmiş duygular inandıkları ne varsa üstünlük adına merhamet, acımak vs. vs- uyumak istemiyorum anne! uyuyup uyanamamak belki -
inandırmıyordu cır cır böcekleri, biliyorum yıldızlar fısıldıyordu ona hep bu şarkıyı
Sedef Kandemir- 2008-
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 20, 2008, 16:24:58 ÖS Gönderen: sedef Kandemir »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
|
Şeyda GÜNEŞ
|
 |
« Yanıtla #28 : Nisan 30, 2008, 15:59:17 ÖS » |
|
Sedef KANDEMİR'i sevgiyle izlemekteyim.
|
|
|
|
|
|
HBozkurt
|
 |
« Yanıtla #29 : Mayıs 03, 2008, 02:30:45 ÖÖ » |
|
Bir beraberliğin bitişinde her zaman biraz hüzün vardır, hele şiirler için.
Sedef ..şiirleri bitmesin dediğim anaçlar taşır
kutlarım
HB
|
|
|
|
|
|